Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Обґрунтування вибору методів обробки та устаткування

Читайте также:
  1. Використання циклів з параметром для обробки масивів
  2. Вимоги до вибору кольорів при оформленні презентації.
  3. Глава 7. Обґрунтування системи управління й власності.
  4. Економічні ресурси та їх обмеженість. Виробничі можливості суспільства, їх обмеженість. Проблема вибору в економіці.
  5. Ефективність різних методів набору за різними показниками
  6. за типом чайного листа та його механічної обробки
  7. Загальні вимоги до методів вимірювання параметрів мікроклімату та їх оцінки
  8. Застосування в податковій роботі багатомірних методів статистичного аналізу.
  9. Здійснення психологічного консультування керівника щодо обраного ним стилю керівництва, вибору оптимальної управлінської поведінки.
  10. Змістовий модуль 13. Практика економічного обґрунтування реструктуризації підприємств.

Вибір методів обробки та обладнання є одним із найважливіших етапів проектування і повинен бути тісно пов'язаний з призначенням моделі та пошивними властивостями матеріалів для виготовлення.

При виробі способів обробки необхідно порівняти різні варіанти, які повинні сприяти підвищенню продуктивності праці, раціональному використанню виробничої площі та обладнання, поліпшення умов праці.

Удосконалення діючої технології повинно проводиться за такими напрямками: збільшення питомої ваги машинних операцій; розширення застосування сучасних клейових матеріалів; скорочення операцій внутрішньопроцесної волого-теплової обробки; застосування рулонного споживання напівфабрикатів на швейному обладнанні; механізація ручних робіт.

Для виготовлення моделей жакетів обрано швейні машини JUKI

 

DDL-8300NH, так як вони мають велику кількість переваг в технологічних

 

процесах обробки виробу. Високошвидкісна, одноголкова швейна машина

 

човникового стібка з автоматичним обрізанням нитки, для середніх тканин.

 

Для виготовлення підкладки для даних моделей рекомендується обрати обладнання JUKI DLN 9010SS- так як вони мають велику кількість переваг в технологічних процесах обробки виробу. Високошвидкісна, одноголкова швейна машина човникового стібка з голковим просуванням. В цих машинах можливим є переключення з голкової пластини на нижнє. Що є необхідним при пошитті даних моделей. Адже ця функція не тільки покращить якість виробу, але й зменшить час на виконання допоміжних операцій.

Для обробки рукавів для даної моделі було обрано обладнання Juki DP-2100, оскільки це обладнання дає найкращю якість обробки даного вузла виробів, так як вона має комп`ютерне управління, що зменшує час на обробку даного вузла виробів.

Для виготовлення застібки для жакетів рекомендується обрати таке обладнання, як JUKI MB-1373 рекомендуються обирати для з`єднання фурнітури з виробом, бо машина виконує функцію пришивання будь-якої форми ґудзика.

Такі машини як JUKI LBH-781U рекомендуються обирати для виготовлення петель, бо за своєю структурою в цьому обладнані можливий вибір будь-якого типу та форми петлі.

Який одяг матиме гарний вигляд без волого теплової обробки? Це є одним з відповідальних етапів виробництва, тому як без праски пошиття виробу буде марним. Для покращення зовнішнього вигляду виробу та міжпроцесного ВТО рекомендується обрати обладнання фірми Silter що складатиметься з праски та прасувальних столів та праски у розкол.

При такому розподілу обладнання, виробництво отримає значні прибутки, адже трудомісткість виробу зменшиться, підвищиться продуктивність праці та якість продукції, тобто поліпшаться умови праці.

 





Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 32 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | <== 9 ==> | 10 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав