Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Мета наступу і способи ведення наступального бою механізованими підрозділами.

Читайте также:
  1. Автоматизована (комп’ютерна) форма ведення бухгалтерського обліку
  2. Апарати для проведення гідромеханічних та механічних процесів.
  3. Апарати для проведення теплових процесів.
  4. Біотехнологічні способи одержання (виробництва) меду
  5. Бор, його сполуки. Способи добування та властивості борних кислот та їх солей.
  6. Введення
  7. Введення
  8. ВВЕДЕННЯ
  9. Введення аналогових сигналів і формування дискретних статичних сигналів
  10. Введення байта стану одного датчика

 

Синий йод – это экономия, широта применения и экологичность.

Синий йод заменяет:

средство после бритья,

дезодорант,

глазные, носовые и ушные капли,

эликсир для полости рта,

зеленку или обычный йод для дезинфекции ран,

средство от изжоги,

препарат для устранения похмелья,

крем для кожи, детский крем, крем «Спасатель», крем от ожогов,

средство от укусов насекомых,

множество таблеток и других фармацевтических препаратов.

Применение Синего йода освобождает от необходимости пользоваться косметикой, сидеть на диете, иметь вредные привычки.

Мета наступу і способи ведення наступального бою механізованими підрозділами.

Наступальний бій – вид загальновійськового бою, який проводиться з метою розгрому (знищення) противника та оволодіння важливими районами (рубежами, об’єктами) місцевості. Він полягає в ураженні противника усіма наявними засобами, рішучій атаці, стрімкому просуванні військ в глибину його бойового порядку, знищенні та полоненні живої сили, захопленні озброєння, техніки, різноманітних об’єктів і намічених районів (рубежів) місцевості.

Залежно від обстановки і поставлених завдань наступальний бій може вестися на противника:

- який обороняється;

- намагається вирішити свої завдання наступом (зустрічний бій);

- або відходить (переслідування).

Наступ, як правило, починається проривом оборони. Так, мб прориває оборону противника, як правило, у складі бригади (полку). Ширина ділянки прориву мбр (мп) може складати до 2 км. Механізований батальйон в цьому випадку наступає на фронті до 1 км, мр до 500 м.

При наявності в обороні противника розривів, проміжків і відкритих флангів наступ може починатись вогневим ураженням противника і спільною атакою частиною сил з фронту і виділеними підрозділами з флангів і тилу через найбільш слабкі місця в обороні. У цьому випадку наступ починається на більш широкому фронті, ніж під час прориву оборони, а саме:

- мб (тб) наступає на фронті до 2 км,

- мр (тр) – до 1 км.

- мв - до 300 м,

- мвід в пішому порядку –до 50 м.

Контрнаступ, як вид наступу, ведеться шляхом зустрічного бою, а на противника який відходить - шляхом його переслідування.

 

1.2 Місце механізованих підрозділів у бойовому порядку під час ведення наступального бою.

Механізований і танковий батальйони можуть наступати в першому ешелоні механізованої бригади (полку), складати її другий ешелон або загальновійськовий резерв, діяти як авангард, передовий (рейдовий, спеціальний, обхідний або розвідувальний) загін і морський десант.

Механізована і танкова роти можуть наступати в першому ешелоні батальйону, складати його другий ешелон або резерв, діяти в головній похідний заставі, в обхідному, спеціальному і розвідувальному загонах.

Механізований батальйон (рота), крім того, може діяти як тактичний повітряний десант і складатиоснову штурмового загону (штурмової групи).

Механізований батальйон танкової бригади (полку) (танковий батальйон механізованої бригади, полку) на початку наступу, як правило, приїдається танковим (механізованим) батальйонам першого ешелону.

Механізована рота, яка придана танковому батальйону, як правило, повзводно приїдається танковим ротам.

Танкова рота, яка додана механізованому батальйону, діє у повному складі, а під час наступу в місті, горах, лісі може повзводно додаватися механізованим ротам.

Мінометна (артилерійська) батарея, гранатометний та підрозділи ППО механізованого батальйону залишаються у безпосередньому підпорядкуванні командира батальйону і діють у повному складі для підтримки підрозділів, що наступають, на напрямку зосередження основних зусиль батальйону. Іноді мінометна (артилерійська) батарея повзводно, а гранатометний та зенітний підрозділи по відділеннях додаються ротам першого ешелону.

Протитанковий підрозділ батальйону, як правило, залишається в безпосередньому підпорядкуванні командира батальйону (роти) і діє в повному складі.

Механізований (танковий) взвод наступає у складі роти. В резерві батальйону, в штурмовій групі і у розвідці взвод діє самостійно.Механізований взвод, крім того, може діяти в передовій групі тактичного повітряного десанту, у складі його головних сил або окремо, під час виконання спеціальних завдань.

Танковий взвод, механізований взвод на БМП і протитанковий взвод у повному складі або окремими машинами (комплексами) можуть виділятися для знищення вогневих засобів противника, які спостерігаються, стрільбою прямою наводкою в ході вогневої підготовки атаки.

 




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 246 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав