Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Міждисциплінарна інтеграція.

Читайте также:
  1. Міжпредметна інтеграція.
№№ п.п. Дисципліни Знати Вміти
       
1. Попередні дисципліни: 1. гігієна 2.мед. статистика Заходи гігієни, статистичні показники роботи дитячої лікарні Порахувати показники роботи лікувально-профілактичніх закладів.
2. Наступні дисципліни 1. педіатрія Роботу медичного персоналу приймального відділення. Проводити санітарну обробку хворих
3. Внутрипредметна інтеграція Знання даної теми необхідні для вивчення наступних тем та пропедевтики педіатрії і підготовки до модульного контролю. Вміння, отримані при вивчення даної теми, необхідні для вивчення наступних тем та підготовки до модульного контролю.

 

 

4. Зміст заняття Госпіталізація хворої дитини почінаеться з роспиту та об’єктивного обстеження. Оцінка загального стану хворого потрібна для визначення обсягу та черговості проведення лікувальних заходів, доцільності госпіталізації, диференційованого лікарського та сестринського спостереження у відділеннях інтенсивної терапії та реанімації, ізоляції дитини, а також додаткових лабораторно-інструментальних методів дослідження на даному етапі захворювання. Потім проводиться огляд на коросту та педікульоз. При необхідності- санітарна обробка. Також заповнюється необхідна документація, а потім хворий госпіталізеться у соматичне відділення. У відділеннях дитячіх лікарень підтриму ються санітарно-гігієничний і протиепідемічний режими.

План та організаційна структура заняття.




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 27 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.011 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав