Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

ДО НАПИСАННЯ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ

Читайте также:
  1. VІ.Теми для написання рефератів
  2. Аналіз ефективності інвестиційного проекту.
  3. Аналіз критичних точок бізнес-проекту
  4. Аналіз творчого процесу проектування перспективного образу
  5. Б) чітка ієрархічна декомпозиція проекту на складові частини, які
  6. В.О.Кравець, Ю.М.Колибін. Проектування та використання програм діагностики мереж.-Навч.пос. /Харків, НТУ “ХПІ”, 2004, -388с.
  7. Визначення ідеї та цілей туристичного проекту
  8. Виконайте оцінку проекту в прямій багаторазовій засічці, якщо відомі S1, S2, S3, γ1, γ2, mβ?
  9. ВИМОГИ ДО НАПИСАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  10. Вплив методів перепроектування робіт на базові параметри роботи

1. Оформление амбулаторной карты........................................14

2. Оформление истории болезни..............................................17

Приложения:

1. Оценка силы и тонуса мышц, функциональные

пробы на утомление мышц конечностей....................................18

2. Патологические рефлексы............................................................19

3. Исследование некоторых вегетативных функций......................19

4. Менингиальные симптомы............................................................20

5. Подготовка больного, инструментария и помощь

врачу при проведении люмбальной пункции..............................20

Список литературы.........................................................................................22

ДО НАПИСАННЯ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ

для студентів спеціальності “Дизайн"

кваліфікації “Бакалавр”

спеціалізації “Дизайнер стилю”

 

Обговорено і затверджено

на засіданні кафедри

 

 

_КИЇВ_

Загальні методичні вказівки

Дипломний проект – це випускна самостійна робота студента вищого навчального закладу. Запропоновані теми повинні бути прийняті для впровадження в практику «креативних рішень».

В період роботи над дипломним проектом студенти систематизують, закріплюють, застосовують на практиці набуті під час навчання знання і навички з таких предметів:

«Візаж та декоративна косметика», «Грим», «Мистецтво постижу», «Боді-арт», «Фейс-арт», «Декоративно – прикладне мистецтво», «Спецмалюнок» та ін., а також виявляють та реалізують творчі здібності.

В процесі роботи над ДП необхідно використовувати матеріали про розвиток конкурсного руху, інформаційно-методичну літературу з напрямків моди і дизайну.

На захист дипломного проекту кожний студент повинен подати пояснювальну записку в обсязі 55-65 друкованих аркушів (разом з малюнками), додатково постижний виріб, виріб з декоративно – прикладного мистецтва, створити образ на моделі згідно теми дипломного проекту.

Основними показниками якості дипломного проекту є грамотність розробленого образу з точки зору професійної підготовки, якість та зміст пояснювальної записки, графічної та практичної частини, як значно впливають на загальну оцінку виконання дипломного проекту.

На захист дипломного проекту кожний студент повинен подати:

- дипломну роботу в обсязі 55 – 60 друкованих аркушів (разом з малюнками та схемами),

- креативний постижний виріб,

- виріб з декоративно-прикладного мистецтва (якщо передбачено завданням),

- малюнок образу (формат А4*2)

- створити образ на моделі згідно темі дипломного проекту.

Основними показниками якості дипломного проекту є грамотність розробленої моделі зачіски з точки зору професійної підготовки, якість та зміст пояснювальної записки, графічної та практичної частини, які значно впливають на загальну оцінку виконання дипломного проекту.

Обов'язкове відвідування консультації у назначеного деканатом наукового керівника згідно графіку, який затверджується деканатом.

Проведення попереднього захисту дипломних проектів, ПРОВОДИТЬСЯ ЗАТИЖДЕНЬ до основної дати захисту ДП.

Умови для проведення попереднього захисту:

- виконані всі розділи дипломної роботи згідно вимогам методичних вказівок, в твердому перетині, підписаного керівником ДП (здаються в деканат, та зберігаються до дати основного захисту);

- технологічна карта виконання зачіски, на форматі А-1 підписана керівником ДП, та викладачем з спец малюнку (здається в деканат, та зберігається до дати основного захисту);

- попередній захист проходить без присутності моделі, але обов'язково комісії

надаються фотоматеріали (зачіски, макіяжу, образу в цілому)

 

ЗМІСТ, ОФОРМЛЕННЯ І ОБСЯГ ПОЯСНЮВАЛЬНОЇ ЗАПИСКИ ДИПЛОМНОГО ПРОЕКТУ

В методичних вказівках приведено приблизний розподіл обсягу пояснювальної записки і найменування розділів.

В зв’язку з тим, що тематика ДП щорічно поновлюються і доповнюються з урахуванням нових досягнень в перукарській галузі, з урахуванням вимог сучасної моди, припускаються відхилення від приблизної розбивки обсягу розділів пояснювальної записки, від найменувань розділів у середині основних частин. За розсудом керівника ДП можливе виключення деяких розділів творчої частини і заміна їх іншими, відповідно до теми ДП.

Пояснювальна записка повинна складатися із 55-60 стандартних аркушів друкованого тексту на одній стороні аркуша (формат А-4), містити в собі вступну, творчу та технологічну частини і ілюстровані малюнками та схемами, розміщеними в додатках за наскрізною нумерацією. Необхідно додержання встановлених полів і основних написів на комп’ютері (шрифт: 14 кегель, полуторний інтервал).

Перед пояснювальною запискою розміщується титульний аркуш з темою ДП (аркуш 1, але нумерація на ньому не ставиться), аркуш із змістом дипломного проекту

Кожна частина дипломного проекту повинна розпочинатись з нового аркуша і мати порядковий номер, позначений арабською цифрою з крапкою (Наприклад: Вступ., 1. Творча частина., 2. Технологічна частина., Висновок.).

Підрозділи в середині кожної частини також повинні мати порядковий номер в межах частини, позначений арабськими цифрами з крапками (1.1, 1.2., 1.3. і т.д.), але не починаються з нового аркуша, а продовжуються на поточному аркуші. Винятком може бути те, що залишається знизу аркуша дуже мало місця і крім назви підрозділу текст не вміщується. В цьому випадку знизу залишається трохи вільного місця, а назва розділу переноситься на наступний аркуш.

В тексті пояснювальної записки необхідно показати літературу, що використали для тезисів. Наприклад, “________________” (літ. 3. стор. 5-6).

В кінці пояснювальної записки, після висновку та додатків, розміщуються аркуш “ЛІТЕРАТУРА”, де наводиться перелік використаної літератури, нормативних довідників, експрес-інформації (не менше ніж 10 джерел).

Малюнки, що входять до складу пояснювальної записки, підписуються автором дипломного проекту і консультантом графічної частини. Зверху справа вказується: ДОДАТОК 1, 2... Знизу посередині малюнок нумерується: МАЛЮНОК – 1, 2,... 14 і т.д. Технологічна карта з позиціями підписується: Рисунок 1а, 1б,... і т.д. В тексті повинні бути посилання на малюнки та позиції технології виконання розробленої зачіски.

Другий аркуш ДП вміщує зміст пояснювальної записки. Оформлення “Змісту” виконується згідно ДСТУ оформлення ДП: справа необхідно вказувати арабською цифрою номер сторінки до кожного розділу ПЗ, висновку, додатків, літератури. У змісті мають бути порядкові номери і назви розділів, а при необхідності, пунктів. Номери пишуться на рівні абзацу. Перша цифра номеру підрозділу пишеться під цифрою номеру розділу. Друга цифра (номер підрозділу) пишеться в строку після крапки першої цифри. Підкреслювати назви не дозволяється.

Список літератури повинен складатись не менш ніж з 10 джерел.

Малюнки та схеми, що входять до складу пояснювальної записки підписуються консультантом. Малюнки, що розташовуються в середині розділів не є помилкою.

Зміст пояснювальної записки

Вступ

1. Творча частина.

1.1. Дослідження сучасних і перспективних напрямків моди

1.2. Дослідження характерних рис образу згідно теми Дипломного проекту

1.3. Обґрунтування вибору моделі для художнього образу

1.4. Розробка стилю образу згідно теми ДП

2. Технологічна частина.

2.1. Технологія виконання допоміжних аксесуарів

2.2. Технологія виконання візажу (фейс-, боді- арту)

2.3. Технологія виконання допоміжних аксесуарів

2.4. Обґрунтування виробу і характеристика парфумерно-косметичних засобів, інструментів та обладнання, необхідних для виконання розробленого образу




Дата добавления: 2015-01-07; просмотров: 57 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав