Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Додатки. Додатки оформлюють як продовження ІНДЗ на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань на них у тексті.

Читайте также:
  1. Відокремлені додатки
  2. Додатки
  3. Додатки
  4. Додатки
  5. ДОДАТКИ
  6. Додатки
  7. Додатки
  8. Додатки
  9. ДОДАТКИ
  10. Додатки

Додатки оформлюють як продовження ІНДЗ на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань на них у тексті.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Е, І, І, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б і т. і..

4. ПОРЯДОК ЗАХИСТУ ІНДИВІДУАЛЬНООГО НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНОГО ЗАВДАННЯ

4.1 Процедура захисту складається з короткої доповіді студента (до 10 хвилин) про мету, зміст і конкретні пропозиції, які містяться в курсовій роботі; відповідей на зауваження і пропозицій наукового керівника; відповідей на запитання членів комісії.

ІНДЗ оцінюється на "відмінно", "добре", "задовільно", і "незадовільно".

4.2 Оцінка за ІНДЗ, яка попередньо виставлена науковим керівником може бути знижена в разі незадовільного захисту.

4.3 Якщо після захисту ІНДЗ отримано оцінку "незадовільно" курсанту надається можливість переоформити її, або обрати іншу тему і через 20 днів подати її на цикл для повторного захисту.

4.4 Критерії оцінювання ІНДЗ курсантів:

· "відмінно" - якщо виявлено: всебічні, систематизовані, глибокі знання програмного матеріалу, уміння вільно виконувати завдан­ня, знання основної і додаткової літератури на рівні творчого ви­користання; грамотне та логічне викладення інформації; самостій­ність роботи; наявність не більше 1-2 незначних помилок (через неуважність, обмовки); повнота виконання практичної ча­стини; наявність висновків;

· "добре" - якщо виявлено: повні знання програмного матеріалу, успішне виконання завдань і засвоєння основної літератури на рів­ні аналогічного відтворення; певна логічна послідовність, зрозумі­лість викладеного матеріалу; наявність не більше 2-3 незначних помилок; можлива деяка неповнота відповіді або невірність літе­ратурної мови, правильність виконання практичної частини, без суттєвих помилок; наявність висновків;

· "задовільно" - якщо виявлено: не досить повні знання основного програмного матеріалу, здатність упоратися з виконанням завдань на рівні репродуктивного відтворення; наявність не більше 1-2 суттєвих помилок (на прикладі невміння використовувати знання в конкретній практичній ситуації); неповна відповідь, незв'язна його побудова;

· "незадовільно" - якщо виявлено: відсутність знання або нерозу­міння більшої або найбільш суттєвої частини матеріалу; суттєві помилки, які не виправлені, незв'язне викладання матеріалу; суттє­ві помилки при виконанні практичної частини, недосяжність мети практичної частини завдання.


Індивідуальні навчально-дослідні завдання:




Дата добавления: 2014-11-24; просмотров: 32 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав