Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Работу выполнил__________________ Работу принял______________________

Читайте также:
  1. J. Прием на работу и перевод на более высокую должность
  2. Внимание! Драгоценности, которые вы надевае­те, отправляясь на работу, не должны быть навязчивыми.
  3. ВОПРОС 25 Гарантии при приеме на работу
  4. ВОПРОС 28 Понятие и виды переводов на другую работу
  5. Временные переводы на другую работу.
  6. Выкуп земли и хозяйства у кулаков и устройство их на работу в город
  7. Выполнил (-а): студент (-ка) 1 курса ИДПО ТвГТУ
  8. Выполнила студентка 2 курса филологического факультета Синеок Екатерина
  9. Выполнить контрольную работу (выполненную работу приносите в распечатанном виде на экзамен).
  10. Выполнить контрольную работу (выполненную работу приносите в распечатанном виде на экзамен).

3. Розподіл населення найбільш чисельних національностей за статтю, віком, шлюбним станом, мовними ознаками та рівнем освіти [Електронний ресурс]: за даними Всеукр. перепису населення 2001 р. / Держ. ком. статистики України; ред. О. Г. Осауленко. – К.: CD-видавництво «Інфодиск», 2004. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM): кольор.; 12 см. – (Всеукр. перепис населення, 2001). – Систем. вимоги: Pentium-266; 32 Mb RAM; CD-ROM; Windows 98/2000/NT/XP. – Назва з титул. екрану.

 

 


СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

 

  1. Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах: Затверджено наказом Міністерства освіти України № 161 від 02.06.1993 р. з наступними доповненнями та змінами.
  2. Методичні вказівки з виконання та оформлення курсової роботи для студентів геологічного факультету за фахом 0709 / Упоряд. С. А. Вижва, М. А. Рева. – К.: ВПЦ «Київський університет», 2003 – 16 с.
  3. Довідник офіційного опонента. Збірник нормативних документів та інформаційних матеріалів з питань експертизи дисертаційних досліджень / Упорядник Ю. І. Церков; за редакцією Р. В. Бойка. – 2-е вид., випр. і доповн. – К.: Редакція «Бюлетеня Вищої атестаційної комісії України», видавництво «Толока», 2008. – 64 с.

 

КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ

Оцінювання виконання курсової роботи здійснюється за чотирибальною шкалою. Кожне завдання курсової роботи оцінюються окремо за наступними критеріями.

«Відмінно» ставиться, якщо надані студентом матеріали та усні пояснення свідчать, що завдання виконано ним в повному обсязі, студент правильно трактує проміжні та кінцеві результати роботи, аргументовано пояснює доцільність запропонованих рішень.

«Добре» – надані студентом матеріали свідчать, що завдання виконано ним в повному обсязі, студент правильно трактує проміжні та кінцеві результати роботи, але непереконливо пояснює доцільність прийнятих рішень.

«Задовільно» – надані студентом матеріали свідчать, що курсова робота виконана студентом в повному обсязі, але студент з помилками трактує проміжні результати роботи та не може аргументовано пояснити доцільність запропонованих рішень.

«Незадовільно» – ставиться, якщо надані студентом матеріали та усні пояснення свідчать, що поставлене завдання виконано не в повному обсязі або студент неправильно трактує результати роботи та не може пояснити доцільність запропонованих рішень.

Підсумкова оцінка за роботу в чотирибальній шкалі ставиться як середньоарифметична з оцінок за кожне завдання. Підсумкова оцінка за роботу в балах ставиться як сума оцінок за кожне завдання, помножена на чотири.

 


** Дотримання в курсовій роботі запропонованої рубрикації не є обов’язковою вимогою.

*** Для програмних реалізацій забороняється використання мови програмування надвисокого рівня (зокрема, мови програмування пакетів комп’ютерної математики). Дозволяється використовувати різні процедурні або об’єктно-орієнтовані мови програмування за погодженням із науковим керівником.

Работу выполнил__________________ Работу принял______________________

Дата выполнения__________________ Отметка о зачете____________________

 

Основные понятия.

Скорости и механизмы протекания химических реакций изучает химическаякинетика

Скорость реакции (v) определяется числом молей вещества (n), превращенного за единицу времени (t) в единице объема (V) 1 D n

v = ¾ × ¾¾ (1)

V D t

При постоянном объеме системы выражение (1) переходит в: v = DC/Dt,

где С - молярная концентрация вещества [ моль/л ].

При химической реакции концентрации исходных веществ убывают (D Сисх< 0), а продуктов реакции - возрастают (D Спрод > 0), поэтому для величины v можно записать два равноценных выражения: v = - DCисх/Dt = + DCпрод/Dt.

Однородная часть системы (жидкая, твердая, газообразная) называется фазой.

Реакция, протекающая в системе, состоящей из одной фазы, называется гомогенной реакцией. Реакция, в которой участвует несколько фаз, называется гетерогенной.

Скорость реакций зависит от следующих основных факторов: природы реагентов, концентрации реагирующих веществ, температуры и присутствия катализаторов.

 




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 41 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав