Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Конструктивна характеристика основних

Читайте также:
  1. Cучасні моделі розвитку підприємства: їх суть та характеристика
  2. I. Общая характеристика делового имиджа (габитарного)
  3. III. Характеристика внутренних вод Африки.
  4. VI. Характеристика сельского хозяйства
  5. А.Общая характеристика класса рептилий.
  6. Административно-правовой статус граждан (общая характеристика прав и обязанностей в административном праве).
  7. Административное наказание в виде административного штрафа. Характеристика производства по исполнению постановления о наложении административного штрафа.
  8. Актуальні проблемизлочинів проти здоров’я. Загальна характеристика й види. Здоров’я людини як безпосередній об’єкт посягання.
  9. Акустические колебания, их характеристика и воздействие на организм.
  10. Амплитудно-частотная характеристика.

елементів будинку

Фундаменти

Фундаменти запроектовані з збірних залізобетонних елементів, стрічкові, за ГОСТ 1358-85.

Фундаменти складаються з фундаментних плит та блоків стін підвалу. Плити шириною 1200,1400 мм вкладають на пісчану основу товщиною 100 мм. Блоки викладають на цементно-пісчаному розчині М50.Товщина горизонтальних швів не повинна бути більше ніж 20 мм. Заповнення місць між блоками та подушками виконується з бетону М100.

Горизонтальна гідроізоляція виконується на двох рівнях: зверху цоколя та підлоги підвалу, а також виконують вертикальну гідроізоляцію. Зовнішню гідроізоляцію захищають від води вертикальним шаром жирної глини товщиною 250 мм. Вертикальна гідроізоляція виконується нанесенням на поверхню тонкого водостійкого шару з бітумних матеріалів. Горизонтальна гідроізоляція виконується наклеюванням рулонних матеріалів на поверхню за допомогою мастик. Руберойд наклеівають внапуск (по ширині - не менше 100 мм, по довжині - не менше 200 мм, стики виконують в розбіг).

1.5.2 Стіни

Стіни запроектовані із цегли. Зовнішні стіни виконують під розшивку

на цементно-пісчаному розчині, а внутрішні та перегородки впустошовку. Товщина зовнішніх стін 640 мм, внутрішніх 380 мм. Для кріплення віконних та дверних коробок у кладку закладають деталі з деревини.

1.5.3 Перекриття та покриття

Для улаштування перекриття використовують залізобетонні пустотні плити згідно серії 1.241-1 вип.27, для улаштування покриття використовують залізобетонні ребристі плити серії 1.141-1 вип.63. Плити опираються на зовнішні і внутрішні несучі стіни. Плити укладають на розчин марки М100 товщиною не більш 20 мм. і скріпляють між собою анкерами у кладці зваркою. Шви між плитами заповнюють розчином або бетоном.

Перегородки

Перегородки виконують цегляні у ½ цегли. До стін перегородки закріплюють за допомогою сталевих йоржів або штирів.

Кладку перегородок ведуть на розчині марки не нижче М25, перев'язуючи вертикальні поперечні шви зміщенням цегли у суміжних рядах.

1.5.5 Лоджій

Плити лоджій запроектовані збірні залізобетонні згідно серій 1.241-1 В-27. Кожна плита має закладні деталі для закріплення огорожі та приварювання анкерів, а також монтажної петлі.

Лоджій виконують у вигляді окремих елементів. Огорожа балконів запроектована висотою 1,2м.

Сходи

Сходи запроектовані з залізобетонних маршей згідно серії 1.151.1-6 та площадок згідно серії 1.252-3, а також металевої огорожі. Марш є нахиленою частиною сходів, складається з східців та елементів, що їх підтримують. Марші мають ширину 1200 мм. Всі східці мають однакову форму та розміри 150 300 мм., за виключенням верхнього та нижнього.

Сходові площадки виконуються шириною 1,22 м. Висоту огорожі сходового маршу приймають не менше 1,1 м. Сходові марші виконують з важкого бетону класу С15, нижня та бокові поверхні якого підготовлені під фарбування.

1.5.7 Покрівля

Покрівельне покриття складається з трьох шарів руберойду (з захистним шаром з гравію крупністю 3-10 мм, зануреного у бітумну мастику), що укладаються на бітумній мастиці. Основою під ковдру є шар цементного розчину марки М25 товщиною 30 мм. Стики панелей перекривають двома смугами руберойду, нижня смуга шириною 200 мм укладається “на сухо”, а верхня смуга шириною 300мм наклеюється по краю бітумною мастикою. В місцях примикання покрівлі до вертикальних площин, у розжолобках, біля водоприймальних воронок додають по два шари руберойду. Парапет перекривається листами оцинкованої сталі. Виведення поверхневих опадів з даху виконується за допомогою внутрішнього водостоку.

1.5.8 Вікна та двері

Двері зовнішні запроектовані двопільні щитової конструкції згідно ГОСТ 24698-81. Двері внутрішні - однопільні щитової конструкції та засклені за ГОСТ 6629-71*. Вікна та балконні двері з розділеними рамами індевідуального розміру. Збоку фасаду для відводу дощової з поверхні вікна встановлюють злив з оцинкованої покрівельної сталі.

.

1.5.9 Підлоги

В житлових кімнатах та кухнях підлоги запроектовані з покриттям з лінолеуму, в санітарних вузлах та на сходових майданчиках - з керамічної плитки. Основою під підлоги з керамічної плитки є засипний утеплювач, основою під підлоги з лінолеуму є цементно-піщана стяжка.

1.5.10 Оздоблення будинку

В кухнях, санвузлах та коридорах виконується масляне фарбування стін на висоту 1,5 м. В коридорах та житлових кімнатах виконується оклеювання шпалерами. Фарбування стелі - клейове. Фарбування дерев’яних та металевих частин виконується масляними сумішами за два рази.

1.5.11 Інші елементи

По всьому периметру будинку виконується асфальтобетонне вимощення шириною 1,0 м. по щебеневій підготовці з уклоном 1:12 від будинку для стоку води. Над входом в будинок запроектовано козирок згідно серії 1.238-1 вип.2.




Дата добавления: 2015-04-20; просмотров: 21 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | <== 3 ==> |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав