Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Прикраси з помади, глазурі, кандиру

Читайте также:
  1. Прикраси з желе, фруктової малювальної маси, фруктів і цукатів
  2. Прикраси з крему

 

Прикраси з помади. Ці оздоблювальні напівфабрикати використовують для покриття поверхні виробів.

Помаду перед вживанням розігрівають до температури 50 - 55 ° С на водяній бані. Вона стає текучої, що необхідно для глазурування виробів. Перш ніж наносити помаду на бісквітний

або пісочний пласт, необхідно спочатку змастити його тонким шаром фруктової начинки, тоді помада ляже рівним шаром і вийде більш глянцевою.

Наносять помаду швидко довгим ножем, розрівнюють її по всій поверхні пласта. Коли помада застигне, пласт розрізають на тістечка чи торти тонким гарячим ножем, для чого його опускають в гарячу воду. Це роблять для того, щоб при розрізанні пласта помада не кришилась, а плавилася.

Іноді з помади роблять малюнки у вигляді сітки або крапок. Для цього розігрівають помаду, викладають в корнетіки, закривають його і наносять потрібний малюнок (рис. 25).

З помади можна зробити малюнок «під мармур» або «ялинку». Для цієї мети невелика кількість помади підфарбовують в більш темний колір, часто використовують какао-порошок. Помаду викладають в корнетики. Прикраса потрібно робити швидко, щоб помада не застигла. На пласт наносять шар помади, відразу ж з корнетика відсаджують помаду іншого кольору у вигляді паралельних ліній. І тут же тупий стороною ножа проводять лінії поперек вгору і вниз (виходить малюнок «під мармур») або в одну сторону (малюнок «ялинкою»).

Прикраси з глазурі. Для обробки виробів використовують такі глазурі: сирцевий для глазурування поверхні; вжитку і заварну для прикраси виробів; шоколадну (кувертюр).




Дата добавления: 2015-01-30; просмотров: 32 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.008 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав