Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у ІІ Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини. Робота попереднього міжнародного форуму, а також двох аналогічних форумів зі всеукраїнським статусом, які проводилися у Львові у 2010-2012 роках, привернула увагу широкого кола юридичної громадськості. І цього року доповідачами Форуму будуть, зокрема, судді Європейського суду з прав людини, відомі вітчизняні адвокати та науковці (програма додається).

Форум відбуватиметься 29 листопада – 1 грудня у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка (м. Львів, вул. Університетська, 1, ІІ поверх).

Співорганізаторами Форуму виступили: Координатор проектів ОБСЄ в Україні, юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівська лабораторія прав людини і громадянина Національної академії правових наук України, львівське відділення Асоціації правників України, Ліга студентів Асоціації правників України, Львівська міська рада та Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.

Інформаційна підтримка Форуму: «The Ukrainian Journal of Business Law», правозахисна адвокатсько-експертна група «Конвенція’50».

Реєстраційний внесок / повна передоплата /:

· 600 грн. з одного учасника;

· 550 грн. – для членів Асоціації правників України (у т.ч. для тих, які подадуть заяву про вступ до Асоціації правників України на момент реєстрації участі у Форумі);

· 400 грн. – для студентів;

· 350 грн. – для студентів-членів Ліги студентів Асоціації правників України (у т.ч. для тих, які подадуть заяву про вступ до Ліги студентів Асоціації правників України на момент реєстрації участі у Форумі).

Реєстраційний внесок передбачає: участь у заходах Форуму, фуршет у перший день Форуму, роздатковий матеріал, фото- та відеофіксацію заходів Форуму.

Реквізити для перерахування реєстраційного внеску на проведення Форуму:

Отримувач платежу: Благодійний фонд «Демократичні цінності»

Код отримувача у ЄДРПОУ: 25262866

п/р 2600100011297

Банк отримувача: філія ВАТ "Укрексімбанк" в м. Львові

Код банку отримувача у ЄДРПОУ: 09805171

МФО: 325718

Призначення платежу: добровільна пожертва на статутну діяльність.

Заявку (форма додається) та копію квитанції про оплату реєстраційного внеску надсилайте на адресу: hudym@mail.ru.

Кількість місць ОБМЕЖЕНА.

Для отримання додаткової інформації про участь у Форумі телефонуйте: 050-674-9-784 (Дмитро Гудима). У разі необхідності оргкомітет Форуму надасть допомогу у бронюванні готелю.





Дата добавления: 2015-09-12; просмотров: 12 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Работа в секциях| Програма Форуму

lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав