Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

ТЕМА. Гігієна харчування.

Читайте также:
  1. IV. Эндокринная система.
  2. Административно-командная экономическая система.
  3. Административное право как отрасль права: понятие, предмет и система.
  4. Банковская система.
  5. Бюджетная система. Принципы организации бюджетной системы России.
  6. В. СЕРДЕЧНОСОСУДИСТАЯ СИСТЕМА.
  7. ВЕГЕТАТИВНАЯ (АВТОНОМНАЯ) НЕРВНАЯ СИСТЕМА.
  8. Вегетативная нервная система.
  9. Вегетативная нервная система. Строение и функции
  10. ВЕНОЗНАЯ СИСТЕМА. КОЛЛАТЕРАЛЬНОЕ КРОВООБРАЩЕНИЕ

Ми вже розглядали електронні платіжні системи України, тому зробимо їх науковий аналіз, приведений нижче в таблиці:

Назва системи адресу сайту Функціонування поки що З якого року існує
WebMoney webmoney.ua Популярна електронна платежна система, яка є банківською. Має понад десять млн зареєстрованих учасників. Сама система не бере участь у обміні, але надає сервіс wm.exchanger, у якому учасники системи виробляють обмін один з одним. Переведення коштів можливе лише між гаманцями одного виду; обмін титульних знаків різних видів виробляється у обмінних сервісах, які не стосуються безпосередньо до системиWMT. 1997 р.
Інтернет. Гроші imoney.ua Порівняно молода система, дозволяє оплатити й одержати коди доступу до Інтернету, поповнити рахунок мобільного телефону, сплатити комунальні послуги, супутникове і кабельне телебачення та багато іншого. З допомогою Інтернет. Грошей можна перераховувати гроші на рахунок іншого користувача і отримувати гроші з іншої системи. 2003 р.
Яндекс. Гроші money.yandex Електронна платежна система, реалізує ідею електронних грошей. Забезпечує проведення фінансових розрахунків між учасниками системи в реальному часі. Валюта розрахунків –російський рубль. Предназначена для забезпечення функціонування систем електронної комерції. 2002 р.
         

Спробуємо розглянути електронні платіжні системи рунету. Їх нині безліч, якщо уважно придивитися і почитати відгуки, можна зупинитися двома,WebMoney іЯндекс. Гроші. Вони найширше поширені, мають зручні способи виводу-введення-висновку, забезпечують належний рівень безпеки.

Безпека підтримувана системою WebMoney перевершує безпеку системи Яндекс. Гроші. Суттєвий недолік Яндекс. Грошей – невелика кількість сервісів, наданих цією системою. Система WebMoney навпаки надає дуже багато сервісів, що значно розширюють спроби з придбання необхідних коштів. Також пропонуються інструменти, які дозволяють заробляти гроші у вигляді надання будь-яких послуг чи товарів.

Ще однією відзнакою У цих систем може бути різні підходи до анонімності користувачів. WebMoney має систему атестатів WebMoney, що забезпечують захист від шахрайства. Це система істотно знижує ризик втратити гроші у результаті шахрайства. Просто перевіряйте наявність атестата і відсутність претензій у гаманця, на який ви маєте намір відправити гроші до переказу, і це позбавить вас від багатьох проблем.

Система WebMoney має розширення для веб-браузера «WebMoneyAdvisor», що надає постійний моніторинг відкритих в браузері інтернет-сайтів в їхній причетності співтовариству інтернет-ресурсів WebMoney, інформує про небажаності відвідин шкідливого (небезпечного) інтернет-сайта, дає можливість залишити власний відгук про будь-який сайт. Це іще один інструмент,що дозволяє ефективно боротися з шахрайством.

Ще однією незручністю, яка заважає розвитку систем електронних платежів, є те, що сьогодні діє закон, що дозволяє підписувати електронно -цифровой підпис лише юридично значимі документи, у зв'язку з чим підпис деяких платіжних документів може бути визнана недійсною.

Попри ці недоліки, розробники систем прогнозують зростання використання систем й залучення у них великої кількості, як онлайн -користувачів (магазинів), і простих користувачів.

 

 

 

ТЕМА. Гігієна харчування.

План:

1. Гігієнічна характеристика методів консервування харчових продуктів.

2. Гігієнічне оцінювання й санітарна експертиза харчових продуктів.

3. Громадське харчування. Гігієнічні вимоги до планування, обладнання та санітарного утримання виробничих і торговельних приміщень їдальні.

4. Миття і знезараження столового і кухонного посуду.

5. Гігієнічні вимоги до зберігання продуктів, первинної та термічної обробки, реалізації готових страв.

 

 




Дата добавления: 2014-11-24; просмотров: 63 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав