Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Кремом поверхні і

Читайте также:
  1. Закон біогенної міграції атомів, звучить так: міграція ___________ на земній поверхні та в біосфері загалом здійснюється під переважним впливом живої речовини, організмів.
  2. Правило знаходження рівняння поверхні обертання
  3. Тістечко повітряне «Жоржина» з кремом
  4. Тістечко «Бісквітне», глазуроване помадою з білковим кремом
  5. Торт «Бісквітний» з білковим кремом та фруктової прошарком
  6. Точність розв'язування головної геодезичної задачі на поверхні еліпсоїда.
  7. Який із перелічених нервів інервує шкіру при середньої поверхні гомілки.

Бічних сторін.

Поверхня прикрашають малюнками з крему білого, кольорового і шоколадного, фруктами або цукатами (рис. 31).

Торт «Казка»

Бісквіт 3600, сироп для промочкі 2000, крем «Шарлот» 2000,

крем «Шарлот шоколадний» 2000, фрукти або цукати 300, крихта бісквітна смажена 100. Вихід 10 шт. по 1 кг.

Торт «Казка» можна приготувати двома способами. Першим способом бісквіт випікають в полу ціліндріческой формі. Розрізають його по горизонталі на три пласта, кожен пласт промочують сиропом і склеюють шоколадним кремом. Поверхня та бокові сторони торта змащують шоколадним кремом. Нижню частину бічних сторін обсипають смаженої бісквітної крихтою. На поверхню торта наносять шоколадний крем з плоскою зубчастої трубочки у вигляді хвилястих ліній. Прикрашають торт квітами з білого або кольорового крему, фруктами або цукатами.

Другим способом бісквіт випікають, як для рулету. Після звільнення від паперу пласт промочують сиропом, змащують шоколадним кремом і згортають у рулет. Поверхня та бокові сторони рулету покривають білим кремом. Нижню частину рулету і торці посипають смаженої бісквітної крихтою. На поверхню відсаджують смужки з шоколадного крему в вигляді почорнений на корі дерева, прикрашають торт листочками, квітами з крему, цукатами.

Торт «Кавовий»

Бісквіт 3750, сироп кавовий для промочкі 2000, крем вершковий кавовий 3645, крем вершковий шоколадний 380, горіхи смажені 150, крихта бісквітна смажена 75.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

Торт має квадратну форму. Бісквіт розрізають, нижній пласт трохи промочують кавовим сиропом, змащують кавовим кремом і кладуть верхній пласт, який промочують більш рясно, змащують поверхню і бічні сторони кавовим кремом. Бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою. Прикрашають торт кавовим і шоколадним кремом, смаженими горіхами.

Можна з шоколадного крему зробити на торті напис «Кава». Рис. 31. Торт

«Бісквітно кремовий»

 

Торт «Ванільний з грибами»

Бісквіт 3400, сироп для промочкі 2000, крем «Шарлот шоколадний» 3405, повітряний напівфабрикат 600, крем «Шарлот» 500, крихта бісквітна смажена 75, шоколад 20.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт розрізають після витримки. Пласти промочують сиропом і склеюють кремом. Поверхня та бокові сторони також змащують шоколадним кремом, бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою. Прикрашають торт грибами, випеченим з повітряного напівфабрикату.

Для приготування прикрас у вигляді грибів повітряний напівфабрикат відкидають на листи, змащені маслом і посипані борошном, у вигляді ніжок і капелюшків грибів. Деякі капелюшки перед випічкою посипають бісквітної крихтою.

Випікають при температурі 100 - 110 ° С. Після охолодження деякі капелюшки глазурують шоколадом. Капелюшки і ніжки склеюють кремом і укладають на торт.

Торт «Подарунковий»

Бісквіт 3000, крем «Шарлот» 3700, сироп для промочкі 2000; для обробки: горіхи смажені 1200, цукрова пудра 100.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт після витримки розрізають на два пласти, промочують їх сиропом і склеюють кремом. Поверхня та бокові сторони змазують кремом, обсипають смаженими рубаними горіхами і цукровою пудрою. Торт готують тільки з кремом «Шарлот».

Торт «Трюфель»

Бісквіт 3000, крем «Шарлот шоколадний» 3600, сироп для промочкі 2000, крупка шоколадна 1000, шоколад «Візерунчастий» 400. Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт розрізають на два пласти, промочують сиропом, склеюють шоколадним кремом. Поверхня та бокові сторони змазують цим же кремом, обсипають крупкою шоколадної (трюфельною посипкою) і прикрашають шоколадом. Готують торт тільки з кремом «Шарлот».

Торт «Кармен»

Бісквіт 2000, бісквіт з какао 1400, крем вершковий 3800, вино десертне 200, помада шоколадна 1500, начинка фруктова 300, шоколад «Візерунчастий» 200. Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Випікають бісквіт основний і з какао-порошком. Розрізають на пласти. Нижній з основного бісквіта змащують кремом, кладуть

пласт бісквіта з какао і теж змащують кремом. Зверху кладуть пласт з основного бісквіта. Поверхня та бокові сторони змазують фруктовою начинкою і глазурують шоколадною помадою. Після її застигання торт прикрашають кремом і шоколадом. Вино десертне додають в крем.

Торт «До чаю»

Бісквіт 3750, крем вершковий з какао 4000, сироп для промочкі 2000, фрукти 175, крихта бісквітна смажена 75. Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт після витримки розрізають на три пласта, кожен промочують сиропом і склеюють між собою шоколадним кремом. Поверхня та бокові сторони змазують цим же кремом. Бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою. Прикрашають торт кремом і фруктами. Торт готують тільки з кремом вершковим з какао.

Торт «Лимонний»

Бісквіт 3670, крем «Шарлот лимонний» 4400, крем «Шарлот» 1640, крем «Шарлот шоколадний» 110, крихта бісквітна смажена 280. Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Для приготування крему «Шарлот лимонний» в нього додають сік від 400 г лимонів. Бісквіт розрізають на три пласта, склеюють між собою лимонним кремом. Цим кремом змащують поверхню і бічні сторони. Бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою, підфарбованою в жовтий колір. Частина крихти використовують для обробки поверхні торта. Прикрашають торт кремом «Шарлот» і «Шарлот шоколадний».

Торт «Незабудка»

Бісквіт 4500, крем вершковий «Новий» 1750, крем вершковий «Новий шоколадний» 1750,

сироп для промочкі (кріплені) 1550, глазур шоколадна 300, крихта бісквітна смажена 150. Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт розрізають на три пласта, промочують їх сиропом і склеюють між собою шоколадним кремом. Поверхня та бокові сторони змазують білим кремом. Бічні сторони обсипають бісквітної смаженої крихтою. Прикрашають торт незабудкою з крему та шоколадною глазур'ю.

Торт «Весільний»

Бісквіт 1360, сироп для промочкі 840, крем вершковий 1280, варення 300, повітряний напівфабрикат 220. Вихід 1 шт. 4 кг.

 

Бісквіт випікають у круглих формах різного діаметру. Після витримки розрізають по горизонталі на чотири пласта. Промочують сиропом, склеюють між собою кремом. Поверхня та бокові сторони змазують кремом. Бічні сторони прикрашають випеченим заготовками з повітряного тіста круглої форми. Поверхня прикрашають кольоровим кремом, а також заготовками з повітряного напівфабрикату різної форми. Для торта можна, використовувати крем «Шарлот».

Торт «Рубін»

Бісквіт 3500, сироп для промочкі 3000, крем «Шарлот» 2000, повидло яблучне 1400, желе 70, крихта бісквітна 30.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт після витримки протягом 8-10 год розрізають по горизонталі на два пласти, промочують їх сиропом, склеюють повидлом. Поверхня та бокові сторони змазують кремом. Бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою. Поверхня торта прикрашають кремом і кольоровим желе.

Торт «Прага»

Бісквіт «Прага» 8100, крем «Празький» 6170, помада шоколадна 2000, повидло 920. Вихід 10 шт. по 1720

 

Готують бісквіт «Прага». Випікають в круглих тортових формах. Після випічки охолоджують, зачищають і розрізають бісквіт по горизонталі на три пласта. Склеюють пласти між собою кремом «Празький» і ставлять в холодильник до повного охолодження крему. Поверхня та бокові сторони змазують повидлом, глазурують шоколадною помадою. Після її застигання поверхню прикрашають кремом. Торт можна розрізати на 28 частин.

Торт «Берізка»

Бісквіт 1690, бісквіт з какао 1610, сироп (кріплені) для промочкі 2200, варення полуничне 1170, крем вершковий шоколадний 930, крем вершковий 900, помада 1330, крихта бісквітна з какао 100, мигдаль 70.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

Форма торта кругла. Після випічки бісквіт витримують протягом 6-8 год і розрізають на три пласта. Кожен пласт промочують сиропом. Один пласт змащують вершковим кремом, кладуть на нього пласт бісквітний з какао, змащують його шоколадним вершковим кремом і покривають бісквітним пластом. Поверхня та бокові сторони змазують полуничним варенням і глазурують білої помадою. Поки помада не застигла, бічні сторони торта обсипають смаженої бісквітної крихтою з додаванням какао-порошку. Коли помада застигне, поверхня торта прикрашають кремом у вигляді стовбура берези і листям, а також укладають очищений мигдаль у вигляді листя.

Торт можна приготувати вагою 2 і 3 кг.

Торт «Горіховий»

Бісквіт 3750, крем вершково-горіховий 1250, помада 2060, сироп для промочкі 1420, фрукти 1000, горіхи смажені 520.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт після витримки розрізають на два пласти, промочують сиропом, склеюють вершково-горіховим кремом. Поверхня торта глазурують помадою. Після її застигання бічні сторони змазують кремом і обсипають смаженими рубаними горіхами. Поверхня торта прикрашають кремом і фруктами.

Торт «Вечір»

Бісквіт з какао 2250, бісквіт основний 1100,

сироп для промочкі 2250, помада шоколадна 1500, джем 2000,

повидло 780, крем білковий 20, крихта бісквіту з какао 100.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Бісквіт після випічки і витримки розрізають на три пласта, промочують сиропом, склеюють між собою джемом або конфітюром, але так, щоб в середині був бісквіт основний. Поверхня та бокові сторони змазують повидлом. Поверхня глазурують шоколадною помадою. Бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою з какао. Після застигання помади на поверхні роблять прикраси з білкового крему у вигляді зірочок.

Торт «Бісквітно-фруктовий»

Бісквіт 3000, сироп для промочкі 1300, фруктова начинка 3600, ж% 750, консервовані фрукти 1250, бісквітна смажена крихта 100.

Вихід 10 шт. по 1 кг.

 

Два бісквітних пласта промочують сиропом і склеюють фруктовою начинкою. Поверхня та бокові сторони змазують фруктовою начинкою. На поверхню торта укладають консервовані фрукти, прикрашають желе і заливають незастившій желе в два прийоми. Коли желе застигне, бічні сторони обсипають смаженої бісквітної крихтою.




Дата добавления: 2015-01-30; просмотров: 45 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.01 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав