Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Отримання пропозицій учасників

Читайте также:
  1. Безпосередня демократія - це здійснення влади самим народом шляхом голосування або шляхом підтримки пропозицій (ініціатив), внаслідок яких можуть бути прийняті владні рішення.
  2. Вимоги протоколу до зустрічі учасників переговорів та їх посадка в автомобілі
  3. Вимоги щодо дотримання техногенної безпеки
  4. Випадки, коли посягання співучасників кваліфікуються за різними статтями Особливої частини
  5. для учасників
  6. Для учасників-інвесторів
  7. Дотримання вимог пожежної безпеки під час проектування, будівництва та реконструкції об’єктів виробничого та іншого призначення
  8. Дотримання норм адвокатської етики в громадській, науковій та публіцистичній діяльності адвоката
  9. Заявка на засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту, товарів і послуг
  10. Іван заздалегідь не обіцяно переховував у себе на дачі одного із учасників терористичної групи, що вчинив вбивство. За який злочин повинен нести відповідальність Іван?

Якщо немає ніяких ускладнень, то замовник протягом 30 днів приймає пропозиції від учасників.

Стаття 25. Порядок подання пропозицій конкурсних торгів

1. Пропозиція конкурсних торгів подається у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою у запечатаному конверті. На запит учасника замовник протягом одного робочого дня з дня надходження запиту підтверджує надходження пропозиції конкурсних торгів із зазначенням дати та часу. Відмова або ухилення замовника від негайного отримання пропозицій конкурсних торгів, що подаються особисто, є підставою для оскарження.

Кожен учасник має право подати тільки одну пропозицію конкурсних торгів (у тому числі до визначеної у документації конкурсних торгів частини предмета закупівлі (лота)). Отримана пропозиція конкурсних торгів вноситься замовником до реєстру, форма якого визначається Уповноваженим органом.

2. Пропозиція конкурсних торгів повинна супроводжуватися документом, що підтверджує надання учасником забезпечення пропозиції конкурсних торгів, якщо таке забезпечення передбачено оголошенням про проведення процедури закупівлі.

3. Пропозиції конкурсних торгів, отримані замовником після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам, що їх подали.

4. Пропозиції конкурсних торгів залишаються дійсними протягом зазначеного у документації конкурсних торгів строку. До закінчення цього строку замовник має право вимагати від учасників продовження строку дії пропозицій конкурсних торгів.

Учасник має право:

відхилити таку вимогу, не втрачаючи при цьому наданого ним забезпечення пропозиції конкурсних торгів;

погодитися з вимогою та продовжити строк дії поданої ним пропозиції конкурсних торгів та наданого забезпечення пропозиції конкурсних торгів.

5. Учасник має право внести зміни або відкликати свою пропозицію конкурсних торгів до закінчення строку її подання без втрати свого забезпечення пропозиції конкурсних торгів. Такі зміни чи заява про відкликання пропозиції конкурсних торгів враховуються, у разі якщо вони отримані замовником до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів.

 

Стаття 23. Надання роз'яснень щодо документації конкурсних торгів та внесення змін до неї

1. Учасник, який отримав від замовника документацію конкурсних торгів, має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання пропозицій конкурсних торгів звернутися до замовника за роз'ясненнями щодо документації конкурсних торгів. Замовник повинен надати роз'яснення на запит протягом трьох днів з дня його отримання всім особам, яким було надано документацію конкурсних торгів.

У разі проведення зборів з метою роз'яснення будь-яких запитів щодо документації конкурсних торгів замовник повинен забезпечити ведення протоколу таких зборів з викладенням у ньому всіх роз'яснень щодо запитів і надіслати його всім особам, яким було подано документацію конкурсних торгів, незалежно від їх присутності на зборах.

Зазначені у цій частині роз'яснення оприлюднюються замовником відповідно до статті 10 цього Закону.

2. Замовник має право з власної ініціативи чи за результатами запитів внести зміни до документації конкурсних торгів, продовживши строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менше ніж на сім днів, та повідомити письмово протягом одного робочого дня з дня прийняття рішення про внесення зазначених змін усіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

У разі здійснення закупівлі за скороченою процедурою замовник не має права з власної ініціативи чи за результатами запитів вносити зміни до документації конкурсних торгів, крім випадків, коли внесення таких змін необхідне для приведення у відповідність документації конкурсних торгів із вимогами чинного законодавства або такі зміни вимагає рішення органу оскарження. У такому разі замовник зобов'язаний внести відповідні зміни до документації конкурсних торгів та продовжити строк подання пропозицій конкурсних торгів.

У разі несвоєчасного подання замовником роз'яснень щодо змісту документації конкурсних торгів або несвоєчасного внесення до неї змін замовник повинен продовжити строк подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів не менш як на сім днів та повідомити про це всіх осіб, яким було видано документацію конкурсних торгів.

Отже, якщо замовник отримує запит на роз’яснення документації від одного учасника, то протягом 3 РД він зобов’язаний дати роз’яснення до документації, але не лише цьому учасникові, а надіслати його всім.

Якщо замовник вирішив внести зміни до документації, то він має право зробити це не пізніше ніж за 7 днів до дня розкриття пропозицій, і має повідомити про це учасників протягом 3 РД з дня прийняття рішення.

Всі рішення комітету мають вигляд протоколу, який обов’язково оприлюднюють на веб-порталі.

 

ФОРМА РЕЄСТРУ отриманих пропозицій конкурсних торгів (кваліфікаційних пропозицій, цінових пропозицій) 1. Замовник: 1.1. Найменування ________________________________________________________ 1.2. Місцезнаходження ______________________________________________________ 1.3. Відповідальний за проведення торгів ______________________________________ (прізвище, ім'я, по батькові) телефон _________________________________ телефакс _________________________________ 2. Інформація про предмет закупівлі ___________________________________________ (найменування предмета закупівлі згідно з Порядком визначення предмета закупівлі, який затверджується Міністерством економіки України) 3. Вид процедури закупівлі ___________________________________________________ 4. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, опублікованого в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель. 5.
№ з/п Дата, час і спосіб отримання (особисто або поштою тощо) Повне найменування (для юридичної особи) або прізвище, ім’я, по батькові (для фізичної особи), ідентифікаційний код/ ідентифікаційний номер (за наявності) учасника процедури закупівлі, який надав пропозицію конкурсних торгів (кваліфікаційної пропозиції, цінову пропозицію) Дотримання передбачених у документації конкурсних торгів (запиті щодо цінових пропозицій) вимог щодо форми подання пропозиції конкурсних торгів (кваліфікаційної пропозиції, цінової пропозиції) Підпис особи, що зареєструвала пропозицію конкурсних торгів (кваліфікаційну пропозицію, цінову пропозицію), та підпис особи, що передала її особисто (якщо передано особисто) Примітка

6. Інша інформація __________________________________________________________

7. Прийняття пропозицій конкурсних торгів (кваліфікаційних пропозицій, цінових пропозицій) закінчилося _________ _________

(дата) (час)

 

Голова комітету з конкурсних торгів ________________ _______________

М. П (прізвище, ініціали) (підпис)

 

 

Секретар комітету з конкурсних торгів ________________ _______________

(прізвище, ініціали) (підпис)

 

 




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 37 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав