Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Список художественной литературы и фильмов

Читайте также:
  1. II. Список теоретических вопросов к экзамену
  2. III. Список практических вопросов к экзамену
  3. IV. Изучение научной литературы и уточнение темы.
  4. IV. ПЕРЕЧЕНЬ ЛИТЕРАТУРЫ
  5. SELECT [ALL | DISTINCT] список_выбора
  6. Uses Список используемых модулей
  7. Алфавитный способ группировки литературы используется в том случае, когда список невелик по объему (до 40 наименований).
  8. Банк аргументов для сочинений ЕГЭ из художественной и публицистической литературы
  9. Банк аргументов из художественной и публицистической литературы
  10. БАНК АРГУМЕНТОВ ИЗ ХУДОЖЕСТВЕННОЙ И ПУБЛИЦИСТИЧЕСКОЙ ЛИТЕРАТУРЫ

Однією з найсерйозніших проблем, що постають перед менеджментом банку, є залучення та підтримка достатнього обсягу капіталу. За економічним змістом поняття капіталу відноситься, насамперед, до коштів власників, внесених ними на свій ризик. Ризик власників полягає в тому, що дохідність капіталу буде низькою або діяльність спричиниться до збитків і банк стане банкрутом, через що вони втратять свої кошти. Банківський капітал складається з акціонерного капіталу, резервів та нерозподіленого прибутку, хоча може включати й інші елементи згідно з регулюючими правилами конкретної країни. Основною частиною капіталу як за розмірами, так і за значенням є статутний капітал, що формується з акціонерного або приватного капіталу шляхом емісії акцій чи внесків засновників.

Ділову активність визначає як рівень залучення пасивів, так і рівень їх використання в активах. Доцільно насамперед розглянути групу показників, які характеризують рівень ділової активності залучення пасивів і розміщення їх у певні групи активів. Ця група показників служить вимірником рівня ефективності діяльності банку на фінансовому ринку.

У цілому рівень ділової активності щодо залучення ресурсів зі сторони характеризує коефіцієнт активності залучення позичених і залучених коштів, який, як свідчать дані табл. 2.8, має тенденцію до підвищення у 2012 році порівняно з 2010 (0,86) та 2011 (0,86) роками і становить 0,91. Рівень даних показників досить високий (оптимальне значення 0,70), що свідчить про активне впровадження банком технологій та заходів щодо залучення ресурсів клієнтів.

Коефіцієнт надійності (співвідношення капіталу банку і залучених коштів за мінімально допустимого значення не менше 5,0 %) знизився станом на. 011 р. і становить 10,0 %, а в 2011 р. він був незмінним порівняно з 2010 роком і складав 16%. Таким чином, банк має високу забезпеченість власним капіталом і, отже, високу надійність, тобто він досяг того рівня, за якого не залежить від стихій у залученні вільних коштів грошового ринку, бо має вдосталь своїх, дешевших, які можна розміщати в кредити господарюючим суб’єктам та в інвестиції.

Установлена тенденція підтверджується і високим рівнем показників (коефіцієнтів) активності залучення: міжбанківських кредитів на 2010 та 2011 роки відповідно 0,13 і 0,23, а у 2012 році -0,39. Хоча строкові депозити на протязі 2010-2012 років зменшуються — відповідно 0,70 і 0,59 та 0,42.

Водночас коефіцієнти, а отже, і рівні активності розміщення і використання залучених коштів в активи банку, були достатньо високими або зростали. Фінансова стійкість банку достатньо забезпечена його капіталом і останній може захищати банк від імовірних ризикованих втрат сьогодні і в близькому майбутньому.

Список художественной литературы и фильмов

Требования к эссе:

Эссе-рецензия на любое произведение художественной литературы или любой фильм, указанные в качестве рекомендованного.

 

Эссе должно включать следующие обязательные пункты (отмечать их не обязательно, но содержательно ответы на эти вопросы должны присутствовать):

 

«Что можно узнать о данном историческом периоде из книги такой-то (фильма такого-то)».

 

План эссе:

1. Почему вы взялись читать именно эту книгу или смотреть именно этот фильм?

2. Что вас поразило (удивило, задело) в этом произведении в первую очередь?

3. Какова основная идея, ради которой автор (режиссер) создал это произведение?

4. Что вы поняли об определенном историческом периоде благодаря этому произведению?

5. С чем Вы принципиально или по конкретному поводу не можете согласиться?

6. Будете ли вы рекомендовать читать эту книгу своим друзьям и родственникам и почему?

Свою точку зрения, свои аргументы и мысли обязательно иллюстрировать цитатами из прочитанной книги или пересказом фрагмента из фильма! Использование научной литературы в тексте всячески приветствуется.

 

Срок сдачи этого эссе: 12.01.2013 года!

Объем: около 6000 знаков с пробелами.




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 40 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Висновки до розділу 2| Уровни организации жизни. Организм как единое целое.

lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав