Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Виробнича та виконавча документація

Читайте также:
  1. Виробнича практика (переддипломна)
  2. Виробнича санітарія
  3. Виробнича структура підприємства
  4. Виробнича характеристика
  5. Документація та діловодство. Класифікація інформації, що використовується в управлінні. Джерела інформації. Бар’єри комунікацій.
  6. І виробнича потужність лісгоспу
  7. Невиробнича сфера
  8. Основні оператори ринку і виробнича база конкурентів
  9. Пил як виробнича шкідливість

Загальний журнал робіт є основним первинним виробничим документом, який відтворює технологічну послідовність, терміни, якість й умови виконання будівельно-монтажних робіт. Загальний журнал робіт ведеться на будівництві окремих або групи однотип­них, що одночасно споруджуються, будівель, споруд, які розміщені в межах одного будівельного майданчика.

Загальний журнал робіт веде особа, відповідальна за будівництво будівлі або споруди (виконавець робіт, старший виконавець робіт) і заповнює його з першого дня роботи на об'єкті особисто або доручає керівникам змін.

Спеціалізовані будівельно-монтажні організації ведуть спеці­алізовані журнали робіт, що знаходяться у відповідальних осіб, які виконують ці роботи. По завершенні робіт спеціальний журнал пере­дається генеральній будівельній організації.

Титульний лист заповнюється до початку будівництва генераль­ною підрядною будівельною організацією з участю проектної органі­зації і замовника, які ставлять при цьому свої підписи.

Журнал містить шість таблиць обов'язкового заповнення. В табл. 1 наводиться список інженерно-технічного персоналу, який зайнятий на будівництві об'єкта, його складає керівник генпідрядної будівельної організації.

В табл. 2 наводиться перелік всіх актів на приховані роботи і на прийняття відповідальних конструкцій, що підлягають оформленню на даному об'єкті будівництва, в календарному порядку.

В табл. 3 зазначаються всі роботи на частинах й елементах буді­вель і споруд, якість виконання яких контролюється і підлягає оцінці.

В табл. 4 наводиться перелік спеціальних журналів робіт, які повинні вестись під час будівництва, заповнюється особою, відповідальною за ведення загального журналу робіт.

В табл. 5, що є основною частиною журналу, зазначають регулярні відомості про виконання робіт (з початку і до їх завершення). Ця частина журналу має містити відомості про початок і закінчення роботи і відображати її виконання. Опис робіт повинен проводитись щодо конструктивних елементів будівлі або споруди із зазначенням осей, відміток, поверхів, ярусів, секцій і приміщень, де роботи вико­нуються. У таблиці повинні наводитися стислі відомості про методи виконання робіт; застосовані матеріали, готові вироби і конструкції; вимушені простої будівельних машин (із зазначенням вжитих захо­дів випробування устаткування, систем, мереж і вимушені простої (випробування вхолосту або під навантаженням, подача електроенер­гії, випробування на міцність і герметичність та інше); відхилення від робочих креслень (із зазначенням причин) і їх погодження; зміни розміщення охоронних, захисних і сигнальних огорож; перенесення транспортних і пожежних мереж; прокладання, перекладання, розби­рання тимчасових інженерних мереж, наявність виконання схем опе­раційного контролю за якістю, виправлення і переробку, виконаних робіт (із зазначенням винних), а також метеорологічні та інші особли­ві умовивиконання робіт.

В табл. 6 зазначають зауваження осіб, які контролюють виконан­ня і безпекуробіт відповідно до наданих їм прав, а також уповноваже­них представників проектної організації або її авторського нагляду.

Загальний журнал з пронумерованими сторінками має бути про­шнурованим, оформлений усіма підписами на титульному аркуші і скріплений печаткою будівельної організації, яка його видала. Спе­ціальні журнали з окремих видів робіт, перелік яких визначається генпідрядником за погодженням із замовником, ведуть організації, що виконують відповідні роботи. До спеціальних журналів з окремих видів робіт належать журнали:

· монтажу будівельних конструкцій;

· замонолічування монтажних стиків і вузлів;

· зварювальних робіт;

· виконання монтажних з'єднань на болтах з контрольованим на­тягом;

· виконання антикорозійних робіт;

· антикорозійного захисту зварних з'єднань;

· бетонних робіт.

Під час здачі завершеного будівництвом об'єкта загальний і спеціальні журнали робіт передаються замовнику і зберігаються у нього до введення об'єкта в експлуатацію. Після введення об'єкта в експлуатацію журнали передають на постійне зберігання експлуата­ційній організації.

Акти огляду прихованих робіт й акти про прийняття відпові­дальних конструкцій складаються відповідальним виконавцем робіт, представниками технагляду й авторського нагляду. В актах підтвер­джується відповідність виконаних робіт проектній та нормативній документації, містяться відомості про виконані роботи із змінами до проекту, що узгоджені авторським і технічним наглядом. Актами на­дається дозвіл на виконання подальших робіт.,




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 148 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав