Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Додатки. 1. Умнова А.И. Конституционные основы современного российского федерализма

Читайте также:
  1. Відокремлені додатки
  2. Додатки
  3. Додатки
  4. ДОДАТКИ
  5. Додатки
  6. Додатки
  7. Додатки
  8. ДОДАТКИ
  9. Додатки

<текст тезисов>[1].

1. Умнова А.И. Конституционные основы современного российского федерализма. М., 1998. С.44.

Вступ

Розкриває сутність і стан вивчення проблеми та її значущість, підстави і вихідні дані для розробки теми, обґрунтування необхідності написання роботи.

Основна частина

Основна частина індивідуального навчально-дослідного завдання складається з двох або трьох розділів. Кожний розділ починають з нової сторінки. В першому розділі основної частини подають:

· огляд літератури за темою і вибір напрямків досліджень;

· виклад загальної методики і основних методів дослідження.

У другому розділі основної частини подають:

· проведені теоретичні дослідження;

· експериментальну частину і методи досліджень.

У третьому розділі основної частини подають:

· розрахункову частину;

· аналіз і узагальнення результатів дослідження.

Висновки

Викладають наукові і практичні результати, одержані в ІНДЗ, які повинні містити формулювання розв'язаної проблеми наукової теми, її значення для науки. В першому пункті висновків коротко оцінюють стан питання. Далі у висновках розкривають методи вирішення поставленої в курсовій роботі наукової теми, їх практичний аналіз. Висновки також повинні містити рекомендації щодо практичного використання результатів дослідження.

Список використаних джерел

Список використаних джерел слід розміщувати в такому порядку: Конституція України, Закони України, а далі в алфавітному порядку за першою літерою прізвища автора.

Додатки

За необхідності до додатків доцільно включати допоміжний матеріал, необхідний для повноти сприйняття ІНДЗ (таблиці, формули, розрахунки, ілюстрації і т. ін.).

3. ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНОГО ЗАВДАННЯ

3.1 Загальні вимоги

ІНДЗ друкують на одній стороні аркушу білого паперу формату А4 (210х297мм) через півтора міжрядкових інтервали (шрифт Times New Roman, 14 пт.)

Обсяг ІНДЗ повинен становити до 30 сторінок друкованого тексту. Текст індивідуального навчально-дослідного завдання необхідно друкувати, залишаючи відступи на папері таких розмірів: лівий, верхній, нижній - 20 мм, правий - 10 мм. Друкарські помилки, описки і графічні неточності, які виявилися в процесі написання індивідуально-дослідне навчальне завдання, можна виправити підчищенням або зафарбуванням білою фарбою і нанесенням на тому ж місці виправленого тексту.

Заголовки структурних частин індивідуально-дослідне навчальне завдання "ЗМІСТ", "ВСТУП", "РОЗДІЛ" тощо, друкують великими літерами симетрично до тексту. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацу і з відступом.

3.2 Нумерація

Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами. Першою сторінкою індивідуально-дослідне навчальне завдання є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок індивідуально-дослідне навчальне завдання. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки. Примітки до тексту і таблиць, в яких вказують додаткові пояснювальні дані, нумерують послідовно в межах однієї сторінки.

3.3 Таблиці

Таблиці нумерують послідовно у межах розділу. Кожна таблиця повинна мати номер, який розміщують у правому верхньому куті над назвою, наприклад, "Таблиця 1.2" (друга таблиця першого розділу) і назву, яку розміщують над таблицею і друкують симетрично до тексту. Назву починають з великої літери і не підкреслюють.

Таблицю розміщують після першого згадування про неї в тексті, таким чином, щоб її можна було читати без повороту переплетеного блоку індивідуально-дослідне навчальне завдання, або з поворотом за годинниковою стрілкою. Таблицю з великою кількістю рядків можна переносити на інший аркуш, перед продовженням писати, наприклад, "Продовження таблиці 1.2".




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 38 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав