Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Технічний стан, мета і задачі діагностування та паспортизації

Читайте также:
  1. IV. Задачі
  2. IV. Задачі
  3. Агротехнічний метод захисту рослин
  4. Алгоритм вирішення задачі
  5. Аналіз задачі.
  6. В) Правительство Республики Казахстан, уполномоченный орган, иные центральные и местные исполнительные органы в пределах компетенции установленной Кодексом.
  7. Ведут учет граждан Республики Казахстан, постоянно проживающих за пределами Республики Казахстан;
  8. Визначення початкового рішення транспортної задачі.
  9. Використовуючи набуті, знання, розв'яжіть задачі
  10. Вирішити задачі

 

Система обслуговування - це комплекс планомірно здійснюваних організаційних і технічних заходів по обслуговуванню машин, що забезпечують справний технічний стан та їх готовність до роботи. В господарстві прийнято планово-запобіжну систему технічного обслуговування.

Планування технічного обслуговування машинно-тракторного парку здійснюється головним інженером господарства. Планування проводиться індивідуальним методом. Цей метод дозволяє визначити всі види технічного обслуговування в запланований період для кожного трактора з урахуванням його попереднього наробітку, витрати палива і числа проведених технічних обслуговувань. Розрахунки проводять аналітичним та графічним методами. Мета технічного обслуговування машин заключається в високоякісному обслуговуванні і виконанні операцій технічного обслуговування з оптимальними затратами праці і коштів. Технічне обслуговування тракторів, самохідних комбайнів і автомобілів всіх видів, марок і типів здійснюється відповідно до річних планів і місячних планів-графіків. Операції з технічного обслуговування та ремонту виконуються згідно з вимогами технологічних карт, технічних описів та інструкцій щодо експлуатації машин (рис. 1.2)

 

 

 


 

           
   
 
 
   

 

 


Рис. 1.2. План ремонтно-обслуговуючої бази господарства:

1 – засоби протипожежної безпеки; 2 - навіси для зберігання сільськогосподарської техніки; 3 - складське приміщення; 4 - естакада; 5 - машинно-ремонтна майстерня; 6 - гаражі для тракторів; 7 - гаражі для автомобілів.

 

 

Технічний стан, мета і задачі діагностування та паспортизації




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 43 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав