Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Іспанія

Читайте также:
  1. Іспанія

В Іспанії дистрибуція друкованих видань представлена на двох рівнях – національному та місцевому. Зараз іде процес поглинання незалежних дистриб»юторів національними. Серед національних дистриб»юторів відсутні приклади сімейного бізнесу, тим часом як регіональні розповсюджувачі всі починали як сімейні компанії. Близько 40 років тому існували кіоски, які поступово розширювались і продавали свою продукцію в інші кіоски. Саме вони зараз існують в Іспанії як незалежний сімейний бізнес. Чверть століття тому в Іспанії налічувалось близько 60 незалежних дистриб»юторів, а станом на 2007 рік їх було лише 15.

Національних дистриб»юторів в Іспанії є вісім. Це компанії Atheneum, Coedis, Dispaña, Dispesa, Logintegral, Logista, Sgel, Toymer. Вони надають послуги іспанським та іноземним видавцям по всій території країни.

Одним із найбільших точок продажу книг у Мадриді є універмаг Fnac. Це не лише магазин, а й клуб за інтересами, читальний зал, місце зустрічей і центр проведення тематичних заходів. В універмазі можна знайти літературу будь-якого жанру, від художньої до академічної. Тут продаються книги для різної вікової категорії. Можна знайти книгу як на іспанській мові, так і на мовах провінцій (каталонській, баськсій, галійській), а також на основних європейських мовах.

Happy Books - поширена серія книжкових магазинів в Іспанії. Вибір книг тут не надто великий, але славиться мережа своїми частими знижками, які просто змінюють дна одну.

Abacus – мережа книжкових супермаркетів у Барселоні. Тут великий вибір книг перш за все на каталонській мові, а також на іспанській, французькій та інших. Існує система дисконтних карток для постійних покупців.

SBD - Spanish Book Distributor – провідний постачальник найновіших книг іспанською мовою. Працює на ринку США та інших країн. Заснована компанія в 1988 році, а з 1994 року відкрила свою мережу товарів та замовлень в Інтернеті.

Sin Fronteras – двомовна компанія, особливу увагу приділяє розповсюдженню якісної іспанської книги в Латинській Америці.

Collection Development -мережа, що створена, аби допомагати людям збирати та поповнювати їх книжкові колекції.

Західна група видавців займається розповсюдженням художньої, мистецькогї літератури, книг про подорожі, здоров»я, музику, бізнес, дитячі книги. Включає в себе найбільші видавництва.

BWI - Book Wholesalers -мережа оптової книжкової торгівлі.

Astran -мережа розповсюдження книг суто іспанською мовою. Знаходиться у Флориді.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 15 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Білорусь | Характеристика провідних видавництв Білорусі. | Міжнародні книжкові ярмарки в Україні. | Виставка МЕДВІН | Книжковий ринок Російської Федерації: регіональні особливості. | Характеристика книжкових виставок Білорусі. |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав