Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Основна частина магістерської роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Основная часть
  3. II. Основная часть
  4. II. Основная часть
  5. II. Основная часть
  6. II. Основная часть
  7. II. Основная часть
  8. II. Основная часть экзамена.
  9. III. Практична частина.
  10. А. Теоретична частина

 

Основна частина магістерської роботи складається із розділів, підрозділів, пунктів і підпунктів. Кожен розділ починається із нової сторінки. Кожному розділу передує передмова, у якій автор коротко описує вибраний напрямок та обгрунтовує методи досліджень. А в кінці кожного розділу формуються висновки із стислим викладенням наведених у розділів результатів досліджень.

Розділи основної частини містять:

ü огляд літературних джерел за темою та вибір основних напрямків та задач досліджень;

ü виклад загальної методики, обгрунтування вихідних матеріалів і опис основних методів досліджень;

ü експериментальну частину;

ü відомості про проведені теоретичні або експериментальні дослідження;

ü аналіз та узагальнення результатів досліджень.

В огляді літературних джерел автор надає основні етапи розвитку наукової думки вітчизняних та зарубіжних вчених за темою досліджень. Критично висвітлюючи роботи попередників, автору необхідно виділити ті питання, які залишились невирішеними у розв’язанні даної проблеми. Розділ бажано закінчити коротким резюме стосовно необхідності досліджень у даній галузі із вибором основних напрямків та задач досліджень. Загальний об’єм розділу не повинен перевищувати 20-25 % обсягу основної частини магістерської роботи.

У другому розділі обгрунтовують вибір основних об’єктів і вихідних матеріалів досліджень, наводять методи вирішення задач порівняльні оцінки, описують методи, методики проведення експерименту. У теоретичних роботах необхідно розкрити гіпотезу яка розглядається по методу розрахунків

У наступних розділах викладаються результати власних досліджень автора у розробленні даної проблеми. Необхідно давати оцінку повноти вирішення поставлених задач, достовірність отриманих результатів, їх порівняння з аналогічними результатами вітчизняних і зарубіжних авторів.

У висновках викладають найбільш важливі наукові та практичні результати магістерської роботи із розв’язанням і поставленої наукової проблеми, її значення для науки і практики. У першому пунктів висновків коротко оцінюють стан питання, а далі розкривають методи поставленої наукової проблеми (задачі), її практичний аналіз. На основі висвітлених якісних і кількісних показників отриманих в результаті обгрунтовують їх достовірність і пропонують рекомендації щодо їх використання.

Список використаних джерел слід розміщувати у порядку посилань у тексті магістерської роботи або у алфавітному порядку прізвища першого автора у хронологічному порядку. Відомості про джерела, включені до списку, даються згідно до вимог державного стандарту.

У додатках необхідно включати допоміжний матеріал до якого вказують:

ü проміжні математичні доведення, формули і розрахунки;

ü протоколи і акти випробувань, впроваджень;

ü розрахунок наявного економічного ефекту;

ü проміжні ілюстрації.

 




Дата добавления: 2015-04-26; просмотров: 27 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

Москва 2010 | Пакування | Маркування |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав