Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

грудня 2013 р.

Читайте также:
  1. В. В. Путін схвалив кандидатуру Медведєва, його офіційне висунення як кандидата відбулося 17 грудня 2007 року.
  2. Генеральної Асамблеї ООН від 10 грудня 1948 року
  3. З 28 жовтня по 29 грудня 2013 року
  4. Рефендум 1 грудня 1991р.
  5. Союзний договір між Росією і Україною 28 грудня 1920 р.
  6. Термін виконання: 15 грудня (магістри – 15 жовтня) 2012

СТУДЕНТСЬКЕ НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО

БІОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

VIII МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ

«БІОЛОГІЯ: ВІД МОЛЕКУЛИ ДО БІОСФЕРИ»

Харків, Україна

грудня 2013 р.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас узяти участь у роботі VIII Міжнародної конференції молодих науковців «Біологія: від молекули до біосфери», яка відбудеться у Харкові 3 – 6 грудня 2013 року.

Організатори конференції: біологічний факультет та Студентське наукове товариство Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

До участі у конференції запрошуютьсястуденти, аспіранти та молоді науковці (віком до 35 років), які проводять дослідження у галузях біології, біомедицини та екології, а також проводять розробки у галузі біологічної освіти.

Форма участі у конференції очна. Учасники конференції можуть обрати одну з двох форм представлення своїх матеріалів: 1) усна доповідь, 2) стендова доповідь.

Робочі мови конференції:українська, російська, англійська.

Робота конференції планується за наступними напрямками:

¾ біохімія ¾ біофізика ¾ молекулярна та ¾ клітинна біологія ¾ біоінформатика ¾ генетика та селекція   ¾ фізіологія людини та тварин ¾ біомедицина ¾ мікробіологія, вірусологія та імунологія ¾ біотехнологія   ¾ фізіологія та біохімія рослин ¾ ботаніка ¾ зоологія ¾ мікологія та фітопатологія ¾ екологія

До початку роботи конференції буде видано збірку тез доповідей учасників. Її матеріали будуть розміщені на сайті біологічного факультету ХНУ та на сайті конференції після завершення роботи конференції.

Для участі у конференції до 28 жовтня 2013 р. на електронну адресу конференції molecule_biosphere@ukr.net необхідно надіслати заявку та електронну версію тез (в одному листі вкладеними файлами). Для оформлення заявок використовуйте зразок zayavka_ukr. Звертаємо Вашу увагу на те, що заявки необхідно оформлювати лише за цим зразком. Заявки, оформлені іншим чином, та заявки, надіслані без тез, розглядатися не будуть. Файл із заявкою/ами, де подано інформацію про всіх авторів тез, надсилає доповідач. Назва файлу із заявкою/ами має відповідати прізвищу доповідача латиницею. Зразок назви файлу – meleshko_zayavka. Файл має бути виконаний у форматі rtf. У темі електронного листа необхідно зазначити прізвище доповідача та напрям, за яким подаються тези, наприклад: Мелешко, зоологія.

На поштову адресу оргкомітету до 28 жовтня 2013 р. необхідно надіслати:

· роздрукований екземпляр тез, підписаний усіма авторами і науковим керівником,

· роздрукований екземпляр заявки на участь,

· квитанцію про сплату організаційного внеску з вказівкою П.І.П. платника/ів.

УВАГА! В разі відсутності в темі електронного листа назви напряму тези можуть не розглядатися. Матеріали вважаються отриманими, якщо оргкомітет надіслав підтвердження про отримання електронних варіантів тез та заявок на Вашу електронну адресу. У разі відсутності підтвердження, просимо надіслати матеріали ще раз протягом тижня з моменту першого надсилання.

Тези, надіслані пізніше вказаних термінів, не будуть включені у збірку. Роздруковані тези доповіді без підписів автора/авторів розглядатися не будуть.

Правила оформлення тез доповідей

Текст тез доповідей розміром до однієї сторінки має бути набраний у програмі Microsoft Word українською, російською або англійською мовою. Назва файлу має відповідати прізвищу доповідача (очного учасника) латиницею.Зразок назви файлу –meleshko_tezy. Файл має бути виконаний у форматі rtf. Розмір сторінки –А4, усі поля– 2 см,шрифт Times New Roman, розмір шрифту12 пт,інтервал одинарний, символи з гарнітури Symbol.

Тези оформлюються наступним чином:

1) Назва тез доповіді (великими жирними літерами у центрі)

2) Прізвище, ім’я, по батькові автора /авторів тез доповіді (жирними літерами у центрі)

3) Інформація про наукову установу (установи), яку представляє автор (автори) тез доповіді; вказати назву установи, кафедру або науковий підрозділ, повну адресу установи, e-mail автора/ів.

Ця інформація подається без інтервальних відступів, вирівнюється за лівим краєм.

4) Текст тез доповіді

Вирівнювання тексту за шириною сторінки, відступ першого рядка абзацу – 1 см. Текст тез подається без переносів, без жирних літер, без виділень тексту. Латинські назви видів виділяються курсивом.

5) Посилання на літературу. Список літератури наприкінці тез НЕ надається. Посилання на літературні джерела, необхідні для розуміння тез приводяться у тексті тез у круглих дужках (Автор, рік публікації)

6) Тези, виконані українською або російською мовою, повинні містити стисле граматично вивірене резюме англійською мовою (summary) обсягом не більше 10 рядків, яке розташовується після основного тексту.

7) Зазвичай, після основного тексту та summary, розміщується подяка науковому керівнику або наводяться дані про наукового керівника (вказати П.І.П. керівника роботи, його науковий ступінь, звання).

УВАГА! Науковий керівник не вказується в авторах тез. Вік кожного зі співавторів не має перевищувати 35 років.

 


Зразок оформлення тез доповіді

МОДИФИКАЦИЯ МЕТОДА КОЛИЧЕСТВЕННОГО ОПРЕДЕЛЕНИЯ СУЛЬФАТИРОВАННЫХ ГЛИКОЗАМИНОГЛИКАНОВ ХРЯЩЕВОЙ ТКАНИ ДЛЯ ПРИМЕНЕНИЯ НА КЛЕТОЧНЫХ КУЛЬТУРАХ Поверенная Ю.А.2, Правдюк А.И.1, Петренко Ю.А.1 1 Институт Проблем Криобиологии и Криомедицины НАН Украины, 2 Харьковский Национальный Университет им. В.Н. Каразина, биологический факультет, кафедра биохимии, пл. Свободы, 4, г. Харьков, Украина. e-mail: poverennoyyulii@mail.ru   Одним из перспективных подходов восстановления повреждений хрящевой ткани является тканевая инженерия. Данное направление биотехнологии основано на создании in vitro тканевых биоэквивалентов… Summary.In our investigation the attempt was made to modify the method of quantitative estimation of sulfated glycosaminoglycans (sGAG) of cartilaginous tissue to use it on cell cultures. The method of Gold E.W. (1980) of quantitative estimation of sGAG…

Оформлення постеру. Розмір постеру повинен бути 84,0 х 59,4 см (формат А-1). Кожен постер має містити: назву, П.І.П. автора (авторів), адреси авторів (включаючи е-mail). Ця інформація має бути вказана у верхній частині постеру подібно оформленню шапки тез (назва повинна бути помітною та такою, щоб її було легко прочитати). Матеріали для фіксації постерів надаються оргкомітетом.

УВАГА! Тези мають містити інформацію про власні дослідження або розробки автора/авторів, бути вичитані, не містити орфографічних, пунктуаційних, стилістичних та смислових помилок. Розміщення графіків, таблиць і рисунків допускається в разі крайньої необхідності за умови значного спрощення викладення змісту тез при їх наявності.

Звертаємо вашу увагу на те, що екологія – це біологічна наука про взаємодії; її об’єктами є екосистеми, угруповання, популяції, організми і аж ніяк не середовище як таке або його забруднення.

Оргкомітет залишає за собою право проводити відбір матеріалів, за результатами якого буде надіслано повідомлення про включення тез до друку та доповіді у програму конференції. Організаційний комітет залишає за собою право розподіляти доповіді за секціями, що будуть сформовані під час підготовки до конференції.

Матеріали, що не відповідають вказаним вимогам або тематиці конференції, будуть відхилені. У разі відхилення тез оргвнесок буде повернено з вирахуванням витрат

на пересилку.

 

Також до 28 жовтня необхідно надіслати організаційний внесок, який становить для учасників з України: 120 грн. для студентів, 150 для для аспірантів та молодих науковців; для учасників з інших країн: 25 євро.

В разі подання заявки та тез пізніше 28 жовтня 2013 р. вартість участі у конференції змінюється на 150 грн. для студентів і 180 грн. для аспірантів та молодих науковців з України та на 30 євро для учасників з інших країн. В такому разі кінцевий термін подання тез – 10 листопада 2013 р.

Оргвнесок учасника включає оплату за: публікацію одних тез, папку з матеріалами конференції, сертифікат учасника, кава-брейки, участь в екскурсіях, роботу оргкомітету. У випадку, якщо учасник не зміг узяти участь у конференції, матеріали конференції будуть надіслані поштою за адресою для листування протягом 3-4 тижнів після завершення конференції.

Реквізити для сплати оргвнеску для учасників з України:

 

ПІБ фізичної особи МЕЛЕШКО ОЛЕНА ВЯЧЕСЛАВІВНА
Ідентифікаційний номер ДРФО  
Валюта рахунку UAH
№ рахунку  
Назва банку Публічне акціонерне товариство «УкрСиббанк»
МФО (код банку)  

 

Реквізити для сплати оргвнеску для учасників з інших країн:

 

Physical person name OLENA VIACHESLAVIVNA MELESHKO
Individual tax number  
Currency of account EUR
Account number  
Bank name Public Joint Stock Company "UkrSibbank"
Bank code  
Beneficiary bank (JSC "UkrSibbank") UKRSIBBANK MOSKOVSICY AVE 60 KHARKIV, UKRAINE SWIFT code: KHABUA2K
Intermediary bank BNP PARIBAS SA Paris, FRANCE SWIFT code: BNPAFRPP

 

Виходячи з досвіду минулих років, учасникам з Росії та інших країн зручніше скористатися системою «Контакт» для відправлення грошових переказів, адже комісія за такий переказ значно менша, ніж за звичайний банківський. В такому разі переказ надсилається на ім’я Мелешко Олена В’ячеславівна. Інформацію щодо відділень та тарифів Ви можете знайти на сайті системи http://www.contact-sys.com/.

Сплата проїзду, проживання та харчування здійснюється за рахунок закладу, що відправляє у відрядження, чи за власний кошт учасників. У другому інформаційному листі оргкомітет надасть інформацію щодо можливого поселення, проте просимо бронювати місця самостійно.

З нагоди відкриття конференції відбудеться дружня зустріч учасників. Сплатити внесок за участь у дружній зустрічі необхідно до 10 листопада 2013 р. Вартість- 120 грн (12 €)

На поштову адресу оргкомітету необхідно надіслати копії квитанцій про сплату організаційного внеску та внеску за участь у дружній зустрічі з обов’язковою вказівкою П.І.П. платників.

Оригінали квитанцій пред’являються під час реєстрації.

УВАГА! Тези будуть надруковані тільки в разі своєчасної сплати організаційного внеску. Сплата комісії за банківські операції не входить до суми оргвнеску та відбувається за рахунок платника. Квитанції вважаються отриманими, якщо оргкомітет надіслав підтвердження про їх отримання на Вашу електронну адресу. У разі відсутності підтвердження, просимо надіслати квитанції ще раз.

 

Контактна інформація

Електронна адреса molecule_biosphere@ukr.net
Сайт http://sntbf-khnu.com.ua
Мобільний телефон(з 16:00 до 20:00) Сакун Юлія +38 095 463 18 66 Виноградова Христина +38 095 482 03 17 Мелешко Олена (загальні питання) +38 098 506 92 36 +38 099 098 22 87
Адреса оргкомітету (для надсилання друкованих матеріалів, квитанцій) Оргкомітету конференції біологічний ф-т ХНУ ім. В.Н. Каразіна пл. Свободи 4, м. Харків Україна

Важливі дати конференції

28.10.2013 – останній день реєстрації учасників конференції, подання тез доповідей, сплати організаційних внесків та надсилання листів з

роздрукованими матеріалами і квитанцією;

3.12.2013 – початок роботи конференції;

6.12.2013 – завершення роботи конференції.

Другий інформаційний лист та офіційне запрошення на конференцію буде надіслано учасникам, що зареєструвалися, протягом листопада 2013 року.

Будемо раді зустрітися з вами

У ХарковІ!

 




Дата добавления: 2015-04-26; просмотров: 17 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Регистрация кандидатов, списков кандидатов| Задачи Сторон

lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.011 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав