Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Інтернет і Веб

Читайте также:
  1. Базовий протокол Інтернету
  2. Інтернет і Веб
  3. Інтернет-банкінг
  4. Інтернет-ресурси
  5. Особливості пошукових систем Інтернету

5. Матросов А.Б. и др. MS Office: Разработка приложений / Матросов А.Б., Новиков Ф.А., Усаров Г.Е., Харитонова И.А. / Под ред.. Ф.А. Новикова. – СПб.: БХВ-Петербург, 2003. -944 с.

6. Петруцос Э., Хау К. Visual Basic 6 и VBA для профессионалов / Пер. с англ. – СПб.: Издательство «Питер», 2000. – 432 с.

7. Питер Г. Эйткен. Программирование на Visual Basic 6. Этюды для профисионалов / Пер. с англ. — К.: Изд. «ДиаСофт», 1999. — 480 с.

8.Райтингер М., Муч Г. Visual Basic 6: полное руководство: пер. c нем. – К.: Издательская группа ВНV, 1999. – 720 c.

9.Эпплман Д.Win12 и Visual Basic. Для профессионалов (+CD). – СПб.: Питер, 2001. – 1120 с.

 

Ви не маєте жодного уявлення про комп'ютери?

Якщо ви не володієте навичками роботи з комп'ютером, розпочніть навчання з курсу "Основи роботи з комп'ютером". Після завершення навчання складіть оцінювальний тест з основ роботи з комп'ютером. Оцінювальний тест генерує персоналізований навчальний план, у якому визначаються уроки навчання, які необхідно переглянути для повного опанування теми. Перегляньте уроки зі свого навчального плану, а потім повторно складіть оцінювальний тест. Якщо ви задоволені результатами, можна пройти будь-який інший курс навчання.

Чи є у вас досвід роботи з комп'ютером?

Залежно від рівня досвіду можна вибрати курс "Основи роботи з комп'ютером". Щоб прийняти рішення про необхідність вибору цього курсу, перегляньте список тем цього курсу. Якщо необхідно переглянути кілька тем, розпочніть зі складання оцінювального тесту з основ роботи з комп'ютером, щоб створити персоналізований навчальний план та зосередитися на темах, які ще не опановано. Завершіть уроки курсу навчання, визначені в навчальному плані, а потім повторно складіть оцінювальний тест, щоб перевірити рівень опанування всіх тем. Якщо ви задоволені результатами або впевнені, що опанували знання з курсу "Основи роботи з комп'ютером", можна пройти будь-який інший курс навчання. Використовуйте оцінювальні тести для створення персоналізованого навчального плану для кожного курсу, щоб пропустити опановані теми та зосередитися на нових.

Основи роботи з комп'ютером

 

Тривалість: 3-5 години

Передумови: Немає

Опис: Робота з комп'ютерами – це важлива складова життя у двадцять першому сторіччі. Від музики та фотографій до банківської справи та спілкування – комп'ютери змінили спосіб роботи й життя людей. У цьому курсі ви познайомитесь з основами роботи з комп'ютерами, отримаєте відомості про компоненти комп'ютера, ознайомитесь з основами роботи з операційною системою та способами використання миші й клавіатури.

 

Інтернет і Веб

 

Тривалість: 2-4 години

Передумови: Курс "Основи роботи з комп'ютером" або подібні знання

Опис: За допомогою Інтернету можна спілкуватися з користувачами, отримувати доступ до відомостей та підключатися до ресурсів з усього світу. У цьому курсі викладено, як підключатися до Інтернету, переглядати веб-сторінки, відвідувати веб-сайти та виконувати на них пошук, а також обмінюватись електронною поштою з іншими користувачами.




Дата добавления: 2014-12-19; просмотров: 48 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав