Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Мазмұны.

Читайте также:
  1. Аржы механизмінің мазмұны мен құрлымы
  2. Аржы саясатының мазмұны, міндеттері, мақсаттары және қағидаттары.
  3. Аржы функциялары, қаржы бойынша екі концепцияның мазмұны
  4. Дәрістің қысқаша мазмұны
  5. Дәрістің мазмұны
  6. Диплом жұмысыныңқұрылымы және оның қысқаша мазмұны
  7. Дінтанулық білім мазмұны қай салаға жатады?
  8. Жанама салықтар мен оның мазмұны.
  9. Жеке еңбек шарты мен ұжымдық еңбек шарты және оның мазмұны
  10. Жоспарлаудың мазмұны
1. Егіншілік жүйесінің ауыл шаруашылығын дамытудағы маңызы.................................... 2. Ауыл шаруашылық дақылдарының тұқымдары...................... 3. Дәнді бұршақ дақылдары...................................................... 3.1. Жалпы сипаттамасы..................................................... 3.2. Ас бұршақ..................................................................... 3.3. Май бұршақ.................................................................. 3.4. Мал азықтық бұршақ.................................................... 4. Тамыр жемісті, түйнек жемісті дақылдар............................... 4.1. Қант қызылшасы........................................................... 4.2.Картоп........................................................................... 5. Майлы дақылдар. Жалпы сипаттамасы.................................. 5.1. Күнбағыс...................................................................... 5.2. Сұр және ақ қыша......................................................... 5.3. Күздік және жаздық рапс............................................. 5.4. Майкене........................................................................ 5.5. Зығыр........................................................................... 5.6. Мақсары....................................................................... 6. Талшықты дақылдар............................................................. 6.1. Мақта........................................................................... 6.2. Кенепшөп..................................................................... 7. Есірткі дақылдары................................................................. 7.1. Темекі және қара темекі............................................... Қолданылған әдебиеттер....................................................  

 

 

Форма 9

 

2.8. Емтиханның тестілеу сұрақтары курс бойынша

 

Пәні «Техникалық дақылдарды өңдеу технологиясы»

Мамандығы: - Агрономия

$$$0001

Ауылшаруашылық дақылдары туралы ғылым:

A) Топырақтану

B) Геология

C) Өсімдіктану

D) Тәнтану

E) Ихтиология

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═1

{Семестр}═7

$$$0002

Түптену деген қандай процесс:

A) Жапырақтың жер бетіне көрінуі

B) Жер асты сабағынан бұтақтардың жіктелуі

C) Буын аралықтарының ұзарып өсуі

D) Жапырақ қынабынан масақтың бастап шығуы

E) Гүлдердің тозаңын шашуы

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═3

{Тема}═2

{Семестр}═7

$$$0003

Көп жылдық бұршақ тұқымдас шөптер:

A) Тарлау, еркек шөп, бидайық

B) Беде, жоңышқа эспарцет, түйе жоңышқа

C) Тарғақ шөп, шалған-қоңырбас, атқонақ, қонақтары

D) Сераделла, бұршақ, сиыр жоңышқа

E) Еркек шөп, шалғындық қарабес, бестеге

Правильный ответ }═B

{Сложность}═3

{Тема}═3

{Семестр}═7

$$$0004

Желкені, қайығы, ескегі бар гүл шоғыры қай тұқымдасқа тән:

A) Таран

B) Бұршақ

C) Астық

D) Шаршы

E) Шатыр

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═1

{Тема}═3

{Семестр}═7

$$$0005

Жапырағы күрделі ұшы мұртшамен аяқталатын бөбешік жапырағы ірі жемісі бұршаққап болатын дақыл:

A) Жүгері

B) Ас бұршақ

C) Мопин

D) Сая

E) Ноқат

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═3

{Тема}═4

{Семестр}═7

$$$0006

Жапырағы күрделі, жапырағы мен сабағы түкті, мұртшасыз, 1 жылдық дақыл.

A) Жүгері

Загрузка...

B) Ас бұршақ

C) Мопин

D) Сая

E) Ноқат

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═3

{Тема}═4

{Семестр}═7

$$$0007

Жасымық қандай дақыл:

A) Жапырағы күрделі, қауырсынды, ұшы мұртшамен аяқталады

B) Жапырағы күрделі, қауырсынды, ұшы тікенмен аяқталады

C) Жапырағы үш құлақты, гүлі ұсақ, бұршаққабы қысқа, үрленген сонақ

D) Жапырағы күрделі, бұршаққабы ромб тәрізді, сабағы 4 қырлы

E) Жапырағы саусақ саналы, бұршаққабы тегіс, 4 –5 тұқымды

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═3

{Тема}═5

{Семестр}═7

$$$0008

Жапырағы күрделі қауырсынды ұшы тікенмен аяқталатын, жарық сүйгіш, гүлі ұсақ 1 жылдық дақыл:

A) Ас бұршақ

B) Соя

C) Ноқат

D) Жасымын

E) Фасоль

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═3

{Тема}═4

{Семестр}═7

$$$0009

Есірткі дақылдары:

A) Ноқат жасымық

B) Темекі, қара темекі

C) Ас бұршақ, соя

D) Фасоль, люпин

E) Чина, үрме бұршақ

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═3

{Тема}═15

{Семестр}═7

$$$0010

Бұршаққабы ең ұзын дақыл:

A) Соя

B) Ас бұршақ

C) Ноқат

D) Жасымық

E) Фасоль

{Правильный ответ }═Е

{Сложность}═3

{Тема}═4

{Семестр}═7

$$$0011

Бұршаққабы ең ұсақ дақыл:

A) Соя

B) Ас бұршақ

C) Ноқат

D) Жасымық

E) Фасоль

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═3

{Тема}═4

{Семестр}═7

$$$0012

Ұсақ бөбешік жапырақтары бар, жұп ұсақ қауырсынды күрделі жапырақты дақыл:

A) Соя

B) Ас бұршақ

C) Ноқат

D) Жасымық

E) Фасоль

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═15

{Семестр}═7

$$$0013

Басқа бұршақ дақылдарына қарағанда ең ылғал сүйгіші:

A) Соя

B) Ас бұршақ

C) Ноқат

D) Жасымық

E) Фасоль

{Правильный ответ }═В

{Сложность}═2

{Тема}═15

{Семестр}═7

$$$0014

Тұқымның құрамында белогы 20-36% крахмалы 24-54%, қант 4-10 %, май 0,7-1,6%, витамин А1 В1 В2 С1, бар дақыл:

A) Ас бұршақ

B) Жасымық

C) Ноқат

D) Соя

E) Люпин

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═3

{Тема}═17

{Семестр}═7

$$$0015

Тұқымының құрамында белок 30%, крахмал 40%, май 2% болатын дақыл:

A) Ас бұршақ

B) Жасымық

C) Ноқат

D) Соя

E) Люпин

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═3

{Тема}═16

{Семестр}═7

$$$0016

Тұқымның құрамында белок 31%, крахмал 46%, май 8%, болатын дақыл:

A) Ас бұршақ

B) Жасымық

C) Ноқат

D) Соя

E) Люпин

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═3

{Тема}═16

{Семестр}═7

$$$0017

Тұқымында белок 30-40 (50%) крахмал 30% май 20% болатын дақыл:

A) Ас бұршақ

B) Жасымық

C) Ноқат

D) Соя

E) Люпин

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═3

{Тема}═11

{Семестр}═7

$$$0018

Тұқымында белок 28-52 (60%) азотсыз қосылыс 25-40%, 5-20 % май болатын дақыл:

A) Ас бұршақ

B) Жасымық

C) Ноқат

D) Соя

E) Люпин

{Правильный ответ }═E

{Сложность}═3

{Тема}═16

{Семестр}═7

$$$0019

Қызылшаның тұқымын себу уақыты мен тереңдігі:

A) 10-150С –де 6 см тереңдікте

B) 5-60 С-де 3-4 см тереңдікте

C) 3-50С-де 8 см тереңдікте

D) 6-80С –де 1 см тереңдікте

E) 8-100С-де 5 см тереңдікте

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═2

{Тема}═16

{Семестр}═7

$$$0020

Тамыр жемістілердің ішіндегі жылу мен топырақ құнарлығына қажеттілігі жоғары дақыл:

A) Мал азықтық қызылша

B) Туркенс

C) Брюква

D) Сәбіз

E) Қант қызылшасы

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═2

{Тема}═16

{Семестр}═7

$$$0021

Қай дақылды азотты тыңайтқыш пен қоректендірмейді:

A) Турнепс

B) Сәбіз

C) Қызылша

D) Бұршақ

E) Ранс

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═3

{Тема}═17

{Семестр}═7

$$$0022

Бұршақты дақылдарға және оның түйнек бактерияларына жағымды әсер ететін тыңайтқыш:

A) Азот

B) Фосфор

C) Ағаш күлі

D) Көң

E) Калий

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═3

{Тема}═17

{Семестр}═7

$$$0023

Бактериялы тыңайтқыш:

A) Радосон

B) Нитрагин

C) Гранозан

D) Гермизан

E) Аргонал

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═3

{Тема}═17

{Семестр}═7

$$$0024

Нитрагин бұршақ тұқымдастар үшін неге керек:

A) Тұқымды залалсыздандыру үшін

B) Топырақты құнарландыру үшін, азотпен

C) Тұқым өнімділігін арттыру үшін

D) Тұқымды баяу өсіру үшін

E) Топырақты тұзсыздандыру үшін

{Правильный ответ }═В

{Сложность}═3

{Тема}═17

{Семестр}═7

$$$0025

Бұршақ дақылдары үшін қолданылатын гербицидтің мөлшері:

A) 1 га-ға 20-30 кг

B) 1 га-ға 3-5 кг

C) 1 га-ға 5-10 кг

D) 1 га-ға 30-40 кг

E) 1 га-ға 40-50 кг

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0026

Бұршақ дақылдарының ішіндегі ең құрғақшылыққа төзімдісі:

A) Ноқатық

B) Жасымық

C) Бұршақ

D) Чина

E) Соя

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0027

Ноқатықтың (нут) тұқымы қандай t-да өсе бастайды:

A) 3-50С

B) 5-60С

C) 6-70С

D) 7-80С

E) 8-100С

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0028

Тұқымның химиялық құрамы жағынан ірі қара малдың белогына жақын болатын дақыл:

A) Ноқатық

B) Жасымық

C) Соя

D) Чина

E) Бұршақ

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═3

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0029

Қант қызылшасының тамыры:

A) Шашақ тамыр

B) Қосалқы тамыр

C) Түйнек тамыр

D) Кіндік тамыр

E) Тамырсабақ

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0030

Қызылша қай тұқымдастың өкілі:

A) Күрделі гүлділер

B) Астық

C) Таран

D) Алабұта (маревых)

E) Алқа

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0031

Қант қызылшасының құрамында қанша қанттың мөлшері бар:

A) 6-12%

B) 9-14%

C) 20%

D) 5-10%

E) 10-15%

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0032

Қызылшаның 1 тұқымды бағалы сорты:

A) Рамонская 06

B) Уладовская

C) Белоцерковская

D) Сахарная округлая

E) Белорусский

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0033

Қант қызылшасына үстеп қоректендіруге берілетін минералды тыңайтқыштардың мөлшері:

A) 1 га-ға 8-10 ц

B) 1 га-ға 5-6 ц

C) 1 га-ға1-2 ц

D) 1 га-ға 10-12 ц

E) 1 га-ға12-15 ц

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0034

Қант қызылшасына күзде қандай мөлшерде көң беріледі:

A) 1 га-ға 5-10 т

B) 1 га-ға 10-12 т

C) 1 га-ға 12-17 т

D) 1 га-ға17-20 т

E) 1 га-ға 20-30 т

{Правильный ответ }═E

{Сложность}═3

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0035

Қант қызылшасын үстеп қоректендірудегі көң ертіндісінің мөлшері:

A) 1 га-ға 1-2 т

B) 1 га-ға 2-5 т

C) 1 га-ға 3-6 т

D) 1 га-ға6-8 т

E) 1 га-ға 8-10 т

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═3

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0036

Қант қызылшасының тұқымының себу тереңдігі:

A) 3-4 см

B) 1-2 см

C) 6-8 см

D) 4-5 см

E) 8-10 см

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0037

Соланин улы заты қай өсімдікте кездеседі:

A) Картоп

B) Сәбіз

C) Қызылша

D) Қияр

E) Турнепс

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0038

Картоп қай тұқымдастың өкілі:

A) Күрделі гүлділер

B) Астық

C) Таран

D) Алабұта

E) Алқа

{Правильный ответ }═E

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0039

Картоптың өсуі үшін оптималды t:

A) +11-150С

B) +8-100С

C) +10-150С

D) +15-180С

E) +5-80С

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0040

Картоптың түйнегі түзілуіне керекті оптимальды t:

A) +10-120С

B) +12-150С

C) +15-270С

D) +17-200С

E) +20-250С

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0041

Топинамбурдың отаны:

A) Азия

B) Шығыс Азия

C) Солтүстік Америка

D) Европа

E) Евразия

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0042

Топинамбур қай тұқымдасқа жатады:

A) Күрделі гүлділер

B) Астық

C) Таран

D) Алабұта

E) Алқа

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0043

Түйнегі бағалы мал азығы болатын дақыл:

A) Картоп

B) Сәбіз

C) Жуа

D) Топинамбур

E) Капуста

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0044

Түйнегінде 16-18% жеңіл еритін полисахарид –инулин, 27% құрғақ зат, 4% белок, 7% жемісті қант болатын дақыл:

A) Картоп

B) Сәбіз

C) Жуа

D) Топинамбур

E) Капуста

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═3

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0045

Түйнегінде темір, фосфор, витамин В,С қосылыстары болатын дақыл:

A) Картоп

B) Сәбіз

C) Жуа

D) Топинамбур

E) Капуста

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═3

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0046

Майдың тез кебу қасиеті құрамындағы қандай элементке байланысты болады:

A) Р

B) К

C) О2

D) Иод

E) H2

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0047

Кеппейтін май 85% иоды бар қандай дақылдан өндіріледі:

A) Арахис, кастор

B) Қарасора, перилла

C) Күнбағыс, Соя

D) Зығыр, қарасора

E) Қарасора, Соя

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0048

Кебетін май 130% иоды бар, қандай дақылдан өндіріледі:

A) Арахис, кастор

B) Қарасора, перилла

C) Күнбағыс, Соя

D) Зығыр, кафасора (периловая конопля)

E) Қарасора, Соя

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0049

Жартылай кебетін май 85-130 % иоды бар қандай дақылдан өндіріледі:

A) Арахис, кастор

B) Қарасора, перилла

C) Күнбағыс, соя, горчица

D) Зығыр, кафасора

E) Қарасора соя

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0050

Табиғи түрде тағамға пайдаланатын май қай дақылдан өндіріледі:

A) Күнбағыс

B) Зығыр

C) Соя

D) Рапс

E) Мақта

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0051

Қай өсімдіктің тұқымын хамқа жасауға пайдаланады:

A) Күнбағыс

B) Зығыр

C) Соя

D) Рапс

E) Зайтун

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0052

Күнбағыстың жемісі:

A) Дәнек

B) Қауашақ

C) Жаңғақ

D) Тұқымша

E) Жидек

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0053

Күнбағыстың гүл шоғыры:

A) Шатыр

B) Шаршы

C) Шашақ

D) Себет

E) Ирек

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0054

Рапстың гүл шоғыры:

A) Күрделі гүлділер

B) Шатыр

C) Шаршы

D) Таран

E) Бұршақ

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0055

Әр түрлі климаттық жағдайға тез көндіргенін, тез пісетін жылуды ылғалдылықты көп қажет етпейтін дақыл:

A) Қызылша

B) Қарамық

C) Тары

D) Рыжик

E) Күнбағыс

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0056

Рыжиктің вегетациялық кезеңі:

A) 65-90 күн

B) 35-60 күн

C) 50-70 күн

D) 70-100 күн

E) 100-120 күн

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0057

Техникалық май өндіретін дақыл:

A) Қызылша

B) Қарамық

C) Тары

D) Рыжик

E) Күнбағыс

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0058

Кастора майын өндіретін дақыл:

A) Рапс

B) Қызылша

C) Күнбағыс

D) Үпімәлік

E) Зығыр

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0059

Үпімәлік қай тұқымдастың өкілі:

A) Сүтіген

B) Шатыр

C) Шаршы

D) Алабота

E) Алқа

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0060

Рицинин алкалоиды бар дақыл:

A) Рапс

B) Қызылша

C) Күнбағыс

D) Үпімәлік

E) Зығыр

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0061

Техникалық май алумен қатар, әдемілік мақсатта өсірілетін дақыл:

A) Рапс

B) Қызылша

C) Күнбағыс

D) Үпімәлік

E) Зығыр

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0062

Майлы көкнәрдің майын техникалық май өндірумен бірге тағы қандай мақсатта қолданады:

A) Кондитерлік нан өнімдеріне қосады

B) Салатқа қосады

C) Жемшөп ретінде пайдаланады

D) Жарма ретінде пайдаланады

E) Тағамдық май алады

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═3

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0063

Көкнәрдің отаны:

A) Европа

B) Шығыс Азия

C) Оңтүстік Америка

D) Индия

E) Қытай

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═25

{Семестр}═7

$$$0064

Көкнәрдің жемісі:

A) Кондитерлік нан өнімдеріне қосады

B) Салатқа қосады

C) Жемшөп ретінде пайдаланады

D) Жарма ретінде пайдаланады

E) Тағамдық май алады

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0065

Улы көкнәрді қайда пайдаланады:

A) Медицинада

B) Жемшөп ретінде

C) Тағам ретінде

D) Май алуға

E) Бояу алуға

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0066

Жүгері мен соргоның сабағының ұлпасы:

A) Паренхима

B) Аэренхима

C) Эпидермис

D) Мезодерма

E) Склеренхима

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0067

Жер асты сабағынан бұтақтардың жетілуі:

A) Көктеу

B) Түптену

C) Түктену

D) Гүлдеу

E) Жемістену

{Правильный ответ }═B

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

 

$$$0068

Жасанды жүн матасын қай дақылдан алады:

A) Күріш

B) Жүгері

C) Соя

D) Қарамық

E) Люпин

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0069

Картоптың отаны:

A) Орталық және Оңтүстік Америка

B) Канада

C) Европа

D) Шығыс Азия

E) Қытай

{Правильный ответ }═A

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0070

Мақта тұқымынан алынатын талшықтың ұзындығы, және май мөлшері қандай:

A) Талшық 10-20 мм май 10%

B) Талшық 15-20 мм, май 15%

C) Талшық 30-42 мм, май 20-27%

D) Талшық 30-35 мм, май 15-20%

E) Талшық 35-37 мм, май 20-28%

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0071

Мақта тұқымын егу мерзімі, тереңдігі және тұқым мөлшері:

A) Егу мерзімі 10-150 тереңдігі 57 см мөлшері 40-80 кг/га

B) Е мерзімі 10-130, тереңдігі 7-8 мөлшері 60-70 кг/га

C) Егу мерзімі 100 тереңдігі 3-5 см мөлшері 30-50 кг/га

D) Егу мерзімі 8-100, тереңдігі 5-6 см, мөлшері 50-60 кг/га

E) Егу мерзімі 6-8, тереңдігі 4-3 см, егу мөлшері 60-80 кг/га

{Правильный ответ }═С

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0072

Тмин, анис, кориандр –қандай өсімдіктер тобы:

A) Бұршақ дақылдары

B) Астық дақылдары

C) Астықты бұршақ дақылдары

D) Эфирлі майлы дақыл

E) Майлы дақыл

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0073

Эфирлі майлы дақылдың себу тәсілі:

A) Тегіс

B) Тар қатармен

C) Біркелкі қатарлы

D) Кең қатарлы

E) Ұялы торшалы

{Правильный ответ }═C

{Сложность}═1

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0074

Мақтаның себу тәсілі:

A) Тегіс

B) Тар қатармен

C) Біркелкі қатарлы

D) Кең қатарлы

E) Ұялы торшалы

{Правильный ответ }═Е

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

$$$0075

Қант қызылшасының себу тәсілі:

A) Тегіс

B) Тар қатармен

C) Біркелкі қатарлы

D) Кең қатарлы

E) Ұялы торшалы

{Правильный ответ }═D

{Сложность}═2

{Тема}═

{Семестр}═7

 


Дата добавления: 2015-01-07; просмотров: 23 | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2019 год. (0.15 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав