Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Основні проблеми сучасного ринку стосовно якості та безпечності харчової продукції

Читайте также:
  1. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ГОСПОДАРСЬКОГО ПРАВА
  2. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
  3. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ КРИМІНАЛІСТИКИ
  4. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МІЖНАРОДНОГО ПРИВАТНОГО ПРАВА
  5. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ
  6. АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ЦИВІЛЬНОГО ПРАВА
  7. Актуальні проблемизлочинів проти здоров’я. Загальна характеристика й види. Здоров’я людини як безпосередній об’єкт посягання.
  8. Алгоритм процесу сегментування ринку
  9. Аналіз існуючого ринку готельних послуг
  10. Аналіз обсягів і структури виробництва продукції

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Курсову роботу друкують на одному боці аркуша білого паперу формату А4 (210×297 мм), шрифт Times New Roman розміром 14 pt, інтервал полуторний, вирівнювання – по ширині. Текст курсової роботи необхідно друкувати, залишаючи поля таких розмірів: ліве – 25 мм; праве – 15 мм; верхнє та нижнє – 20 мм. Шрифт друку повинен бути чітким, щільність тексту – однакова по всьому тексту роботи.

Текст основної частини курсової роботи поділяють на розділи, підрозділи, пункти і підпункти. Заголовки основних структурних частин курсової роботи «ЗМІСТ», «ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ», «ВСТУП», «РОЗДІЛ», «ВИСНОВКИ», «ДОДАТКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ» друкують великими літерами симетрично до тексту (вирівнювання – по центру). Кожну структурну частину курсової роботи необхідно починати з нової сторінки. Номер розділу ставиться після слова «РОЗДІЛ», але після номера розділу, а також після його назви крапка не ставиться, наприклад:

РОЗДІЛ 1

ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ

Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами, крім першої букви назви підрозділу з абзацного відступу, вирівнювання – по ширині. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Відстань між назвою нового підрозділу і текстом попереднього підрозділу повинна складати 2-3 інтервали. Підрозділи нумерують у межах розділу, наприклад:

Основні проблеми сучасного ринку стосовно якості та безпечності харчової продукції

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, рисунків, таблиць подають арабськими цифрами без знака №. Знаки «№», «%» та інші використовуються лише при цифрах. В інших випадках їх необхідно писати словами.

Першою сторінкою курсової роботи є титульний аркуш, який враховують в загальній нумерації сторінок, але не нумерують. На наступних сторінках номери проставляють у правому верхньому куті без крапки в кінці.

Ілюстрації нумерують в межах розділу і розміщують безпосередньо після тексту з посиланням на них або на наступній сторінці (наприклад: Рис. 1.2. (другий рисунок першого розділу) Назва рисунку). Номер і назву ілюстрації розміщують під зображенням (вирівнювання – по ширині). Посилання на ілюстрації в курсовій роботі розміщують після тексту, в якому йдеться про дане зображення, в кінці речення в круглих дужках «(рис. 3.1)» або як зворот типу «як це видно із рис. 3.1» чи «…як це показано на рис. 3.1».

Таблиці також нумерують в межах розділу і розміщують безпосередньо після тексту з посиланням на них або на наступній сторінці.

Приклад побудови таблиці

Таблиця 1.1

(перша таблиця

першого розділу)




Дата добавления: 2015-04-12; просмотров: 21 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

<== 1 ==> | 2 | 3 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав