Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Види процедур конкурсних торгів

Читайте также:
  1. II. Выполнение процедуры.
  2. II. МЕТОДЫ, ПОДХОДЫ И ПРОЦЕДУРЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ
  3. II. МЕТОДЫ, ПОДХОДЫ И ПРОЦЕДУРЫ ДИАГНОСТИКИ И ЛЕЧЕНИЯ
  4. II. Процедура выбора и утверждения темы ВКР аспиранта
  5. III. Административные процедуры
  6. III. Процедурные методы анализа
  7. Административные процедуры.
  8. Аналитические процедуры
  9. Аудиторские процедуры
  10. Аудиторские процедуры по существу

Основною процедурою здійснення закупівель в Україні, як і за кордоном є відкриті торги. Під час проведення відкритих торгів тендерні пропозиції мають право надавати всі зацікавлені учасники, запрошені замовником шляхом публікації оголошення. Процедура відкритих торгів – це прозора процедура, що дозволяє брати участь у торгах будь-якому постачальнику.

Процедура двоступеневих торгів (ст. 33) – на першому етапі всі виконавці подають попередні тендерні пропозиції, без зазначення ціни. Документація конкурсних торгів при цьому передбачає пропозиції щодо технічних, якісних та інших характеристик предмета закупівлі, умови поставки, підтвердження професійної та технічної компетентності виконавців та їх відповідності кваліфікаційним вимогам. На другому етапі замовник пропонує виконавцям, попередні тендерні пропозиції яких не були відхилені на першому етапі, надати остаточні тендерні пропозиції із зазначенням ціни.

1. Процедура двоступеневих торгів може застосовуватися за таких умов:

замовник не може визначити необхідні технічні, якісні характеристики (специфікації) товарів (робіт) або визначити вид послуг та якщо для прийняття оптимального рішення про закупівлю необхідно провести попередні переговори з учасниками;

предметом закупівлі е здійснення наукових досліджень, експериментів або розробок, виконання дослідно-конструкторських, будівельних робіт.

Процедура запиту цінових пропозицій (котирувань) (ст. 35).

Умови застосування і проведення процедури запиту цінових пропозицій

1. Замовник здійснює закупівлю шляхом застосування процедури запиту цінових пропозицій щодо товарів і послуг, для яких існує постійно діючий ринок, за умови, що їх вартість не перевищує 200 тисяч гривень.

Процедура закупівлі у одного виконавця – відбувається при закупівлі пов’язаній із захистом авторських прав, відсутності конкуренції (з технічних причин) на товари, роботи чи послуги, які можуть бути надані (виконані) тільки певним виконавцем, і при цьому немає альтернативи, закупівлі товарів, робіт чи послуг, які у зв’язку з їх спеціальним призначенням, становлять державну таємницю; Застосовується лише після узгодження з МЕУ.

Процедура попередньої кваліфікації учасників (ст. 37)

Умови застосування процедури попередньої кваліфікації

1. Процедура попередньої кваліфікації застосовується у разі необхідності попереднього визначення кваліфікаційної відповідності, фінансово-економічного стану та технічних і організаційних можливостей учасника.

У разі проведення попередньої кваліфікації учасників до подальшої участі у торгах (конкурсних торгах) допускаються всі учасники попередньої кваліфікації, які пройшли таку кваліфікацію, але не менше двох. Для проведення попередньої кваліфікації учасників має бути не менше двох учасників.

 




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 46 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав