Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ

Читайте также:
  1. Агротехнічний метод захисту рослин
  2. Аналітична хімія з технікою лабораторних робіт
  3. Безпека праці при виконанні основних видів робіт
  4. Безробіття та зайнятість
  5. Безробіття та його види
  6. Безробіття як форма прояву макроекономічної нестабільності
  7. Безробіття, його показники і види.
  8. Безробіття: сутність, види та соціально-економічні наслідки. Закон Оукена.
  9. Блискавкозахист будівель та споруд
  10. В останні роки активізувалося міжнародне співробітництво Ук­раїни у кримінально-виконавчій сфері, про що йшла мова в першому питанні лекції.

Захист курсової роботи є особою формою перевірки його виконання. Він повинен привчити студента до всебічного обґрунтування запропонованих ним рішень поставленого завдання та до глибокого розуміння виконання роботи.

Захист курсової роботи здійснюється в комісії із двох-трьох викладачів, призначеній завідувачем кафедри, причому, один із членів комісії є керівник курсової роботи. Голову комісії призначає завідувач кафедри.

Комісія працює прилюдно, за присутності студентів даної академічної групи чи груп та інших осіб, в термін, визначений графіком.

Захист курсової роботи прилюдний. Він складається із стислої, але змістовної, доповіді студента тривалістю сім-вісім хвилин та його відповідей на запитання членів комісії. З дозволу голови комісії запитання можуть бути задані також присутніми на захисті студентами або іншими особами.

Студент під час захисту повинен дати відповіді та пояснення на всі запитання по суті роботи. За результатами захисту курсова робота оцінюється диференційованою оцінкою за чотирибальною системою (“відмінно”, “добре”, “задовільно”, “незадовільно”), яка головою комісії вноситься до відомості, до залікової книжки, та зазначається в аркуші завдання на курсову роботу. Оцінку у відомостях та в аркуші завдання засвідчують голова та члени комісії, в заліковій книжці – голова комісії. Примірники відомостей зберігаються в деканаті та на кафедрі протягом п’яти років.

При виставленні оцінки комісія повинна брати до уваги складність поставленого завдання та якість його виконання, вірність прийнятих студентом рішень та їх обґрунтування, переконливість його відповідей на поставлені під час захисту запитання, своєчасність подання курсової роботи до захисту.

Студент, який не подав до захисту курсову роботу у встановлений графіком термін, або не захистив її з позитивною оцінкою, вважається таким, що має академічну заборгованість.

Курсові роботи, що мають практичну та теоретичну цінність, можуть бути представлені до участі в конкурсі, а також рекомендовані до впровадження в навчальний процес тощо.

Захищені курсові роботи зберігаються на кафедрі протягом трьох років, а потім списуються та знищуються згідно із встановленим порядком.

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 7 серпня 2002 року N 450 “Про затвердження норм часу для планування і обліку навчальної роботи та переліків основних видів методичної, наукової й організаційної роботи педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів” на керівництво і приймання (захист) такого індивідуального завдань, як курсова робота із фахової навчальної дисципліни “Конституційне право України”, передбаченого навчальним планом виділяється наступна кількість годин: 3 години на керівництво курсовою роботою та її перевірку, у тому числі 0,33 години кожному членові комісії на проведення захисту по одній роботі.


 




Дата добавления: 2014-11-24; просмотров: 28 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав