Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Бюджет реалізації продукції

Читайте также:
  1. C. из республиканского бюджета
  2. I. Понятие и сущность бюджетирования.
  3. III. Составные элементы генерального бюджета.
  4. J) просит Генеральную Ассамблею соответственно увеличить бюджетные средства, выделяемые для Рабочей группы, с тем чтобы удовлетворить потребности ее будущей деятельности.
  5. Автоматическая политика (политика встроенных стабилизаторов) основана на обеспечении налоговой системой бюджетных поступлений в зависимости от уровня экономической активности.
  6. Административно-территориальные образования, имеют свою материальную базу в виде местных бюджетов и территориальных внебюджетных фондов
  7. Алгоритм разработки бюджета проекта
  8. Анализ бюджета
  9. Анализ исполнения бюджета в 2014 году.
  10. Анализ отклонений как средство контроля затрат. Гибкий бюджет.

Бюджет реалізації продукції показує очікувані місячні обсяги продаж за видами продукції в натуральних та вартісних показниках протягом бюджетного періоду.

Бюджет реалізації продукції складається на основі прогнозу продажів продукції. У ньому визначається очікувана сума доходу від реалізації продукції протягом планового періоду. Бюджет реалізації продукції наведений в таблиці 2.1:

Таблиця 2.1

1. БЮДЖЕТ РЕАЛІЗАЦІЇЇ
Показник 1 міс 2міс 3міс усього 4 міс
А. Ліжко
  Обсяг реалізації продукції,шт          
  Ціна грн. (без ПДВ)          
  Очікуваний дохід(р.1 * р.2)          
Б. Шафа
  Обсяг реалізації продукції,шт          
  Ціна грн. (без ПДВ)          
  Очікуваний дохід(р.1 * р.2)          
В. Крісло
  Обсяг реалізації продукції,шт          
  Ціна грн. (без ПДВ)          
  Очікуваний дохід(р.1 * р.2)          
Очікуваний дохід від реалізаціїї:  

 

Одночасно з бюджетом реалізації розробляють графік очікуваних грошових надходжень від реалізації продукції. Цей графік відображає періодизацію отримання грошей за реалізовану продукцію з урахуванням наявності дебіторської заборгованості підприємства.

Виходячи зі співвідношення продукції, реалізованої у поточному періоді на умовах попередньої оплати та на умовах післяплати, визначається величина грошових коштів, що надходить на рахунок підприємства у поточному місяці та величину дебіторської заборгованості, яка надходить у грошовій формі у наступному місяці.

До складу грошових надходжень включатиметься сума грошових коштів, отримана на умовах попередньої оплати та сума дебіторської заборгованості, що виникла у минулому місяці і погашається у поточному (за виключенням безнадійної дебіторської заборгованості.

Частка товарів, що оплачується на умовах попередньої оплати – 75%. При цьому частка безнадійної дебіторської заборгованості становить – 5%. У таблиці 2.2 наведений графік очікуваних грошових надходжень від реалізації продукції:

Таблиця 2.2




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 46 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав