Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Класичний стиль садово-паркового мистецтва рабовласницьких держав.

Читайте также:
  1. Авторитарный стиль управления
  2. АЗИАТСКИЙ СТИЛЬ МЕНЕДЖМЕНТА
  3. Английский сад (пейзажный стиль).
  4. Английский стиль
  5. Архітектура Київської Русі. Візантійський стиль.
  6. Архітектура, живопис, пластичні мистецтва другої половини ХІХ століття.
  7. Аспектные фигуры: большой трин, малый трин, би-секстиль, тау-квадрат.
  8. Б) Язык и стиль выпускной квалификационной работы
  9. Бельевой стиль
  10. Види ораторського мистецтва. Особливості академічного красномовства
Підсистема Комплекс основних задач
1. Дослідження ринку і попиту Установлення місткості реального і потен­ційного ринків, дослідження попиту і пропозиції товарів, вивчення кон’юнктури товарного ринку, вивчення споживачів та їх сегментація, дослідження конкурентів, прогноз розвитку ринку
2. Розроблення стратегії і планування маркетингу Аналіз ситуації (стан підприємства, оцінка товарного ринку), вивчення головних цілей і завдань розвитку фірми, визначення стратегії та оцінювання альтернатив, планування маркетингу
3. Дослідження товару Аналіз показників якості та конкурентоспроможності товарів, розрахунок життєвого циклу товарів, розроблення нових товарів, планування асортименту товарів
4. Ціноутворення Розрахунок цін на товари з урахуванням різних факторів, що впливають на ціну (витрати, попит, конкуренція), встановлення цінової еластичності, розрахунок оптимальних цін
5. Збут товарів Аналіз збуту товарів та отримання необхідної інформації для встановлення стратегії збуту, вибору методів і каналів збуту
6. Рекламна діяльність Дослідження сприйняття реклами та тестування реклами, планування рекламних кампаній, облік витрат на рекламу, контроль та аналіз рекламної діяльності
7. Контроль маркетингової діяльності Оцінювання ефективності служб маркетингу, включаючи розрахунки з контролю за обсягом продажу товарів та їх часткою на ринку, розрахунки прибутковості та аналіз маркетингових витрат, платоспроможності підприємства, обороту товарних запасів та ін.

Задача – структурно-функціональна одиниця інформаційної системи, яка може бути описана як формалізована сукупність дій з перетворення вхідних даних у результат заданого вигляду.

Постановка задачі інформаційної системи – необхідна та достатня сукупність знань з конкретної задачі інформаційної системи, які визначають її суть, вимоги до регламенту рішення, вхідних даних і конкретних результатів.

Алгоритм – правило розв'язання задачі, яке передбачає певну послідовність обчислювальних, логічних та інших дій (кроків), виконуваних з метою отримання потрібного результату.

У функціональних підсистемах ІСМ реалізуються задачі різні за функціями управління, інформаційними технологіями перетворення даних, методами та моделями розрахунків такі як

- оптимізаційні задачі,

- задачі з прогнозування,

- задачі, які реалізуються з використанням систем підтримки прийняття рішень (СППР),

- задачі з пошуку інформації та ін.

Оптимізаційні задачі пов’язані з визначенням оптимального варіанта рішення за заданими критеріями. За їх розв’язання та подальшого аналізу отриманих результатів маркетолог може вносити зміни у вхідні дані чи критерії оптимізації, тим самим з урахуванням своїх знань знаходити найдоцільніший у конкретній ситуації варіант. Оптимізаційні задачі розв’язуються у разі встановлення асортиментних планів виробництва товарів, оптимальних цін на товари, оптимізації витрат на рекламу тощо.

Задачі з прогнозування виконуються переважно за маркетингових досліджень, установлення маркетингової стратегії, прогнозування ринку, збуту, попиту, цін, прибутків, ефективності реклами і т. п.

У ринкових умовах маркетингова діяльність пов’язана з необхідністю прийняття рішень щодо слабоструктурованих і неструктурованих проблем і задач. Розв’язання цих задач містить неформальні процедури, які базуються на неструктурованій інформації з високим рівнем невизначеності; для них характерна відсутність чітких методів розв’язання задач на основі безпосередніх перетворень даних. Реалізація таких функцій виконується з використанням систем підтримки прийняття рішень (СППР). Функціонування цих систем поєднує сучасні програмні засоби, бази даних, бази моделей (математичних, статистичних, імітаційних, комбінованих) із знаннями та досвідом спеціалістів, які використовуються для прийняття рішень. У постановці цих задач передбачається отримання відповідей на питання: «що буде, якщо…», «що треба зробити, щоб мати…». До задач, виконуваних з використанням СППР, належать: підготовка стратегічного та тактичного планів маркетингу, аудит маркетингу, вибір цілей і проблеми маркетингових досліджень тощо. При цьому розглядаються декілька стратегій маркетингу і дається оцінка ймовірностей тих чи інших наслідків їх застосування. Перспективними в цьому плані є інтелектуальні інформаційні системи.

Система підтримки прийняття рішень (СППР) – інтерактивна комп'ютерна система, призначена для підтримки різних видів діяльності при прийнятті рішень зі слабкоструктурованих і неструктурованих проблем.

Певне коло задач у маркетингу може бути розв’язане із застосуванням експертних систем. Експертна система – система штучного інтелекту, яка включає базу знань з набором правил і механізм виведення й дає змогу розпізнавати існуючу ситуацію, встановлювати можливі шляхи виходу з неї.

Експертні системи — це обчислювальні системи, що використовують знання (досвід) фахівця в конкретній предметній області, у межах якої система може давати інтелектуальні поради та приймати рішення на рівні експерта-професіонала, а за необхідності й пояснювати свої рішення. З використанням експертних систем доцільно розв’язувати задачі за методом експертних оцінок: з прогнозування розвитку ринку, з дослідження попиту на товари, оцінки незадоволеного попиту та ін.

У процесі управління маркетинговою діяльністю виконується значна кількість процедур з пошуку інформації. Ці процедури можуть розглядатись як інформаційно-пошукові задачі, які реалізуються за схемою «запитання — відповідь», характеризуються спеціальними методами пошуку та значними обсягами вхідної інформації. Великі фірми та компанії розробляють або використовують спеціальні інформаційно-пошукові системи, які забезпечують пошук документів, відомостей або здійснюють пошук даних за факторами (ознаками), вказаними користувачем.

Інформаційно-пошукова система – сукупність методів і засобів, призначених для зберігання та пошуку документів, відомостей про них чи певних фактів.

Класичний стиль садово-паркового мистецтва рабовласницьких держав.

2. Стилі середньовіччя.

3. Особливості стилю декоративного садівництва епох відродження.

4. Особливості художнього садівництва Китаю та Японії.

5. Англійський ландшафтний стиль садівництва.

6. Декоративне садівництво періоду другої половини XIX - початку XX ст.

7. Етапи розвитку й особливості вітчизняного садівництва.




Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 31 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.01 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав