Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Організація передавання документів та їх виконання 25 хв.

Читайте также:
  1. Алгоритм виконання курсової роботи
  2. Банк Англії, його утворення, організація і управління, роль і функції
  3. БЕЗ ЦИХ ДОКУМЕНТІВ СТУДЕНТ НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ДО ВІЙСЬКОВО-ЛІКАРСЬКОЇ КОМІСІЇ
  4. В.Г. Афанасьєв називає наступні основні управлінські функції: вироблення і ухвалення управлінського рішення; організація; регулювання і корегування; облік і контроль.
  5. Визнання та виконання міжнародного комерційного арбітраж­но­го рішення
  6. Виконання акредитива
  7. Виконання бюджету.
  8. Виконання господарських зобов'язань
  9. Виконання заповіту. Оформлення права на спадщину.
  10. Виконання зобов'язання

 

Зареєстровані документи разом із проектами резолюцій підготовленими службах діловодства, передаються на розгляд командира (керівника) військової частини у день їх надходження або наступного робочого дня у разі надходження документів у неробочий час. Телеграми, телефонограми та інші термінові документи передаються негайно.

Відразу після реєстрації командиру (керівнику) військової частини у теці з написом “Невідкладно” передаються акти органів державної влади та доручення вищих посадових осіб, запити, звернення, а також кореспонденція Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, кореспонденція, що надходить від органів військового управління, військових частин вищого рівня.

Документи, розглянуті командиром (керівником) військової частини повертаються з відповідною резолюцією до служб діловодства, які здійснюють передачу документів на виконання.

Документ, виконавцями якого є кілька структурних підрозділів, може бути передано виконавцям у порядку визначення їх у резолюції або одночасно у вигляді копій з передачею оригіналу головному виконавцю, визначеному в резолюції першим. У разі впровадження електронного документообігу співвиконавці отримують документ в електронній формі.

Факт передавання документів виконавцям підтверджується шляхом
проставлення відповідної відмітки в реєстраційній формі (розносній книзі) із зазначенням часу, дати, особистого підпису, прізвища і ініціалів осіб, яким передано документи.

Документи, які надійшли до військової частини для тимчасового користування і не підлягають постійному зберіганню, реєструються в Журналі обліку перехідних документів (додаток 39 до цієї Інструкції) і передаються за належністю під розписку в цьому журналі або за реєстром (додаток 40 до цієї Інструкції) з відміткою про це в журналі обліку перехідних документів.

Передавання документа з одного структурного підрозділу до іншого в обов’язковому порядку здійснюється через службу діловодства, в якій було зареєстровано документ. Документи, виконання яких перебуває на контролі, передаються до визначених підрозділів або іншим виконавцям тільки з повідомленням про це служби контролю.

Якщо в документі поряд із питаннями, що належать до компетенції посадової особи, якій адресовано цей документ, порушуються питання, які потребують вирішення в іншій установі, то з нього робиться витяг або копія, яка надсилається за належністю, про що повідомляється посадовій особі, яка подала документ.

Передавання документів у межах структурного підрозділу здійснюється через особу, відповідальну за діловодство у структурному підрозділі (секретаря). Облік документів, що передаються з одного структурного підрозділу до іншого, здійснюється шляхом проставлення відповідних відміток у реєстраційних формах, які веде служба діловодства.

Робочі зошити, видання дозволяється відправляти за їх обліковими номерами без супровідних документів.

Наряди, накладні та інші прибутково-видаткові документи на матеріальні засоби, військову техніку та озброєння в Журналі реєстрації вихідних документів не реєструються і пересилаються за номерами, присвоєними їм у відповідних книгах реєстрації.

Виконання документа передбачає збирання та опрацювання необхідної інформації, підготовку проекту відповіді на документ чи нового документа, його оформлення, узгодження (у тому числі в інших органах військового управління, військових частинах, подання для підписання (затвердження) командиру (керівнику) військової частини, а також у разі потреби – підготовку для пересилання або доставку адресату.

Відповідальність за виконання документа несуть особи, зазначені в розпорядчому документі, резолюції командира (керівника), та особи, яким безпосередньо доручено його виконання.

Головний виконавець організовує роботу співвиконавців, зокрема визначає строки подання ними пропозицій, порядок погодження і підготовки проекту документа.

Співвиконавці відповідають за підготовку на належному рівні та своєчасне надання головному виконавцю пропозицій. У разі несвоєчасного подання пропозицій співвиконавцями головний виконавець інформує про це керівника, який дав доручення.

Перед поданням проекту документа на підпис відповідному керівникові особа, яка підготувала документ, зобов’язана перевірити правильність його складення та оформлення (у тому числі посилання на нормативно-правові акти, уточнити цифрові дані, наявність необхідних віз і додатків).

Документ подається на підпис разом із документами, на підставі яких його було складено.

Подання документів на підпис (розгляд) командуванню (керівництву) військової частини здійснюється через службу з діловодства.
У разі необхідності надання всебічного компетентного пояснення з окремих проблемних питань проект документа подається на підпис у встановлений час відповідним заступником командира (керівника) або за його дорученням.

Особа, відповідальна за виконання документа, у разі відпустки, відрядження, звільнення зобов’язана передати іншій особі, за погодженням із своїм безпосереднім командиром (керівником), усі невиконані документи та поінформувати службу контролю про передавання документів, виконання яких перебуває на контролі, іншому виконавцеві.

III. ВИСНОВОК:

 

Військові службові документи відіграють важливу роль в здійснені бойового управління та повсякденній службовій діяльності військ. Вони сприяють, реалізації заходів по бойовій підготовці, оперативним та мобілізаційним питанням, по організації служби військ, матеріально – технічному забезпеченню, забезпеченню експлуатації озброєння та бойовій техніки, а також забезпечують організованість оперативному доведенні керівних та службових документів.

 

 

Обговорено та затверджено

на засіданні кафедри

від «___» _________ 20 __ р

Протокол № __




Дата добавления: 2014-12-19; просмотров: 28 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав