Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Операції, які здійснюються через автоматизовані системи

Читайте также:
  1. A) Схватив окно за заголовок левой кнопкой мыши или через системное меню
  2. B. Симпато-адреналової системи
  3. GPS-системи
  4. quot;Истинное, благотворное познание Бога достижимо только через
  5. А37. В обществе с рыночной экономикой государство воздействует на экономическую жизнь через
  6. Адаптація законодавства України до законодавства ЄС - один із важливих інструментів створення в Україні нової правової системи та громадянського суспільства
  7. Адаптація нервово-м’язової системи до аеробних навантажень
  8. Актуальність соціальної роботи у світлі реформування пенітенціарної системи України.
  9. Альберт Бандура считал, что первый из процессов, обслуживающих научение через наблюдение - это внимание. Напишите приемы привлечения внимания учащихся на уроке.
  10. Апеляційна скарга подається через місцевий господарський суд, який розглянув справу.

Проїзд пасажира (дорослого або дитини) чи групи пасажирів має оформлятися на бланках проїзних документів АСК "Експрес"/Спекка-00.

Технологія продажу проїзних документів з використанням автоматизованих систем передбачає автоматизоване формування всіх реквізитів (у тому числі вартісних) і друк проїзних документів.

Відповідно до введених касиром вхідних даних у проїзний документ АСК "Експрес"/Спекка-00 системою автоматично вдруковується така інформація: номер поїзда та його шифр, дата відправлення (число та місяць, години та хвилини), номер і категорія вагона, вартість квитка та вартість плацкарти (в національній валюті), кількість осіб, на яких оформлюється проїзний документ, назва проїзного документа (відповідно до позначень АСК "Експрес"/Спекка-00 - повний, дитячий, пільговий, груповий, військовий), назви станцій відправлення та призначення, номери місць, вид розрахунку та складові вартості проїзду пасажира, дата і час прибуття поїзда на станцію призначення, реквізити страховика тощо.

Після оформлення проїзного документа пасажир має оплатити зазначену в документі суму в готівковій або безготівковій формі (як це відображено в оформленому документі), а касир - видати йому цей документ.

Оформлення перевезення багажу на руках, багажу, вантажобагажу та пошти здійснюється на бланках комплекту перевізних документів АСК "Експрес"/Спекка-00.

Відповідно до введених касиром вхідних даних системою вдруковується в бланк АСК "Експрес"/Спекка-00 така інформація: номер поїзда та його шифр, дата відправлення (число та місяць, години та хвилини); кількість місць, вага, оголошена цінність, вартість перевезення багажу на руках, багажу в національній валюті, вид відправки, кількість осіб, на яких оформлено багаж, вид розрахунку, назви станцій відправлення, пересадки та призначення, прізвище та ініціали військового пасажира (тільки для військових перевізних документів), дані (номер і серія) наданих документів, складові загальної вартості перевезення із зазначенням виду розрахунку, вартість перевезення територією кожної з країн, інформація про відстань перевезення територією кожної країни.

Після оформлення комплекту перевізних документів пасажир/вантажовідправник має оплатити зазначену в документі суму в готівковій або безготівковій формі (як це відображено в оформленому документі), а касир - видати йому перевізний документ. Дорожня відомість має супроводжувати багаж, вантажобагаж та пошту від станції відправлення до станції призначення. При оформленні перевезення багажу, вантажобагажу та пошти в міжнародному сполученні оформлюється додатковий примірник перевізного документа, який не є документом суворого обліку і призначений для прикордонної станції. Заповнений корінець перевізного документа залишається у касира для складання звітності при оформленні оплати перевезення вантажобагажу в безготівковій формі та подається до ТехПД, в інших випадках корінець перекреслюється двічі по діагоналі та надсилається до ЦОП зі звітом касира.

 




Дата добавления: 2014-12-20; просмотров: 23 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав




lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав