Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Робочі папки електронної пошти

Читайте также:
  1. Задание 8. Знакомство с окном Мой компьютер, окном программы Проводник, окном папки
  2. Зразкові і робочі засоби вимірювань. Похибки
  3. Мережа рівноправних комп'ютерів (робочі станції), кожен з яких має унікальне ім'я, є
  4. Стислий перелік основних результатів етапу становлення та розвитку цифрової електронної обчислювальної техніки в Україні
  5. Укажите способы создать ярлык для папки на Рабочем столе
  6. Утворення Співдружності Незалежних Держав. Основні етапи становлення, робочі органи, принципи та механізм функціонування СНД.
  7. Файловая система. Папки и файлы. Имя, тип, путь доступа к файлу.

Всі повідомлення, з якими працює користувач, зберігаються в кількох папках. Вхідні - в цю папку попадають всі надходять повідомлення. Список повідомлень знаходиться в правій частині вікна. У цьому списку звичайно відображаються поля Від, Тема, Отримано, а також поля особливих відміток (важливість повідомлення, вкладені файли). Повідомлення зберігаються в папці Вхідні до тих пір, поки користувач їх не видалить або не перемістить в іншу папку. Вихідні - це місце для тимчасового зберігання повідомлень, які користувач відправив, але ще не переслав на поштовий сервер. Повідомлення з цієї папки можуть надсилатися автоматично або надсилатися по команді Відправити (Отримати). Надіслані - це папка, яка містить копії відправлених повідомлень. Зручність папки Надіслані полягає в тому, що користувач може уточнити дату відправлення листа, освіжити в пам'яті його зміст, а також при необхідності відправити лист повторно. Дистанційні - в цю папку автоматично переміщуються об'єкти, видалені з інших папок. Ці об'єкти можуть бути відновлені з папки Видалені на колишнє місце. Щоб зовсім видалити об'єкт, його треба видалити з даної папки.

Чернетки - папка, в якій містяться всі незакінчені і не надіслані повідомлення. Користувач може відкрити повідомлення у цій папці, доопрацювати його і потім відправити.

85.Інформаційні пошукові системи Інтренет

Пошуко́ва систе́ма (або скорочено пошуковик) певна база даних — онлайн-служба (програмно-апаратний комплекс з веб-інтерфейсом), що надає можливість пошуку інформації в Інтернет. У просторіччі під пошуковою системою розуміють веб-сайт, на котрому розміщено інтерфейс (фронт-енд) системи. Програмною частиною пошукової системи є пошуко́ва маши́на (пошуко́вий руші́й) — комплекс програм, що забезпечує функціональність пошукової системи і, зазвичай, є комерційною таємницею компанії-розробника пошукової системи. Популярні пошукові системи Google, Yahoo! Mail.Ru, Rambler, Яндекс…

86.Поштові стандарти та їх призначення

Стандарт Х.400 — це стандарт електронного обміну повідомленнями. Він має універсальне значення для організації різних прикладних систем: електронної пошти, служб передачі повідомлень EDIFACT, служб обміну документами установ. Стандарт Х.400 визначає загальну структуру обмінних повідомлень (конверт, управляючі й адресні поля і склад повідомлення), протоколів взаємодії ЕОМ, програм і абонентів при обміні повідомленнями, а також широкий набір сервісних можливостей з обробки повідомлень.

87.Принципи функціонування і ресурси Інтренет

саме функціонування Інтернет становлять оператори і провайдери телекомунікацій. Вони забезпечують інтернет як інформаційної системи. До основних сервісів (ресурсам) мережі Інтернет слід віднести: 1. Електронна пошта (e-mail) - перший і найбільш поширений з сервісів Інтернет. 2. Списки розсилки (maillists) - простій, але в той же час вельми корисний сервіс Інтернет. 3. WWW (World Wide Web - усесвітня павутина, що є величезною гіпертекстовою інформаційною системою) - найпопулярніший і цікавіший сервіс Інтернет сьогодні. 4. FTP (розшифровується як сервіс для передачі файлів) - надає доступ до файлів на видалених комп’ютерах і у файлових архівах. 5. Мережеві новини Usenet.Их прийнято називати телеконференціями або електронними дошками оголошень.

88.Правові норми інтернет




Дата добавления: 2014-12-15; просмотров: 80 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав