Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Художній опис моделей

Читайте также:
  1. БАЗА ДАННЫХ. ОСНОВНЫЕ ВИДЫ МОДЕЛЕЙ. ПРОЕКТИРОВАНИЕ БАЗ ДАННЫХ
  2. В зависимости от моделей эк-ки
  3. Виды авиамоделей
  4. Виды детерминированных моделей и способы их преобразований
  5. Виды математических моделей двойственных задач.
  6. Виды стратегий финансирования текущих оборотных активов (сравнительная характеристика консервативной и агрессивной моделей финансового управления оборотными средствами)
  7. Вопрос 3. Математические модели. Виды математических моделей
  8. Выбор аналитических моделей с помощью таблиц и матриц
  9. ДИАГНОСТИКА ВЕРОЯТНОСТИ БАНКРОТСТВА С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ СКОРИНГОВЫХ И ФАКТОРНЫХ МОДЕЛЕЙ
  10. Етапи побудови математичних моделей.

На Рис. 3.1 представлена модель жіночої сукні авангардного стилю, напівприлеглого силуету. В ній присутні також форми трапецій.та перевернутого трикутника.

Композиційним центром є декоративна центральна вставка макроме, що розмішена вертикально по всій довжині сукні. Ритм простий, повторюються через однакові проміжки узори, у верхній та нижній частині сукні. Модель пропорційна. Голова співвідноситься до тіла 9.1. Основне навантаження елементами знаходиться вище рівня колін. Модель статична, це вказує на те, що навколо неї величезний простір, який живе, рухається, і його частину вона тримає у собі. Зважаючи на простий ритм сукня симетрична.

Основним кольором є сіро синій. Завдяки чорній прикраці з макроме сукня виглядає досить цікавою

Композиція досить цікава і сприймається цілісно. Тканину до моделі найкраще підбирати відповідною фактурою. Основну формунадають рукава та центральна вставка, яка створює ілюзію форми.

Яскравими аксесуарами є туфлі на незвичному каблуков.та шарф- снуд Загальне художнє рішення вважається вдалим із завершеним художнім образом.

На Рис. 3.2 представлена модель жіночої святквої сукні фольклорного стилю, прилеглого (Х – подібного) силуету. В ній присутні також форми трапецій і прямокутників.

Композиційним центром є чорний пояс з бахрамою на талії. Ритм простий, повторюються через однакові проміжки. у нижній частині сукні. Модель пропорційна. Голова співвідноситься до тіла як 9:1. Основне навантаження елементами знаходиться вище рівня талії. Модель статична, це вказує на те, що навколо неї величезний простір, який живе, рухається, і його частину вона тримає у собі. Зважаючи на простий ритм сукня симетрична.

Основним кольором є сіро чорний. Гама ахроматична. Завдяки вставкам з макроме орнаментів чорним та сірим шнуром на світло сіро синьому виглядає досить святково і ніжно.

Композиція досить цікава і сприймається цілісно. Тканину до моделі найкраще міцною фактурою. Основну форму надають рукава та, якиі підкреслюють талію..

Яскравими аксесуарами є 2 шипи на плечах, босоніжки на платформі..

Загальне художнє рішення вважається вдалим із завершеним художнім образом.

На Рис. 3.3 представлена модель жіночої сукні авангардного стилю прилеглого (Х – подібного) силуету. В ній присутні також форми трапецій та прямокутників.

Композиційним центром є центральна вирізи на рукавах, що розмішені горизонтально до рівня талії. Ритм простий, повторюються через однакові проміжки візерунку макроме з бахрамою на рукавах. Обшивка на рукавах у верхній частині і пояс у нижній частині сукні. Модель пропорційна. Голова співвідноситься до тіла як 9:1. Основне навантаження елементами знаходиться вище рівня талії. Модель динамічна, на це вказує асиметричність сукні та динаміка в рухах. А саме асиметрична обшивка на сукні, оздоблений макроме і бахромою. Основним кольором є сіро -синій з чорним. Легкості і невагомості додає шар сукні з сірої напівпрозорої тканини. Виплетені на рукавах оздобленні макроме та бахромою, по низу сукні додають особливої святковості сукні і багатства костюму взагалом.

Композиція досить цікава і сприймається цілісно. Тканину до моделі найкраще підбирати цупку з відповідною фактурою. Основну форму надають рукава, центральна вставка та пояс, який підкреслює талію. Оздоблена сукня макроме з бахрамою і на горловині

Яскравими аксесуарами є сині туфлі на платформі. Загальне художнє рішення вважається вдалим із завершеним художнім образом.


 
 

 

 

Висновок: Виконаний опис колекції жіночого авангардного одягу цілком з наданими схемами формоутворення і розвитку кольору в колекції. Потім описані три моделі з другого та третього рядів колекції.

 




Дата добавления: 2015-01-05; просмотров: 95 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав