Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Додатки. Додатки оформлюють як продовження дипломної роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті дипломної роботи.

Читайте также:
  1. Відокремлені додатки
  2. Додатки
  3. Додатки
  4. ДОДАТКИ
  5. Додатки
  6. Додатки
  7. Додатки
  8. ДОДАТКИ
  9. Додатки

Додатки оформлюють як продовження дипломної роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті дипломної роботи.

Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово «Додаток___» і велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, додаток А, додаток Б. Один додаток позначається як додаток А.

 

5. ПІДГОТОВКА ДО ЗАХИСТУ

 

Дипломна робота студента повинна бути заслухана на засіданні тієї кафедри, де працює його науковий керівник. В деканат представляється витяг з протоколу засідання кафедри про рекомендацію студента до захисту дипломної роботи перед Державною екзаменаційною комісією.

Дипломну роботу слід представити в деканат не пізніше ніж за 10 днів до захисту.

Підготовлену до здачі Державної екзаменаційної комісії дипломну роботу слід відредагувати, акуратно оформити, переплести, а також поставити підписи на титульному аркуші: автора, наукового керівника, рецензента, завідувача кафедри і консультантів (в залежності від теми дипломної роботи можуть бути консультанти з охорони праці та економічних питань).

Згідно з "Положенням про Державні екзамени у вищих навчальних закладах" разом із випускною роботою студент подає такі документи:

• відгук наукового керівника випускної роботи;

• рецензію;

• протокол засідання кафедри з рекомендацією студента до захисту;

• висновок завідувача кафедри (підпис на титульному аркуші) про
відповідність випускної роботи встановленим вимогам і допуск студента до захисту перед Державною екзаменаційною комісією (на основі попереднього розгляду і обговорення роботи на засіданні кафедри).

 

6. ЗАХИСТ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

 

Для захисту дипломної роботи студент повинен підготувати доповідь (до 10 хв.), котра має ґрунтовно розкривати зміст дипломної роботи, в неї не повинно бути надмірних подробиць, а також інформації, якої нема в дипломній роботі. Для показу ілюстрацій використовується мультімедійний проектор. Презентація має бути підготовленою у програмі Power Point. Крім того, роздруковану версію презентації перед захистом роздають членам Державної екзаменаційної комісії.

Дозволяється також при захисті використовувати таблиці, роздруковані на ватмані розміру А1.

 

 

Додаток А

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

«Рекомендовано до захисту»

Зав. кафедри екології та безпеки життєдіяльності

Доцент, канд. біол. наук __________ П.В. Шеліхов

Протокол № ___ від «___» _________2009 р.

 

 




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 34 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав