Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Програма

Читайте также:
  1. V. Програма змагань
  2. Діагностична програма
  3. ІСТОРІЯ СТАРОДАВНЬОЇ ФІЛОСОФІЇ. ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ
  4. Мовна програма
  5. НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА
  6. Навчальна програма
  7. Навчальна програма курсу
  8. Навчальна програма курсу з поглибленого вивчення
  9. Положення про прийом на навчання за освітньо-професійними програмами підготовки спеціалістів і магістрів до Вінницького національного технічного університету
  10. Поясніть, чому в XIX ст філософські ідеї в Україні проявлялись не лише в філософських творах, а й літературі та програмах громадсько-політичних рухів?
№ з. п. К-сть годин Назва теми та її зміст Державні вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учнів
    Основи технології приготування бутербродів та приготування гарячих напоїв. Культура харчування. Загальні відомості про харчування, його значення для життя людини. Відомості про раціональне харчування. Режим харчування підлітків. Обладнання кухні. Робоче місце для приготування їжі. Прийоми роботи з ріжучими інструментами. Поняття про сервірування стола. Культура приймання їжі. Поведінка за столом. Місце хліба в повсякденному харчуванні. Прості бутерброди. Технологія приготування бутербродів. Види гарячих напоїв, їх значення для харчування людини. Посуд для приготування гарячих напоїв. Подавання гарячих напоїв до столу. Технологія приготування гарячих напоїв. Прийоми роботи з гарячими рідинами та нагрівальними приладами. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги під час приготування їжі. Орієнтовний перелік страв: бутерброди, чай, кава. Характеризує основні види харчовихпродуктів для бутербродів та способи їх підготовки до використання; розрізняє види бутербродів; добирає технологію їх приготування; добирає продукти для приготування простих бутербродів; готує та оздоблює бутерброди; називає основні види гарячих напоїв; добирає складові для приготування напоїв; готує гарячі напої; сервірує стіл; організовує робоче місце; дотримується правил безпечної праці, санітарно-гігієнічних вимог.  
    Технологія приготування складних та гарячих бутербродів. Види бутербродів (складні, гарячі). Продукти для приготування бутербродів. Визначення якості харчових продуктів необхідних для приготування бутербродів. Технологія приготування складних та гарячих бутербродів. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги під час роботи з ріжучими інструментами, нагрівальними приладами. Загальні правила сервірування стола до сніданку. Орієнтовний перелік страв: бутерброди складні та гарячі, чай, кава.   Здійснює пошук виробів-аналогів; добирає продукти харчування для приготування бутербродів; визначає якість готових харчових продуктів для бутербродів; готує складні та гарячі бутерброди; виконує оздоблення бутербродів; розробляє власні варіанти бутербродів; виконує сервірування столу до сніданку; контролює якість приготовлених виробів; аналізує результати роботи; організовує робоче місце під час приготування їжі; дотримується правил безпечної праці та санітарно-гігієнічних вимог під час роботи з нагрівальними приладами та ріжучими інструментами.
    Технологія приготування страв з яєць. Харчова цінність яєць, їх види, термін зберігання. Способи визначення якості яєць. Страви з яєць. Технологія приготування варених та смажених яєчних страв. Вимоги до якості готових страв. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги під час роботи з нагрівальними приладами, гарячими рідинами та жиром. Сервірування стола. Орієнтовний перелік страв: варені яйця – не круто, «в мішечок», круто, яєчня, омлет та інші. Добирає та визначає якість сирих яєць; готує варені та смажені яєчні страви; оздоблює приготовлені страви; визначає якість приготовлених страв; сервірує стіл; аналізує результати роботи; організовує робоче місце; дотримується правил безпечної праці та санітарно-гігієнічних вимог під час роботи з нагрівальними приладами, гарячими рідинами та жирами.
    Технологія приготування салатів. Види салатів та їх харчова цінність. Умови та термін зберігання свіжих овочів. Первинна і теплова обробка овочів для салатів, способи збереження вітаміну С під час обробки овочів. Способи подрібнення овочів. Інструменти та пристосування для подрібнення овочів. Форми нарізання овочів. Прийоми виконання робіт. Посуд для приготування і подавання до столу салатів. Технологія приготування овочевих салатів. Правила поєднання харчових продуктів у салатах з іншими продуктами харчування. Вимоги до якості готових страв. Умови та термін зберігання салатів. Прийоми роботи з інструментами та пристосування для подрібнення овочів. Правила безпечної праці та санітарно-гігієнічні вимоги під час роботи з ріжучими інструментами, нагрівальними приладами та гарячими рідинами. Орієнтовний перелік страв:салати з сирих та варених овочів. Добирає складові для приготування салатів; визначає якість харчових продуктів; здійснює пошук виробів-аналогів; готує різні салати; виконує оздоблення приготовлених страв; визначає та контролює якість приготовлених страв; розробляє рецептуру салатів; аналізує результати роботи; організовує робоче місце; дотримується правил безпечної праці та санітарно-гігієнічних вимог під час роботи з ріжучими інструментами та пристосуваннями, нагрівальними приладами, гарячими рідинами.

 

Орієнтовний перелік об’єктів праці

Бутерброди різних видів, чай та кава, страви з яєць салати з сирих та варених овочів.

 

Інструменти та обладнання

Кухонний інвентар та посуд для приготування бутербродів, салатів, гарячих напоїв та страв з яєць.




Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 19 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Програма | Програма | Програма | Програма | Програма | Програма | Програма | Програма | Програма | Програма |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав