Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Слова Цариці

Читайте также:
  1. I. Прочитайте слова, соблюдая правила чтения гласных букв и буквосочетаний.
  2. IX. Произнесите слова, соблюдая различие между звуками по степени открытости.
  3. New words в словарь!!!
  4. Quot;СЛОВА".
  5. Активный словарь
  6. Анализ хадисов, касающихся произнесения слова «Амин» имамом и молящимися позади него
  7. Анорексигенні засоби (від латинського слова anorexia – відсутність апетиту).
  8. Более подробно о типах мышления можно прочитать в психологическом словаре (Психологический словарь. - М.: «Педагогика-пресс»,1997, С. 209-211).
  9. В мае 2008 года мы получили предложение ехать в Словакию с концертами на весенний фестиваль. Предложение было заманчивым и мы сразу же решили ехать.
  10. В рамках одной короткой темы просто невозможно передать все существующие значения английских предлогов, поэтому при выборе нужного предлога не стесняйтесь пользоваться словарем.

Моя доню. Ніхто із вірних не повинен сумніватись, що Найвищий міг був притягнути й навернути Св. Павла, не удаючись до таких чудесних виявів Його безконечної потуги. Але Він використав їх, щоб показати людям, наскільки Він всеблагий, щоб їх прощати й підносити до своєї дружби і благовоління; також - щоби навчити їх прикладом цього великого апостола, як треба співпрацювати і відповідати на Його поклик. Багато душ Господь пробуджує і підштовхує своїм натхненням і допомогою. Многі відгукуються і знаходять оправдання через Тайни Церкви. Але не всі витримують в своєму оправданні, а ще менше число -зростає в ньому чи змагає до досконалості: починаючи в дусі, вони заспокоюються і - кінчають в тілі. Причиною браку в них витримки у ласці і - повернення до гріха є те, що не наслідують вони духа в Св. Павла у хвилю його навернення, коли він вигукнув: "Господи, що Ти наказуєш і бажаєш вчинити зі мною?" Якщо дехто з них висловлює устами таке почуття, то воно не є з цілого серця, і завжди такі затримують дещо із любові до себе, до почестей, до посідання, до чуттєвого задоволення, чи - до деяких різновидів гріха і, таким чином, знову спотикаються й падуть.

Але той апостол був істинним прикладом наверненого світлом ласки; і не лишень тому, що перейшов від скрайнього гріха до чудесної ласки і дружби із Богом; - але й тому, що він до своїх граничних меж співділав із закликом Бога, відходячи раз і назавжди від всіх своїх лихих наставлень і шукання себе, віддаючи себе цілком у розпорядження Божої приємності і Волі. Це повне самозаперечення і піддання під Божу Волю вміщається в отих словах: "Господи, що Ти бажаєш вчинити зі мною?" І в них було, поскільки те залежало від нього, усе його спасення. Коли він вимовив їх з усією щирістю сокрушеного і покірного серця, то зрікся своєї волі і піддався Господній, постановив із даного моменту і надалі не допускати, щоб котра-небудь із його розумових чи чуттєвих спосібностей служила тваринному чи чуттєвому життю, на яке він був зблудив. Він віддав себе Всевишньому на службу у будь-якому виді чи керунку, котрі об'являться йому, як Божа Воля, готовий виконати її без затримки і запитань. І він негайно став ділати, ввійшовши в місто і слухаючи наказу Господа, що був переданий через ученика Ананію. Тому що Найвищий знає тайни людського серця, Він побачив, з якою щирістю св. Павло відповів на Його поклик, підкорився Його Божественній Волі і планам. Бог не тільки прийняв його з найбільшим задоволенням, але з надвишком помножив йому ласки, дари і благовоління; Павло їх заслужив і отримав тільки через повне погодження з бажаннями Господа.

Відповідно до цих істин, Моя доню, бажаю, щоб ти вповні здійснювала Мої часто повторювані накази і упімнення, щоб ти забула про видиме, позірне і облудне. Повторюй дуже часто, і більше серцем, ніж устами, -оті слова Св. Павла: "Господи, що Ти бажаєш вчинити зі мною?" Бо як тільки ти почнеш робити що-небудь за твоїм власним вибором, то не буде правдою, що ти шукаєш виключно Господньої Волі. Інструмент не має жодного спрямування чи дії, крім тих, котрі надасть йому майстер; а коли би мав свою власну волю, то міг би опиратись і діяти протилежно до волі того, що це знаряддя уживає. Те саме відбувається між Богом і душею: бо якщо вона леліє яке-небудь власне хотіння незалежно від Бога, то буде ополчуватися проти вдоволення Господа. А тому, що Він не нарушає свободу дій, даровану людині, то дозволить тим діям збивати людину з путі, якщо вона сама приймає рішення без звернення за вказівкою до свого Сотворителя.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 20 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Глава 13. ВОЗНЕСЕННЯ ХРИСТА | Слова Цариці | Глава 1. ЗШЕСТЯ СВЯТОГО ДУХА. | Глава 2. ПРОПОВІДЬ АПОСТОЛІВ. ОПІКА МАРІЇ НАД НАВЕРНЕНИМИ | Слова Цариці | Глава 3. ХРЕЩЕННЯ НАВЕРНЕНИХ. ПЕРША СЛУЖБА БОЖА. СТАЛЕ ПЕРЕБУВАННЯ ЄВХАРИСТІЇ В МАРІЇ | Глава 4. МАРІЯ ОПІКУЄТЬСЯ АПОСТОЛАМИ І ВІРНИМИ | Слова Цариці | Глава 5. СМЕРТЬ СТЕФАНА. СИМВОЛ ВІРИ. ВІДХІД АПОСТОЛІВ | Слова Цариці |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав