Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Microsoft Word - текстовий процесор, що випускається фірмою Майкрософт, входить до складу офісного пакету«Microsoft Office».

Читайте также:
  1. ASP и ASP.NET в составе Microsoft.NET
  2. I)Однофакторный дисперсионный анализ (выполняется с применением программы «Однофакторный дисперсионный анализ» надстройки «Анализ данных» пакета Microsoft Excel).
  3. Microsoft Internet Explorer
  4. Microsoft Project
  5. Microsoft припинила підтримку Windows XP
  6. SUPPORT SERVICES FOR SUPPLEMENT. Microsoft provides support services for this software as described at www.support.microsoft.com/common/international.aspx.
  7. Аналіз кількісного та якісного складу персоналу підприємства
  8. Аналіз складу, структури та динаміки дебіторської заборгованості
  9. Визначення складу приміщень у готелі

У документах Microsoft Word можна використовувати два типи графічних об'єктів: малюнки і зображення. Малюнки — об'єкти векторної природи (лінії, прямі і криві, геометричні фігури, стандартні і нестандартні). Найпростіші засоби для їхнього створення є в самому текстовому процесорі. Зображення — растрові об'єкти. Перед тим як редагувати потрібно виділити зображення. Використовуючи маркер обертання, об’єкт можна повернути на довільний кут. Операції для граф. Зображень виконується використовуючи елементи керування стрічки.

56.MS Word. Редактор математичних формул. Вставлення формул

Редактор формул, що використовується з застосуваннями компанії Microsoft, є спеціальною версією редактора формул MathType, створеного компанією Design Science, Inc.

За допомогою редактора формул можна утворювати складні математичні вирази, вибираючи символи з панелі інструментів та, вводячи змінні та числа. При утворенні формул розмір шрифтів, інтервали та формати автоматично регулюються для збереження відповідності математичних типів. Змінювати форматування можна й у процесі роботи. Існує також можливість перевизначати автоматичні стилі.

Вставлення формул:На вкладці Вставлення у групі Символи клацніть стрілку в розділі Формула, а потім виберіть пункт Вставити нову формулу.

В області Знаряддя формул на вкладці Конструктор у групі Структури виберіть потрібний тип структури — наприклад, дріб або корінь, а потім виберіть потрібну структуру. Якщо структура містить покажчики місця заповнення, клацніть їх і введіть потрібні числа або символи.

57.MS Word. Підготовка документа до друку

Щоб попередньо переглянути документ необхідно вибрати команду «Предварительный просмотр» в меню «Файл» або натиснути кнопку — «Предварительный просмотр» стандартної панелі інструментів. Для того щоб виправити текст в режимі попереднього перегляду потрібно відкрити сторінку, що підлягає редагуванню. Потім помістити курсор на початок тексту, який треба змінити. Згодом натиснути кнопку — «Увеличение». Коли покажчик змінить вигляд з лупи на звичайний текстовий курсор, внести необхідні зміни в документ.

Щоб змінити поля у режимі попереднього перегляду потрібно зробити видимими лінійки, для чого натиснути кнопку — «Линейка». Щоб перемістити ліве або праве поле сторінки, потрібно підвести покажчик до границі поля на горизонтальній лінійці. Коли покажчик змінить вигляд на двосторонню стрілку, перетягнути границю поля. Щоб перемістити верхнє або нижнє поле сторінки, необхідно підвести покажчик до границі поля на вертикальній лінійці. Коли покажчик змінить вигляд на двосторонню стрілку, перетягнути границю поля.

Попередження переносу невеликої частини тексту на останню сторінку

Знаходячись у режимі попереднього перегляду, натисніть кнопку — «Подгонка страниц».

Щоб роздрукувати документ потрібно виконати команду «Печать...» в меню «Файл», після чого з’явиться таке вікно діалогу:

Тип принтера, ім’я якого виводиться у полі «Имя:» групи «Принтер», повинний відповідати дійсності (тому принтеру, який зараз підключений до вашого комп’ютера).

У відповідних полях потрібно задати сторінки документа, які виводяться на друк, необхідну кількість копій та натисніть кнопку «OK».

Знаходячись у режимі попереднього перегляду, необхідно перейти до друку документа можна, натискуючи кнопку — «Печать».

58.Способи створення презентації. За яких умов кожний із способів є найбільш доцільним

Microsoft Word - текстовий процесор, що випускається фірмою Майкрософт, входить до складу офісного пакету«Microsoft Office».

Презентація – це набір слайдів, де є текст, графічні об’єкти, малюнки і кнопки.

Презентації можна створити: За допомогою майста авто змісту. Вручну: Файл-Створити-Загальні-Нова презентація-Ок За допомогою зразків, вибираючи тему з колекції: Файл-Створити-Презентація-Вибір теми-Ок

59.Етапи створення презентації




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 105 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав