Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

V Методика проведення уроку

Читайте также:
  1. II. Психологические требования к уроку
  2. Аналіз уроку в аспекті розвитку інтелекту учнів
  3. Аналіз уроку в аспекті розвитку мотивації учнів
  4. Анатомо-физиологические особенности и методика исследования почек и мочевыделительной системы у детей
  5. Анатомо-физиологические особенности системы дыхания у детей. Методика исследования
  6. Апарати для проведення гідромеханічних та механічних процесів.
  7. Апарати для проведення теплових процесів.
  8. Билет № 13. Методика и алгоритм разработки туристского маршрута
  9. Бланковые, опросные, рисуночные и проективные психодиагностические методики. Сущность и частота встречаемости. Понятие об объективно-манипуляционных методиках

VI. Проведення уроку

Організація уроку.

Урок Дар’ї Анатольївні був початий своєчасно. Для забезпечення найвищої загальної та моторної щільності уроку було раціонально використано обладнання та інвентар спортивного залу. Були вирішені завдання, поставлені перед уроком, дисциплінованість класу була на досить високому рівні. Свідченням хорошої організації уроку було не тільки відсутність простоїв у займаючих, але й оптимальна зайнятість всіх учнів шляхом застосування потокового способу організації уроку. Була забезпечена безпека та допомога при виконанні фізичних вправ.

I.

V Методика проведення уроку

При проведенні уроку вчитель дотримувався загальні і методичні принципи фізичного виховання.Вчитель допустив помилку в дозуванні мала кількість разів було виконано вправу.

Також вона не часто виявляла і виправляла помилки в техніці виконання тієї чи іншої вправи. Не часто був застосований метод наочності: безпосередньо перед виконанням вправ він здійснював їх показ. Нею був застосований словесний метод: перед виконанням вправ вчитель чітко і голосно пояснював техніку його виконання.

IV Діяльність дітей які займаються на уроці.

Учні на уроці проявляли активність і відповідальність при виконанні фізичних вправ. Завдання, дані викладачем, вони виконували з цікавістю.

Більшість займаються проявляли інтерес до занять фізкультурою, контролювали свою поведінку і були добре емоційно налаштовані. Атмосфера в класі була дружня, до викладача хлопці ставилися з повагою. Дисципліна на уроці була на досить високому рівні, на зауваження викладача діти реагували спокійно, у них це не викликала негативних емоцій.

IIV. Педагогічна майстерність викладача

Дар’я досить володіє організаційними вміннями та навичками проведення занять. Вона добре користувалася словесними вказівками, в тому числі командами, добрим, чітким показом фізичних вправ, також добре володіла культурою мови і знанням термінології. Учитель вміє триматися перед учнями, управляти їх увагою, встановлювати з ними робочий контакт і взаєморозуміння. Також Савченко Д.А.

вміє правильно вибирати місце проведення та виконання вправ, тримати в полі зору всіх учнів і здійснювати контроль за якістю виконання даних їм завдань. При зверненні до учнів вона дотримувалася тон мови, її виразність і педагогічний такт. Зовнішній вигляд Дарьї Олександрівні відповідав певним нормам - спортивний костюм, кросівки, свисток, секундомір.

IIV Висновоки і пропозиції до проведення уроку

Поставлені перед уроком завдання були вирішені в ході його проведення. Запропоноване навантаження було оптимально дотримане для учнів, вчитель вмів керувати ним. Також удосконалювалася постава учнів, серцево - судинна, дихальна і м'язова система організму. Дотримувалася гігієни місця заняття, і попереджався травматизм. У ході уроку вчитель сприяв формуванню інтересу, переконань і потреб в заняттях фізичною культурою, а також виховував моральні та вольові якості учнів. Професійно - педагогічний рівень викладача був організований на досить високому рівні, з урахуванням його теоретичної і методичної та організаційної та творчої підготовленості.

Запропонувати можна вчителеві щоб вона частіше вказувала на помилки учнів допомагала їм більше зрозуміти поставлену їм мету. Також можна запропонувати біль частіше користуватись свистком не тільки на початку уроку а і в кінці.




Дата добавления: 2015-01-12; просмотров: 63 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав