Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Слова Цариці

Читайте также:
  1. I. Прочитайте слова, соблюдая правила чтения гласных букв и буквосочетаний.
  2. IX. Произнесите слова, соблюдая различие между звуками по степени открытости.
  3. New words в словарь!!!
  4. Quot;СЛОВА".
  5. Активный словарь
  6. Анализ хадисов, касающихся произнесения слова «Амин» имамом и молящимися позади него
  7. Анорексигенні засоби (від латинського слова anorexia – відсутність апетиту).
  8. Более подробно о типах мышления можно прочитать в психологическом словаре (Психологический словарь. - М.: «Педагогика-пресс»,1997, С. 209-211).
  9. В мае 2008 года мы получили предложение ехать в Словакию с концертами на весенний фестиваль. Предложение было заманчивым и мы сразу же решили ехать.
  10. В рамках одной короткой темы просто невозможно передать все существующие значения английских предлогов, поэтому при выборе нужного предлога не стесняйтесь пользоваться словарем.

Моя доню. Якщо що-небудь могло би зменшити радість найвищого блаженства і слави, яку Я маю, і коли б у ній Я була здібна на якусь журбу, то безсумнівно Я би засмутилась, бачучи святу Церкву і решту світу в їх нинішньому клопітному стані; таж люди знають, що Я у Небі є їх Матірю, Заступницею й Покровителькою, готовою їх вести і помагати їм до вічного життя. При цьому стані справ, коли Всевишній дарував Мені, як своїй Матері, так багато привілеїв, і коли так много засобів для допомоги поміщено у Мої руки виключно для блага смертних, і вони належать Мені, як Матері милосердя, - то це велике горе для Мене, коли бачу, як смертні змушують Мене лишатись бездіяльною. Та ще й через брак звертання до Мене має пропадати так багато душ. Але якщо Я зараз не в стані досвідчувати журбу, то все ж можу справедливо скаржитися на людей за те, що вони обтяжують себе вічним осудженням і відмовляють Мені слави - спасення їхніх душ.

Церква ніколи не приховувала, якими вартісними є у Небесах Моє заступництво і сила, бо Я виказувала Мою здібність спасати всіх великими тисячами чудес, див і послуг, які Я вчиняла від імені тих, що Мене почитали. Завжди Я була щедрою для тих, що кликали Мене в потребах, і Господь задля Мене виявляв себе щедрим для них. Найвищий далі бажає обильно видавати із своїх безмірних скарбів і вирішує виявляти милість тим, хто знає, як отримувати Моє заступництво перед Богом.Це надійний шлях і потужний засіб для процвітання Церкви, поліпшення католицького управління, ширення Віри, покращення добробуту родини і держави, приведення душ до Божих благодатей і приятелювання з Богом.

ПРЕЧИСТА БОЖА МАТІР. Біографічна довідка

(Дати згідно з оригіналом - по Григоріянському календарю. Для переводу дат на Юліянський календар додавати 13 днів)

Пресвята, Преблагословенна, Пречиста і Пренепорочна Діва Марія, це не лише Богородиця, не просто - найсвятіша між Святими. Вона є винятком з-поміж людей усіх часів, одне із трьох відомих людству і дивних чудесних діянь, які Бог учинив від початку віків.

По значенню і наслідках для вселенної це чудо є більшим від сотворення світу, і уступає першість тільки грандіозному чудові об'єднання Безмежної Божої духової природи з тілесною людською природою і душею в Особі Богочоловіка Ісуса Христа.

Як і цілу вселенну, Бог творив Її при Непорочному Зачатті шість днів (а на сьомий, у суботу спочив), сконцентрувавши задатки всіх найкращих якостей і чеснот усього всесвіту і людини - в мікроскопічному об'ємі матеріяльної субстанції, що виникла і стала розвиватись у лоні Її матері, святої Анни.

Від першої миті Непорочного Зачаття ті початкові клітини людського тіла мали досконалий, непритемнений ум, що ясно бачив Бога, непохитну волю, що прагнула з Ним поєднатись, Його Одного любити і славити, і -покору, що визнавала свою безконечну нікчемність перед Сотворителем.

Цій Істоті, як вийнятій з-під наслідків первородного гріха Адама, і тіло Господь дарував не таке, як у всіх: нестаріюче, нетлінне, що не потребувало для фізіологічного самозахисту виділяти ні поту, ні іншого бруду, жодних субстанцій, шкідливих для звичайної смертної людини. Вона не потребувала вмирати: добровільно вибрала дорогу смерті до вічного життя через свою покірність, і щоб наслідувати свого Божественного сина.

Усе життя, з найменших літ і до останку земного шляху, як ніхто інший з мучеників і Святих, - добровільно переносила найбільші терпіння для Господа і для нашого спасення.

За ті надлюдські подвиги і завдяки своєму Непорочному Зачаттю Божа Матір тримає гідність і корону Цариці Неба і землі; по віки вічні возсідає на Троні Пресвятої Тройці, праворуч Її і Божого Сина, а нашого Господа Ісуса Христа.




Дата добавления: 2015-09-10; просмотров: 19 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Глава 2. СОБОР АПОСТОЛІВ | Слова Цариці | Глава 3. ЧОТИРИ ЄВАНГЕЛІЯ. | Слова Цариці | Глава 4. ЇЇ НАБОЖНІСТЬ ДО ХРИСТОВИХ СТРАСТЕЙ І ПРЕСВЯТОЇ ЄВХАРИСТІЇ. СВЯТКУВАННЯ НЕПОРОЧНОГО ЗАЧАТТЯ ТА ІНШИХ СВЯТ | Слова Цариці | Глава 5. СВЯТИЙ ГАВРИЇЛ ПРИНОСИТЬ ОПОВІЩЕННЯ ПРО ЗАКІНЧЕННЯ ЇЇ ЗЕМНОГО ЖИТТЯ | Глава 6. СЛАВНЕ УСПЕННЯ ДІВИ МАРІЇ | Слова Цариці | Глава 7. ПОХОВАННЯ І НЕБОВЗЯТТЯ ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав