Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Постановка задачі. Згідно з останньою цифрою номера студента в групі вибрати свій варіант та написати програму з використанням директив умовного асемблювання та дійсних чиселз

Читайте также:
  1. I этап. Постановка задачи
  2. III. Постановка темы урока.
  3. IV. Задачі
  4. IV. Задачі
  5. Алгоритм вирішення задачі
  6. Аналіз задачі.
  7. Визначення початкового рішення транспортної задачі.
  8. Вирішити задачі
  9. Вирішити задачі
  10. Вирішити задачі

Згідно з останньою цифрою номера студента в групі вибрати свій варіант та написати програму з використанням директив умовного асемблювання та дійсних чисел з обов’язковим виведенням результатів у спрощене вікно (вікна) та додати прізвище та ініціали про автора програми, свій e-mail, варіант завдання та умову цього завдання.

Використати функцію MessageBox разом із графічними позначками цієї функції та вказати прізвище автора програми.

1. Задано масив А з N = 5 елементів. Навести алгоритм та програму визначення суми елементів масиву А, для яких біти 2 та 10 збігаються. Вивести відповідні повідомлення.

2. Проаналізувати масив даних mas1 з 6 елементів. Підрахувати і зберегти в комірках пам’яті кількість елементів масиву, якщо їх значення менші або більші від першого елемента та дорівнюють останньому. Вивести відповідні повідомлення.

3. Задано масив А з N = 7 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву В з елементів масиву А, у яких 0, 2 та 5 біти мають нулі.

4. Проаналізувати масив даних з 5 елементів. Додавати елементи масиву доти, поки значення суми не перевищить 512 та не буде менше 510. Зберегти номер елемента, на якому відбулося переповнення. Якщо сума елементів не досягла значення 512, то видати відповідне повідомлення.

5. Проаналізувати масив даних з 6 елементів. Елементами масиву є числа 32 та 128. Підрахувати та вивести на екран кількість елементів, які за значенням знаходяться у середині цього діапазону.

6. Проаналізувати масив даних A з 5 елементів. Створити масив B, до якого входять елементи першого масиву, що задовольняють умову –1 ≤ B i > 128. Перервати виконання програми, якщо буде знайдено 5 елементів зі значенням 12. Вивести відповідні повідомлення.

7. Проаналізувати 2 масиви, що складаються з 6 елементів кожен. Підрахувати кількість елементів першого масиву, що мають рівні значення в другому масиві. Вивести відповідні повідомлення.

8. Проаналізувати масив даних з 4 елементів. Підрахувати кількість елементів, значення яких дорівнює 55h та рахунок перервати, якщо кількість таких елементів перевищить 3. Вивести відповідні повідомлення.

9. Задано масиви А і В по N = 6 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву С за таким правилом: якщо у елементів Аі та Ві біти 4 та 9 збігаються, то Сі = Аi + Вi. Вивести відповідні повідомлення.

10. Проаналізувати масив даних з 7 елементів. Підрахувати кількість елементів, які находяться у діапазонах 10 – 20 та 30 – 40. Вивести відповідні повідомлення.

12. Задано масив А з N = 7 елементів. Структура масиву А: X 1, Y 1; X 2, Y 2; …. Навести алгоритм та програму визначення кількості пар, для яких виконується умова ХiYi. Вивести відповідні повідомлення.

13. Задано масив А з 5 елементів. Навести алгоритм та програму визначення елементів масиву А, які задовольняють умову 6 ≤ А і < 3 А, та розмістити їх в новому масиві. Вивести відповідні повідомлення.

14. Задано масиви А і В по N = 6 елементів. Навести алгоритм та програму формування масиву С за таким правилом: якщо Аi – Вi ≤ 0, то Сj = Aі.

15. Задано масив А з N = 5 елементів. Навести алгоритм та програму визначення суми та кількості елементів масиву А, які задовольняють умову Аi ≥ Е при Е = – 11. Вивести відповідні повідомлення.

 




Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 21 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав