Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Завдання 1. Згідно з останньою цифрою номера студента в групі вибрати варіант завдання та написати на асемблері програму обчислення одного з прикладів з введенням та

Читайте также:
  1. VII. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ
  2. VII. Домашнє завдання.
  3. Адміністративно-правовий статус Кабінету Міністрів України у системі органів державної влади та його завдання.
  4. Бойові завдання і бойові порядок механізованих підрозділів у наступі.
  5. Визначте пункти, ЩО НЕ відноситься до завдання
  6. Визначте пункти, ЩО НЕ відносяться до завдання
  7. Визначте пункти, ЩО НЕ відносяться до завдання
  8. Визначте пункти, ЩО НЕ мають відношення до завдання.
  9. Визначте пункти, які відносяться до завдання.
  10. Визначте пункти, які НЕ відносяться до завдання

Згідно з останньою цифрою номера студента в групі вибрати варіант завдання та написати на асемблері програму обчислення одного з прикладів з введенням та виведенням даних. При цьому використати спрощені віконця функцію MessageBox з повідомленнями: в одному віконці вивести своє прізвище та номер своєї навчальної групи; при натисканні на другу кнопку – вивести повне завдання із звуковим повідомленням. Використання інших кнопок спрощеного віконця виведення повідомлень – за бажанням. Використати – “перевернутий” вигляд вікна.

Варіанти завдання 1:

1. Задано масив А з N = 5 елементів. Навести алгоритм та програму визначення суми елементів масиву А, для яких біти 0,1 та 4 збігаються.

2. Задано масив А з N = 6 елементів. Навести алгоритм та програму визначення суми елементів масиву А, для яких біти 2 та 7 збігаються.

3. Задано масиви А і В з N = 5 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву С за таким правилом: якщо у елементів масивів Аі та Ві біти 0, 1 та 2 збігаються, то Сі = Аi – Вi.

4. Задано масив А з N = 7 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву В з елементів масиву А, у яких 0, 2 та 5 біти мають нулі.

5. Задано масиви А і В з N = 8 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву С за таким правилом: якщо у елементів Аі та Ві біти 0, 1 та 2 збігаються, то Сі = Аi + Вi.

6. Задано масиви А і В з N = 4 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву С за таким правилом: якщо Аi + Вi ≤ 0, то Сj = Ві.

7. Задано масив А з N = 5 елементів. Навести алгоритм та програму визначення кількості елементів масиву А, які задовольняють умову LAi < M, де L = –3 та M = 15.

8. Задано масив А з N = 6 елементів. Навести алгоритм та програму визначення кількості елементів масиву А, які задовольняють умову L < Ai < M, де L = 4 та M = 18.

9. Задано масив А з N = 7 елементів. Навести алгоритм та програму визначення кількості елементів масиву А, які задовольняють умову L ≤ Ai ≤ M, де L = –5 та M = 19.

10. Задано масив А з N = 8 елементів. Навести алгоритм та програму визначення кількості елементів масиву А, які задовольняють умову LAi > M, де L = 6 та M = 20.

 

Варіанти завдання 2:

Згідно з останньою цифрою номера студента в групі вибрати варіант завдання та написати програму з виведенням даних у файл та в функцію MessageBox. Додати своє прізвище та ініціали в файл, який був отриманий в результаті виконання завдання. Парні номери роблять запис у кінець файла, а не парні – з поточної позиції вказівника файла. Визначити розмір створеного файла. В спрощене вікно вивести свої прізвище та ініціали, номер навчальної групи, e-mail, завдання та результати його виконання. Використати функцію SHFileOperation.

1. Проаналізувати масив даних з 15 елементів. Підрахувати і зберегти кількість елементів масиву, якщо їх значення менше або більше 132, та кількість елементів масиву, значення яких дорівнюють 132. Вивести відповідні повідомлення.

2. Проаналізувати масив даних з 10 елементів. Додавати елементи масиву доти, поки значення суми не перевищить 512. Зберегти номер елемента, на якому відбулося переповнення. Якщо сума елементів не досягла значення 512, то видати відповідне повідомлення.

3. Проаналізувати масив даних з 16 елементів. Елементами масиву є числа 32, 64, 96 і 128. Підрахувати та вивести на екран кількість повторень кожного елемента.

4. Проаналізувати масив даних з 12 елементів. Створити масив, до якого входять елементи першого масиву, що дорівнюють 128. Перервати виконання програми, якщо буде знайдено 5 елементів зі значенням 128. Вивести відповідні повідомлення.

5. Проаналізувати 2 масиви, що складаються з 15 елементів кожен. Підрахувати кількість елементів першого масиву, що мають рівні значення в другому масиві. Вивести відповідні повідомлення.

6. Проаналізувати масив даних з 14 елементів. Підрахувати кількість елементів, значення яких дорівнює 55h. Рахунок перервати, якщо кількість елементів перевищить 3. Вивести відповідні повідомлення.

7. Проаналізувати масив даних з 15 елементів. Елементами масиву є числа 10, 20, 30 і 180. Підрахувати кількість повторень кожного елемента. Вивести відповідні повідомлення.

8. Для функції Y = 40 Х + 65 знайти перше значення аргументу, при якому значення функції перевищить 1024. Початкове значення аргументу Х = 20. Вивести відповідні повідомлення.

9. Для функції Y = 40 Х + 10 одержати перше значення, що перевищує 512, починаючи з Х = 1. Вивести значення аргументу та функції.

10. Для функції 7 Х + 85 знайти перше значення аргументу, при якому молодші цифри результату виконання функції дорівнюють 155. Вивести результат виконання функції та його аргумент.

 




Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 29 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав