Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Соціально-екологічна гармонія

Читайте также:
  1. Колірна гармонія

Надзавдання Партії Зелених – створення нової, екологічно збалансованої і соціально справедливої моделі розвитку країни.

Зелена формула соціальної справедливості включає гарантії доступу кожного члена суспільства до природного середовища і забезпечення конституційного права на сприятливе довкілля, права на житло, безкоштовний пакет найнеобхідніших медичних послуг, безплатну середню і професійно-технічну освіту, доступність вищої освіти незалежно від статків, відповідність розміру мінімальної заробітної плати та пенсії обґрунтованому прожитковому мінімуму, захист від дискримінації з боку роботодавця за віком, національністю та статтю. Втілення цієї формули забезпечить соціально орієнтована держава через належний перерозподіл суспільних ресурсів на засадах соціальної солідарності, гармонізації потреб та інтересів різних соціальних верств.

Партія Зелених за ощадливе використання природних ресурсів в інтересах теперішніх і прийдешніх поколінь, за мінімізацію техногенних загроз довкіллю та розв'язання соціальних проблем на основі реструктуризації та модернізації виробництв, раціонального енерго- та ресурсоспоживання, формування індустрії глибокої переробки відходів та повторного використання сировинних матеріалів, переробки накопичених промислових відходів та заощадження запасів корисних копалин, впровадження високих технологій.

«Зелені» робочі місця-інвестиційний пріоритет.

Партія Зелених - за нову якість життя людини, за системні інвестиції у знання та високі екологічно дружні технології, за ефективну державну підтримку фундаментальної науки та забезпечення практичного впровадження результатів наукових досліджень.

Партія Зелених за енергозбереження, за розвиток неядерного сектору енергозабезпечення, за розширення використання відновлюваних джерел енергії.

Партія Зелених за відбудову економіки Донбасу на засадах реструктуризації та глибокої модернізації, впровадження високих екологічно дружніх технологій.

Партія Зелених за повну заборону експорту деревини, за інтенсивне відтворення лісів, за резервування для створення об'єктів природно-заповідного фонду не менше 20% території України.

Партія Зелених за розвиток конкурентоздатного аграрного сектору на засадах невиснажливого, екологічно збалансованого господарювання, за утвердження України на міжнародному ринку в якості експортера екологічно чистої сільськогосподарської продукції..

Захист земельних та водних ресурсів – питання національної безпеки.

Партія Зелених за впровадження інтегрованої екологічної політики, що впливатиме на всі сфери життя суспільства та види людської діяльності. Кваліфікована відповідь на виклики часу: кліматичні зміни, дефіцит природних ресурсів, харчову кризу є питанням життєвої ваги, національного і глобального значення, чинником, що має гуртувати націю, мобілізовуючи її інтелектуальний, науково-технічний та господарський потенціал.

Глобально значуща ідея екологічно збалансованого розвитку, гармонізації суспільних потреб і природоохоронних інтересів має стати наріжним каменем об'єднуючої національної ідеї.




Дата добавления: 2015-09-09; просмотров: 25 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Столпы Веры. | Связь между Исламом, Иманом (верой) и Ихсаном (искренностью). | Условия принятия Аллахом поступков | То, что делает Ислам недействительным | Запрет в Исламе различных путей к язычеству | Обложка |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав