Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Запустіть програму MS Office Excel.

Читайте также:
  1. Microsoft Word - текстовий процесор, що випускається фірмою Майкрософт, входить до складу офісного пакету«Microsoft Office».
  2. Quot;Програмування. Частина III.
  3. Representative office
  4. V. OpenOffice. Пакет презентационной графики Impress.
  5. Вступ в Об'єктно-орієнтоване програмування
  6. Етапи соціологічного дослідження та його програмування.
  7. Завдання 3. Складіть програму проведення аудиту грошових коштів
  8. Завдання з програмування
  9. Завдання: Створити програму, що демонструє роботу двонаправленої асоціативної пам’яті.
  10. Загальна задача лінійного програмування (ЗЛП).

Відкрити книгу лабораторна робота 19, створену на попередньому занятті, скопіюйте дані в нову книгу. Збережіть файл під назвою Лаб.роб.20.

2. На аркуші 1 знайдіть за допомогою способу Пошук студентів, прізвища яких починаються на літеру К. Виконайте команду Правка – Знайти.

Скопіюйте екран клавішею prt sc, застосуйте обрізку та вставте на 2 аркуш з заголовком «Прізвища на К».

Використовуючи можливості автофільтру, відберіть із списку трьох наймолодших студентів.Виконайте команду Дані – Фільтр – Автофільтр.Скопіюйте відібрані дані на 3-ий аркуш робочої книги, переіменуйте аркуш на Наймолодші.

4. Використовуючи можливості автофільтру, відберіть з повного списку студентів записи з інформацією про дівчат, що навчаються в одній з двох академічних груп (групи оберіть за бажанням, виходячи з існуючих даних, якщо група одна, змініть вихідні дані). Скопіюйте відібрані дані на 4-ий аркуш робочої книги. Перейменуйте цей аркуш на Відомості про дівчат. Підрахуйте середній вік студенток у вибірці. Виконайте команду Дані – фільтри та введіть відповідні умови. Для підрахунку середнього віку студенток скористайтесь функцією СРЗНАЧ.

5. Скориставшись можливостями автофільтру, відберіть з повного списку студентів записи з інформацією про хлопців віком у інтервалі від 19 до 21 років включно. Скопіюйте відібрані дані на 5-тий аркуш робочої книги. Перейменуйте цей аркуш на Відомості про хлопців. Підрахуйте за допомогою формул кількість студентів у вибірці. Виконайте команду Дані – фільтри та введіть відповідні умови. Для підрахунку кількості студентів у вибірці скористайтесь формулою СЧЕТ.

6. На аркуші 1, скориставшись засобами розширеного фільтру відберіть відомості про хлопців всіх академічних груп, вік яких дорівнює або більший за 18 років. Скопіюйте результат до іншого місця розташування (під вихідною таблицею). Для цього побудуйте додаткову таблицю з умовами та виконайте команду Дані – Розширений фільтр, введіть вихідний діапазон, діапазон умов, діапазон для результату.

7. На аркуші 2, с користавшись засобами розширеного автофільтру, відберіть відомості про студентів однієї з груп середній бал яких більше або рівний «4». Скопіюйте результат до іншого місця розташування (під попередніми записами). Для цього побудуйте додаткову таблицю з умовами та виконайте команду Дані – Розширений фільтр, введіть вихідний діапазон, діапазон умов, діапазон для результату.




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 32 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав