Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Формулювання місії

Читайте также:
  1. Визначення проблеми, формулювання ідеї проекту
  2. Голова циклової комісії__________________
  3. Приклади формулювання завдань уроку музики

На завершення, ми в повній мірі сформуємо офіційне визначення місії руху «Zeitgeist».

Оснований у 2008 році, рух «Zeitgeist» є організацією з відстоювання сталого розвитку, яка здійснює активізм на основі спільнот і проводить акції для поширення поінформованості через мережу глобальних чи регіональних відділів, проектних команд, щорічних заходів, медіа або благодійницьку роботу.

 

881 Джерело: ZDayGlobal.org (http://zdayglobal.org/)

882 Вступний медіа фестиваль у 2011 році, який проводився в Лос-Анджелесі, зміг зібрати достатньо їжі, щоб забезпечити харчування 12 000 осіб.

883 Для довідок: TZM Events (http://thezeitgeistmovement.com/tzm-events-townhalls)

Головний фокус руху зосереджується на визнанні того, що більшість соціальних проблем, які надокучають людському виду в даний час є не винятковим результатом якоїсь інституційної корумпованості, абсолютного дефіциту, політичного курсу, вад «людської природи» або інших загальноприйнятих припущень причинності. Скоріше рух визнає що такі проблеми як бідність, корупція, забруднення, безпритульність, війна, голод і тому подібне являються «симптомами», які породжуються застарілою соціальною структурою.

В той час як реформи проміжних етапів та підтримка громадськості представляють інтерес для руху, визначальною метою є встановлення нової соціально-економічної моделі основаної на технічно ефективному управлінні, розподілі та плануванні ресурсів, які здійснюються шляхом застосування наукового методу при розгляді проблем та пошуку оптимальних рішень.

Ця «економіка основана на законах природи та ресурсах» (англ..“Natural Law/Resource-Based Economy" або NLRBE) або «природнича ресурсо-орієнтована економіка» (ПРОЕ) стосується застосування прямого технічного підходу до соціального управління на противагу грошовому або також політичному підходу. Він полягає в модернізації діяльності суспільства до найбільш передових та перевірених методів, які сьогодні відомі, залишаючи позаду руйнівні наслідки та обмежуючі перешкоди, які породжуються нашою поточною системою грошового обміну, прибутку, бізнесу та іншими структурними і мотиваційними проблемами.

Рух є лояльним до ходу думок, а не якихось осіб чи інститутів. Він притримується точки зору, що за допомогою соціально орієнтованих досліджень та перевіреного розуміння в науці і техніці, ми тепер можемо логічно перейти до соціального застосування того, що може бути глибоко більш ефективним у задоволенні потреб людського населення та посиленні охорони здоров’я. Немає підстав вважати, що війна, бідність, більшість злочинів та багато інших ефектів, які базуються на ефектах грошового дефіциту і які є загальнопоширеними в нашій поточній моделі, не можуть бути вирішені з часом. Діапазон діяльності та просвітницьких компаній цього руху простягається від короткотермінових до довготермінових дій, що здійснюються за допомогою методів, які базуються виключно на ненасильницьких методах комунікації.

Рух «Zeitgeist» не належить до жодної країни або традиційної політичної платформи. Він розглядає світ, як єдину систему, а людський вид як єдину сім’ю, а також визнає що всі країни повинні роззброїтися і навчитися ділитися ресурсами та ідеями якщо ми хочемо вижити в довгостроковій перспективі. Отже, всі рішення приймаються і просуваються в інтересах допомогти кожному на планеті Земля, а не якійсь окремо вибраній групі (884).

 

 

Приєднуйтеся до нас:

www.thezeitgeistmovement.com

 

 

 

884 Джерело: Mission Statement (http://thezeitgeistmovement.com/mission-statement)




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 20 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Розлад системи цінностей | Характеристика патології | Параліч самозбереження | Конкуренція, експлуатація та класова війна | Успіх та статус | Ідеологічна поляризація та звинувачення | Індивідуальність та свобода | Маркетизація» життя | Відповідальність | Ролі та проекти |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав