Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

VІІ. Організації контролю застосування СУР

Читайте также:
  1. I. Сфера застосування
  2. Акти застосування норм права, їх ознаки та види
  3. Аналіз загальних показників організації праці
  4. Аналіз небезпечних і шкідливих факторів умов праці в організації
  5. Антиконкурентні дії органів влади, органів місцевого самоврядування, органів адміністративно-господарського управління та контролю.
  6. Банківське кредитування здійснюється із застосуванням таких позичкових рахунків: простий, спеціальний, контокорентний (поточний рахунок з овердрафтом).
  7. Безготівковий оборот грошей та роль банків у його організації. Платіжні системи.
  8. Безготівковий оборот грошей та роль банків у його організації. Платіжні системи.
  9. Великі розміри організації.

З метою забезпечення повноти збереження інформації щодо форм та обсягів митного контролю, посадова особа митниці (митного поста) ДФСУ, визначена для здійснення митних формальностей, вживає заходів щодо фіксації за допомогою АСМО у Переліку митних формальностей усіх митних формальностей, виконаних під час здійснення митного контролю та оформлення товарів та транспортних засобів (окрім митних формальностей, зафіксованих у графі E/J митної декларації), а також внесення інформації про результати виконання митних формальностей (далі – зворотна інформація про застосування СУР).

Департамент розвитку ІТ, електронних сервісів та обліку платників забезпечує передання зворотної інформації про застосування СУР з бази даних митниці ДФСУ до Єдиної автоматизованої інформаційної системи ДФСУ (далі – ЄАІС).

Зворотна інформація про застосування СУР використовується структурними підрозділами ДФСУ, Спеціалізованою лабораторією з питань експертизи та досліджень ДФСУ, головними управліннями ДФСУ, митницями ДФСУ для оцінки результативності застосування інструментів, зазначених у пункті 1.10 цього Порядку, усунення недоліків в організації митного контролю із застосуванням СУР, а також з метою розгляду питання щодо доцільності проведення митних формальностей, які можуть бути здійснені після завершення митного оформлення товарів та транспортних засобів.

Посадова особа митниці (митного поста) ДФСУ, визначена для здійснення митних формальностей, чи іншого підрозділу митниці ДФСУ, яка здійснює/бере участь у здійсненні митних формальностей, може внести за допомогою АСМО до бази даних митниці ДФСУ (у графі «Примітки/обґрунтування») свої зауваження стосовно роботи АСАУР при оцінці ризику за митною декларацією чи щодо проведення митних формальностей – для забезпечення подальшого опрацювання Департаментом митної справи та/або Відповідальним за контроль ефективності ПР підрозділом.

Митниці ДФСУ надсилають, у тому числі з використанням інформаційних технологій, за наявності, конкретизовані та/або узагальнені зауваження, проблемні питання і пропозиції з питань застосування СУР до Департаменту митної справи.

Департамент митної справи та митниці ДФСУ здійснюють аналіз та контроль повноти виконання митних формальностей, визначених за результатами застосування СУР. Структурні підрозділи ДФСУ, Спеціалізована лабораторія з питань експертизи та досліджень ДФСУ також здійснюють аналіз та контроль повноти виконання митних формальностей, визначених за результатами застосування СУР, за відповідними напрямами контролю в межах компетенції.




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 67 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав