Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Особенности визового режима Италии в отношении собственников недвижимости. 5 страница

Читайте также:
  1. B) созылмалыгастритте 1 страница
  2. B) созылмалыгастритте 1 страница
  3. B) созылмалыгастритте 2 страница
  4. B) созылмалыгастритте 2 страница
  5. B) созылмалыгастритте 3 страница
  6. B) созылмалыгастритте 3 страница
  7. B) созылмалыгастритте 4 страница
  8. B) созылмалыгастритте 4 страница
  9. CONTRATO DE LICENÇA E SERVIÇOS 2 страница
  10. CONTRATO DE LICENÇA E SERVIÇOS 3 страница

- Неявка без поважної причини - (-1 бал);

- Неявка з поважної причини - (0 балів) (поважна причина: хвороба, яка підтверджується відповідною медичною довідкою; участь у науковій конференції, науково-практичному семінарі).

Індивідуальна (самостійна) робота включає три види робіт (види робіт пропонує викладач):

- Теоретичні завдання, які пропонуються в кінці кожної теми з дисципліни;

- Ведення юридичної словника основних термінів з дисципліни;

- Робота з періодичними юридичними та економічними виданнями з відповідної тематики (напр.: Фінанси і право, Право України, Юридичний журнал тощо);

- Складання фабул, кросвордів по певній категорії справ на підставі аналізу правозастосовної практики.

Індивідуальна (самостійна) робота студентів повинна оцінюватися з урахуванням повноти виконаного завдання, своєчасного його надання до перевірки.

Максимальна кількість балів - 5 виставляється при повному розкритті змісту обраного завдання, критичному аналізі чинного законодавства і практики його застосування, приведення власної точки зору щодо вирішення досліджуваної проблематики. 4 бали отримує студент, який розкрив зміст певного питання, проте, допустив окремі неточності при викладі матеріалу, не відобразив власне бачення щодо вирішення конкретної проблеми. Викладач має право виставити 3 бали у разі поверхневого виконання самостійного завдання, порушення строків здачі роботи або неналежного оформлення.

Таким чином, студент за поточний контроль може максимально отримати 50 балів.

Підсумковий контроль оцінюється максимально в 50 балів. Екзаменаційний квиток містить 3 теоретичних питання, кожен з яких оцінюються в 15 балів і тестове завдання, яке оцінюється в 5 балів при правильному його рішенні.

Повторна здача іспиту з дисципліни дозволяється двічі: перший раз - викладачеві, другий - комісії.

Загальна кількість балів з дисципліни «Фінансове право» складається з суми балів, отриманих за поточний і підсумковий контролі.

Оцінка 100 балів виставляється студенту, який показав всебічні і глибокі знання передбаченого програмою матеріалу, законодавства, додаткової літератури, яка передбачена програмою курсу, проявив творчі здібності в розумінні, викладі і використанні програмного матеріалу.
Оцінений 80 балів виставляється студенту, який продемонстрував повне знання передбаченого програмою матеріалу, засвоїв основну літературу, виявив стабільний характер знань і здатності до їх самостійного оновлення в ході практичної діяльності.

Оцінений 60 балів виставляється студенту, який показав знання основного матеріалу в обсязі навчальної програми, знайомий з основною літературою, однак допустив неточності у відповіді на іспиті, зокрема, неточність формулювань окремих понять, або який показав поверхневе знання однієї з питань екзаменаційного білета. Ця оцінка виставляється і в випадку недостатньо аргументованого викладу матеріалу, відсутності чітких і послідовних відповідей.

Оцінений 40 балів виставляється студенту, який показав суттєві прогалини в знанні основного програмного матеріалу, що виражається в незнанні основних понять і положень навчального курсу, в невмінні пов'язати теоретичний матеріал із прикладами з чинного законодавства, юридичної практики, що і свідчить про непідготовленість студента до професійної діяльності за спеціальністю «Правознавство».

Студент вважається таким, який здав іспит, якщо він набрав у сукупності не менше 50 балів.

Студенти, які набрали за результатами всіх видів контролю (поточного і підсумкового в сукупності) від 0 до 49 балів вважаються такими, які отримали оцінку незадовільно.

 

 

ЗМІСТ

Вступ…………………………………………………………………………………………...3

 

1. Тематичний план...................................................................................................................5

2. Плани семінарських занять.................................................................................................6

3. Методичні рекомендації для самостійної роботи студентів.........................................26

Тематика курсових та дипломних робіт..............................................................................28

Підсумкові тести з модулю 1...............................................................................................30

Підсумкові тести з модулю 2................................................................................................38

4. Додаткова література та нормативно-правові акти…………………………………….50

5. Питання для підготовки до іспиту.....................................................................................54

6. Організація поточного, модульного та підсумкового контролю знань (критерії оцінок по курсу)............................................................................................................................................56

 

 

Фінансове право: Навчально-методичні матеріали для студентів 3 курсу напряму підготовки «Правознавство» - Донецьк: ДонНУ, 2013.- 60 с.

 

Костенко Юлія Олександрівна
Крестьяннікова Ольга Олександрівна

Підписано до друку __ ____2013 р. Формат 60Ч84 1 / 16 Папір офсет. Друк офсет. Умов. Друк. арк. - 4,0. Тиражем 250 екз. Замовлення № ___ Замовлення № ____

Донецький національний університет, 83055, пр. Ватутіна 1а

 

Видавничий центр економіко-правового факультету

83055, м. Донецьк, пр. Ватутіна 1а

Особенности визового режима Италии в отношении собственников недвижимости.

Иностранцы, являющиеся владельцами недвижимости в Италии, имеют визовые преимущества. Они вправе ежегодно получать в итальянском консульстве мультивизу шенгенского образца, которая дает право находиться в Италии и в других странах шенгена в течение 180 дней в году.

Аукцион

Если в России только начинает развиваться практика продажи недвижимости с молотка, в Италии такая система существует вот уже много лет. Покупка происходит у обанкротившихся компаний и частных лиц, с помощью судебных исполнителей и судов. Вся система очень хорошо продумана на всех этапах.
Аукцион имеет свои положительные стороны, так как реально гарантирует экономию Ваших средств, а самое главное 100% безопастность данной операции.

Вы только вдумайтесь сколько денежных средств Вам удасться сэкономить, покупая недвижимость с молотка:

· ПОМНИТЕ: отсутствие рисков гарантируется самим государством и тщательно продуманной системой продажи, прописанной в своде законов. Это означает, что если не хватает какого-либо документа или не была проведена какая-либо проверка - судья просто не даст разрешения на выставление объекта на аукцион.

· Вся эта длительная процедура стоит времени и денег, но, что самое приятное, не за Ваш счет, как покупателя. Все сопутствующие расходы, связанные с проверками и выставлением на аукцион, производятся по закону за счет основного Кредитора, то есть банка, которым был выдан ипотечный кредит.




Дата добавления: 2014-12-19; просмотров: 24 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав