Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Вимоги до водіїв.

Читайте также:
  1. IV. Вимоги до зберігання вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  2. V. Вимоги до транспортування вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  3. В апеляційній інстанції не приймаються і не розглядаються вимоги, що не були предметом розгляду в суді першої інстанції.
  4. Визначення страхування життя і вимоги до нього за діючим законодавством
  5. Вимоги безпеки перед початком роботи
  6. Вимоги безпеки перед початком роботи
  7. Вимоги безпеки щодо розташування та компонування виробничого обладнання
  8. Вимоги до автомобілів.
  9. Вимоги до актів публічного адміністрування та наслідки їх порушення
  10. Вимоги до будівель

На сьогоднішній день існують певні вимоги до водіїв, зайнятим на міжнародних рейсах. Так, наприклад, для водіїв вантажних автотранспортних засобів, дозволена максимальна вага яких, включаючи причепи та напівпричепи, не перевищує 7,5 тонни, мінімальний вік повинен становити 18 років. Водії автотранспортних засобів, службовців для перевезення вантажів, як правило, повинні бути не молодше 21 року, або їх вік може бути в діапазоні 18-21 року, але за обов'язкової умови наявності у них офіційно визнаних посвідчень про професійну придатність, підтверджуючих закінчення курсів підготовки водіїв транспортних засобів для міжнародних перевезень вантажів.

Для водіїв, зайнятих на міжнародних перевезеннях, пред'являються вікові вимоги, що стосуються обов'язкового досягнення ними 21-річного віку, а також водій повинен відповідати одній з таких умов:

- мати стаж роботи не менше одного року в якості водія транспортних засобів, дозволена максимальна вага яких перевищує 3,5 тонни;

- мати стаж роботи не менше одного року в якості водія транспортних засобів для перевезення за міжнародними маршрутами в радіусі до 50 км від місця приписки транспортного засобу або на інших видах перевезень за умови, що компетентний орган визнає, що протягом цього часу він набув необхідного досвіду;

- мати офіційно визнане посвідчення про професійну освіту, яке підтверджує, що він закінчив курси підготовки водіїв транспортних засобів для міжнародного перевезення.

Водії транспортних засобів при здійсненні міжнародних автомобільних перевезень по території України зобов'язані дотримуватися режиму праці та відпочинку, встановлений міжнародним договором України про роботу екіпажів транспортних засобів, що здійснюють міжнародні автомобільні перевезення.

На території України повинні виконуватися вимоги встановлення на транспортних засобах та використання контрольних пристроїв (тахографів) реєстрації режиму праці та відпочинку водіїв транспортних засобів, що належать:

- українським перевізникам при здійсненні міжнародних автомобільних перевезень;

- іноземним перевізникам - перевізникам держав-учасників Європейської угоди про роботу екіпажів транспортних засобів, що здійснюють міжнародні автомобільні перевезення;

- іноземним перевізникам - перевізникам держав, з якими маються міжнародні договори України, що передбачають дотримання зазначеного у цій статті вимоги.

В інших випадках замість використання контрольних пристроїв (тахографів) реєстрації режиму праці та відпочинку водіїв транспортних засобів допускається ведення водіями транспортних засобів, що належать іноземним перевізникам, щоденних реєстраційних листків режиму праці та відпочинку.

Контрольний пристрій реєстрації режиму праці та відпочинку водіїв транспортних засобів – це:

*тахограф

топограф

томограф




Дата добавления: 2015-01-07; просмотров: 37 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав