Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Акцепт пропозиції.

Читайте также:
  1. E) Акцептор
  2. Акцепт - это, определение
  3. Акцепт перевод­ного векселя.
  4. Акцептант
  5. Обменный и донорно-акцепторный механизм образования ковалентной связи.
  6. Обменный и донорно-акцепторный механизм образования ковалентной связи.
  7. Обменный и донорно-акцепторный механизм образования ковалентной связи.
  8. ПТ без акцепта плательщика
  9. Расчеты платежными требованиями с акцептом плательщика

Стаття 31. Акцепт пропозиції конкурсних торгів та укладення договору про закупівлю

1. У день визначення переможця замовник акцептує пропозицію конкурсних торгів, що визнана найбільш економічно вигідною за результатами оцінки.

2. Замовник зобов'язаний протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про визначення переможця надіслати переможцю торгів повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, а всім учасникам – письмове повідомлення про результати торгів із зазначенням найменування та місцезнаходження учасника -переможця, пропозицію конкурсних торгів якого визнано найбільш економічно вигідною за результатами оцінки.

Повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів або цінової пропозиції обов'язково безоплатно публікується у державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель.

Замовник укладає договір про закупівлю з учасником, пропозицію конкурсних торгів якого було акцептовано, не пізніше ніж через 30 днів з дня акцепту пропозиції відповідно до вимог документації конкурсних торгів та акцептованої пропозиції. З метою забезпечення права на оскарження рішень замовника договір про закупівлю не може бути укладеним раніше ніж через 14 днів з дати публікації у державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів.

Під час здійснення закупівель за скороченою процедурою з учасником, пропозицію конкурсних торгів якого було акцептовано, замовник укладає договір про закупівлю відповідно до вимог документації конкурсних торгів та акцептованої пропозиції у строк не раніше ніж через п'ять днів з дня публікації у державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, але не пізніше ніж через 14 днів з дня акцепту.

Договір про закупівлю, укладений з порушенням строків, передбачених абзацами третім, четвертим цієї частини, є нікчемним.

3. У разі письмової відмови переможця торгів підписати договір про закупівлю відповідно до вимог документації конкурсних торгів або неукладення договору про закупівлю з вини учасника у строк, визначений цим Законом, замовник повторно визначає найбільш економічно вигідну пропозицію конкурсних торгів з тих, строк дії яких ще не минув.

Після акцепту комітет протягом 3РД відправляє повідомлення в Інформаційний бюлетень та розміщує на веб-порталі. Дане повідомлення оприлюднюється через понеділок.

Протягом 1РД з дня акцепту замовник надсилає переможцю торгів повідомлення про акцепт пропозиції, а також надсилає всім учасникам процедури торгів повідомлення про результати торгів із зазначенням назви і місцезнаходження учасника-переможця.

 

ФОРМА ПОВІДОМЛЕННЯ про акцепт пропозиції конкурсних торгів або цінової пропозиції 1. Замовник: 1.1. Найменування. 1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ. 1.3. Місцезнаходження. 2. Предмет закупівлі: 2.1. Найменування предмета закупівлі. 2.2. Кількість товарів, вид виконання робіт або надання послуг. 2.3. Місце і строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг. 3. Процедура закупівлі. 4. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, опублікованого в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель. 5. Учасник-переможець: 5.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові. 5.2. Ідентифікаційний код/ідентифікаційний номер. 5.3. Місцезнаходження (для юридичної особи) та місце проживання/реєстрації (для фізичної особи), телефон, телефакс. 6. Ціна акцептованої пропозиції конкурсних торгів (цінової пропозиції): ____________________________; ____________________________ (цифрами) (словами) 7. Дата прийняття рішення про акцепт пропозиції конкурсних торгів (цінової пропозиції). 8. Кінцевий строк укладення договору про закупівлю.

 

 

ФОРМА ПОВІДОМЛЕННЯ учасникам про результати процедури закупівлі 1. Замовник: 1.1. Найменування. 1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ. 1.3. Місцезнаходження. 2. Предмет закупівлі: 2.1. Найменування предмета закупівлі. 2.2. Кількість товару, вид робіт або послуг. 2.3. Місце поставки товарів, виконання робіт, надання послуг. 2.4. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг. 3. Процедура закупівлі. 4. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, опублікованого в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель. 5. Результат проведення процедури закупівлі: 5.1. Перелік критеріїв оцінки інших, крім ціни, (із зазначенням їх вартісного еквіваленту або питомої ваги) акцептованої пропозиції конкурсних торгів. 5.2. Ціна акцептованої пропозиції конкурсних торгів (цінової пропозиції): ____________________________; ____________________________. (цифрами) (словами) 5.3. Ціна за одиницю товару (у разі здійснення закупівлі товарів) 5.4. Дата акцепту пропозиції конкурсних торгів (цінової пропозиції), що визнана найбільш економічно вигідною. 5.5. Торги відмінені чи визнані такими, що не відбулися: 5.5.1. Дата прийняття рішення. 5.5.2. Причини. 6. Інформація про переможця торгів: 6.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові. 6.2. Ідентифікаційний код/ідентифікаційний номер. 6.3. Місцезнаходження (для юридичної особи) або місце проживання/реєстрації (для фізичної особи). 6.4. Номер телефону, телефаксу

.




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 55 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав