Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Слова Цариці

Читайте также:
  1. I. Прочитайте слова, соблюдая правила чтения гласных букв и буквосочетаний.
  2. IX. Произнесите слова, соблюдая различие между звуками по степени открытости.
  3. New words в словарь!!!
  4. Quot;СЛОВА".
  5. Активный словарь
  6. Анализ хадисов, касающихся произнесения слова «Амин» имамом и молящимися позади него
  7. Анорексигенні засоби (від латинського слова anorexia – відсутність апетиту).
  8. Более подробно о типах мышления можно прочитать в психологическом словаре (Психологический словарь. - М.: «Педагогика-пресс»,1997, С. 209-211).
  9. В мае 2008 года мы получили предложение ехать в Словакию с концертами на весенний фестиваль. Предложение было заманчивым и мы сразу же решили ехать.
  10. В рамках одной короткой темы просто невозможно передать все существующие значения английских предлогов, поэтому при выборе нужного предлога не стесняйтесь пользоваться словарем.

Всі є дітьми предвічного Бога, що у Небі (Мат. 23, 9), і всі зобов'язані опікуватися своїми браттями відповідно до своїх умов. Більш особливим чином цей обов'язок спочиває на дітях Церкви, що можуть йому дорівняти своїми молитвами і прошеннями. Але більш безпосередньо цей довг стосується тих, що мають впливи, що виплекані християнською вірою і більше тішаться добрами із щедрої руки Всевишнього.

Ті, хто через закон Христа є уласкавлені земними вигодами, і уживають їх для служіння своїй плоті і насолодженню, то якраз ті сильні світу, кого сильніше будуть мучити (Мат. 23, 12).

Якщо священники і начальники дому Господа шукають тільки легкого життя, не дбаючи, щоби ввійти в правдиво ревну працю, вони стають відповідальними за знищення Христового стада і за різню, учинену пекольними вовками.

О Моя доню! В який жалюгідний стан завели можновладці, священники і лихі служителі той християнський люд, котрий їм Бог передав у своїх тайних присудах! О, яка розгубленість і кара їх чекають! Перед трибуналом справедливого Судді вони не будуть мати жодного оправдання, бо католицька Віра їм відчинила очі, їх совість голосно бунтується, а вони вперто лишаються глухими на всі остереження.

Боже діло лишається занедбаним і без подвижників; Божий маєток, котрим є душі, не росте; усі, як це має місце, дбають лишень за свій інтерес і забезпечення, -кожен по мірі свого диявольського сприту і становища в житті. Істину притемнюють, лесть підносить голос, пожадливість розгнуздується, Кров Христа потоптується під ногами, овочі Відкуплення - в погорді; ніхто не хоче ризикували своєю вигодою або інтересом, щоб рятувати те, що коштувало Спасителеві Його життя і Крові. Навіть приятелі Бога знайшлись під впливом зла; бо вони не роблять вжитку із доброчинності і її святої щедрості, як повинні би. Більшість з них допускають, щоб боягузство брало верх над ними, і вдоволяються працею лише для себе, покидаючи загальну справу про душі інших людей. Звідси ти зрозумієш, Моя доню, що тепер коли євангельська Церква зістала утверджена Моїм Божественним Сином і удобрена Його Кровю, прийшли ці нещасні часи; Сам Господь скаржиться на них через своїх святих пророків, мовлячи: "Те, що лишила гусінь, сарана пожерла; що ж лишила черва, хробаки сточили. (Йоїл 1, 4). І щоб зібрати якісь овочі із своєї винниці, Господь заходить усюди, немовби підбиральник після винозбору, що шукає залишені грона чи оливки, що ще не висохли, яких не порозтягали демони (Ісая 24, 13), Тепер скажи Мені, Моя доню, чи це можливо, коли ще маєш правдиву любов до Мого Божественного Сина і до Мене, щоб бути вдоволеним чи спокійним в своїм серці при виді втрати душ, які Він відкупив своєю Кровю, а Я виборювала кровавими сльозами? Навіть нині, якби могла Я проливати їх, то починала б це робити, наново плачучи і співчуваючи. Але поскільки то не є тепер для Мене можливим - плакати над небезпеками, що грозять Церкві, - Я бажаю, щоб це робила ти, і відмовлялась від своїх задоволень при виді нещастя, такого згубного і гідного оплакування. То ж гірко плач і не губи заслуги за такий жаль; і хай буде таким глибоким він, щоби полегші жодної не знаходила ти, хіба-що у стражданні заради Господа, якого любиш. Міркуй над тим, що Я чинила, щоби відкласти Ірода осудження, і не допустити його для тих, котрі бажають скористати із Мого заступництва. В блаженнім спогляданні Я молюся безперестанку за спасення Моїх підопічних. Хай труднощі й біди, які тобі зсилає Мій Божественний Син, не відстрашують тебе від допомагання Його браттям, аби придбати їх в Христове володіння. Посеред кривд, учинених Йому дітьми Адама, трудись, щоб надолужити за них у певній мірі чистотою твоєї душі, щоби вона, як Я бажаю, була скоріше ангельською, ніж - приземної жінки. Веди Господні битви проти Його противників, і в Його і Моє Ім'я стирай їх голову, поскромлюй їхню гордість і скидай їх в пекло. Дораджуй теж служителям Христа, з котрими розмовляєш, аби для того же вживали свою власть, щоби з живою вірою обороняли душі, а в них -честь і славу Господа. Бо лише так вони придавлять і переможуть демонів Божественною силою.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 25 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Глава 1. ЗШЕСТЯ СВЯТОГО ДУХА. | Глава 2. ПРОПОВІДЬ АПОСТОЛІВ. ОПІКА МАРІЇ НАД НАВЕРНЕНИМИ | Слова Цариці | Глава 3. ХРЕЩЕННЯ НАВЕРНЕНИХ. ПЕРША СЛУЖБА БОЖА. СТАЛЕ ПЕРЕБУВАННЯ ЄВХАРИСТІЇ В МАРІЇ | Глава 4. МАРІЯ ОПІКУЄТЬСЯ АПОСТОЛАМИ І ВІРНИМИ | Слова Цариці | Глава 5. СМЕРТЬ СТЕФАНА. СИМВОЛ ВІРИ. ВІДХІД АПОСТОЛІВ | Слова Цариці | Глава 6. НАВЕРНЕННЯ СВЯТОГО ПАВЛА | Слова Цариці |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав