Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

II МОДУЛЬ

Читайте также:
  1. II модуль
  2. n Сообщение об ошибках собираются в таблице ERROR_TABLE и передаются в функциональный модуль.
  3. VII. Перелік питань для підготовки студентів до підсумкових модульних контролей
  4. VII.Модульное программирование.
  5. Библиотечный модуль GRAPH. Графические возможности ТП.
  6. Важнейшая микросхема постоянной памяти — модуль BIOS.
  7. Види навчання. Особливості проблемного, розвивального, модульно-розвивального навчання.
  8. Виды технической унификации. Подефектная и маршрутная технологии. Типовая, групповая и модульная технологии ремонта.
  9. ВОПРОС № 2. Модуль массопереноса вещества.

"Все залежатиме від волі народів, які живуть на цих територіях. Ми хотіли б, щоб вони жили у мирі. У якій формі будуть здійснюватися їхні відносини - це їхня справа, ми не будемо на ці процеси впливати", - заявив Дмитро Медведєв у відповідь на питання, чи можливо возз'єднання Грузії з її колишніми автономіями..

 

Налякали партнерів по СНД, показавши, що, виявляється, готові використовувати проти непокірних військову силу і перекроювати пострадянські кордони. Навіть друг Лукашенко не підтримав Москву в цьому питанні, на думку аналітиків, саме з побоювання: сьогодні Грузія, а завтра хто?

ми маємо чітко розуміти, що Південна Осетія, Абхазія і Придністровська Молдовська Республіка були створені Росією для дестабілізації нових незалежних країн на початку 1990-х. Те саме вона намагалася зробити в Криму, але, на щастя, безуспішно. Ці керовані мафіозними структурами самопроголошені держави від самого початку створювали осередки насильства і нестабільності в регіоні. На їхніх територіях процвітає контрабанда зброї і наркотиків. Безумовно, вони можуть існувати тільки за підтримки Росії.

А що світова спільнота? На жаль, історія, як і раніше, нічого нас не вчить. Не так багато років минуло з часу закінчення Другої світової війни, після якої шокованому людству здавалося, що воно більше ніколи не гратиме з гітлерами в «політику умиротворення». Складалося враження, ніби Мюнхенська змова раз і назавжди засвідчила, що їх не можна умиротворити – апетити з кожною новою перемогою лише зростатимуть.

«Ми зазнали повної й нищівної поразки.., ви побачите, що протягом кількох років, а може й місяців, вся Грузія впаде перед путінським режимом. Ми є свідками нещастя першої величини.., ми зазнали поразки без війни, наслідки якої супроводжуватимуть нас на шляху.., ми перебороли жахливу віху в нашій історії, коли вся європейська рівновага була порушена. І не треба думати, що цим усе скінчиться. Це тільки початок. Це тільки перший ковток, перше передчуття гіркої чаші, яку нам пропонуватимуть рік за роком... Ви вибирали між ганьбою й війною, ви обрали ганьбу, але й війну ви теж одержите», - це написав не я. Це уривок із промови Вінстона Черчилля, яку він виголосив у Палаті громад, даючи свою оцінку Мюнхенській змові 1938 року. Я лише поставив у текст Грузію замість Чехословаччини і путінський режим замість нацистського. Навіщо писати заново те, що вже давно сказано й написано? Подальший розвиток подій, своєю чергою, довів, що мав рацію саме Черчилль, цитату якого я вам навів, а не Чемберлен, який обіцяв після Мюнхена «мир нашому поколінню». У новій Воєнній доктрині РФ, ухваленій у лютому 2010 року, чітко визначені воєнні загрози й небезпеки Росії. На першому місці стоїть «прагнення наділити силовий потенціал Організації Північноатлантичного договору (НАТО) глобальними функціями, реалізованими в порушенні норм міжнародного права, наблизити військову інфраструктуру країн – членів НАТО до кордонів Російської Федерації, зокрема шляхом розширення блоку». Кажучи нормальною людською мовою, РФ офіційно заявила: «НАТО – наш ворог». Навіть зазвичай стриманий генеральний секретар Альянсу Андерс Фог Расмуссен прямо заявив агентству Reuters: «Я маю сказати, що нова Воєнна доктрина РФ не відображає реального світу… НАТО не ворог Росії. Ця доктрина явно суперечить усім нашим спробам поліпшити відносини між НАТО й РФ». Торік стало відомо, що Росія має намір розмістити новітні ракетні комплекси «Іскандер» у Ленінградській області, тобто неподалік Естонії. Цей факт ще раз підтверджує тези статті.

На тлі всього цього член НАТО Франція дала принципову згоду на продаж РФ вертольотоносця класу «Містраль» і навіть будівництво на основі ліцензії на російських верфях ще кількох таких кораблів.

Уперше Росія висловила інтерес до цього корабля саме після війни з Грузією, яка виявила величезні прогалини в оснащенні її армії. Головнокомандувач ВМФ РФ адмірал Владімір Висоцкій прямо заявив, що такий корабель дав би Чорноморському флоту змогу виконати своє завдання в Грузії за 40 хвилин замість 26 годин, які потрібні були, щоб висадити на берег війська. Владімір Путін, своєю чергою, зазначив, що «коли купимо корабель, то використовуватимемо, де захочемо».

 

Ще один момент слід підкреслити, що агресія Грузії по відношенню до частини своєї ж держави висвітила і проблеми в системі європейської безпеки. Європейські миротворці були задіяні у врегулюванні конфлікту, але існуюча система виявилася не здатною запобігти широкомасштабним нападам на територію, що знаходиться під пильною увагою

Путин остался безнаказанным в 2008 году, когда Россия наказала Грузию за планы вступления в НАТО, организовав отделение Абхазии и Южной Осетии. Запад до сих пор ничего не сделал, ЕС и США были вынуждены принять существование этих минигосударств, действующих под российским патронатом, а Москва не заплатила ни одного штрафа за свой успешный военный авантюризм", - отмечается в публикации.

Издание призывает Запад осознать серьезную опасность от своего слабого ответа Путину в случае с Украиной, "что будет означать почти проигрыш в самой серьезной конфронтации с Россией со времен "холодной войны". Весьма вероятно, что Россия захватит Крым, и это сойдет ей с рук, пишет газета, ведь "почти несомненно, что Путин будет игнорировать запутанные и мягкие угрозы от президента США Барака Обамы и лидеров ЕС, поскольку знает, что избежит наказания".

 

Найстрашніше в цій ситуації те, що Росія починає вірити у свою цілковиту безкарність. На всіх тамтешніх телеканалах рефреном проходить думка: а що вони нам можуть зробити? І Європа своїми неадекватними діями дає росіянам підстави вважати, що так воно і є. Де реальні економічні санкції?

 

ми маємо чітко розуміти, що Південна Осетія, Абхазія і Придністровська Молдовська Республіка були створені Росією для дестабілізації нових незалежних країн на початку 1990-х. Те саме вона намагалася зробити в Криму, але, на щастя, безуспішно. Ці керовані мафіозними структурами самопроголошені держави від самого початку створювали осередки насильства і нестабільності в регіоні. На їхніх територіях процвітає контрабанда зброї і наркотиків. Безумовно, вони можуть існувати тільки за підтримки Росії.

Powinniśmy wyraźnie rozumieć, że Południowa Osetia,Abchazja i Naddniestrzańska Молдовська Republika byłykreowane przez Rosję dla destabilizacji nowychniezależnych krajów na początku 1990-х. To samo onaнамагалася zrobić na Krymie, lecz, na szczęście,bezskutecznie. Te rządzone przez mafijne strukturyсамопроголошені państwa od samego początku stwarzałyośrodki gwałtu i niestabilności w regionie. Na ich terytoriachkwitnie kontrabanda broni i narkotyków. Niewątpliwie, onimogą istnieć tylko przy wsparciu Rosji.

 

Найстрашніше в цій ситуації те, що Росія починає вірити у свою цілковиту безкарність. На всіх тамтешніх телеканалах рефреном проходить думка: а що вони нам можуть зробити? І Європа своїми неадекватними діями дає росіянам підстави вважати, що так воно і є. Де реальні економічні санкції?

 

II МОДУЛЬ

Методика обучения чтению

учащихся начальных классов СКОУ V вида.

Формирование навыков полноценного чтения

 




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 90 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав