Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Заяву про надання допомоги

Читайте также:
  1. Визначте напрями правового забезпечення надання органами виконавчої влади управлінських послуг громадянам
  2. Відповідальність за ненадання допомоги судну та особам, що зазнали лиха
  3. Документальне оформлення та умови надання кредитів
  4. Моделі консультативної допомоги.
  5. Плата за надання адміністративних послуг
  6. Порядок надання адміністративних послуг
  7. Порядок формування державного замовлення на поставку (закупівлю) продукції, виконання робіт, надання послуг для задоволення державних потреб
  8. ТЕМА 5:Організація логопедичної допомоги дітям з порушеннями мовленнязасобами нових інформаційних технологій.
  9. Тема 7. Актуальні проблеми злочинів у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг та проти правосуддя

- бізнес-план.

Рішення про одноразову виплату такої допомоги (або відмову її виплати) приймається директором центру зайнятості на підставі висновку спеціальної комісії. Допомога виплачується з 8 дня після реєстрації застрахованої особи в установленому порядку в державній службі зайнятості.

Після прийняття рішення безробітний упродовж 10 робочих днів зобов’язаний пройти державну реєстрацію юридичної або фізичної особи – підприємця. При нездійсненні або припиненні підприємницької діяльності упродовж 2-х років з дня держреєстрації юридичної особи чи фізичної особи – підприємця, право на чергове отримання такої допомоги з метою організації вже іншої підприємницької діяльності втрачається.

Отже, заручившись підтримкою держави та власною ініціативою передусім необхідно усвідомити, що створення власного бізнесу на селі є досить трудомістким процесом, тому що він пов'язаний зі специфічними труднощами.

В основному, до подібних факторів можна віднести: невелика кількість жителів і тривала окупність самого бізнесу. Проте подолати їх цілком можливо, якщо підприємець стане дбати не тільки про свою вигоду, але також і про потреби сільських жителів.

Вам потрібно: приміщення, бізнес-план, стартовий капітал.

Щоб дізнатися, наскільки прибутковим буде ваш бізнес, потрібно скласти бізнес-план. Це свого роду економічна програма, яка допоможе систематизувати збитки і прибутки. Врахуйте, грамотно складений бізнес-план може стати запорукою майбутніх інвестицій у вашу справу, наприклад, якщо ви прийдете за кредитом в банк. Насамперед слід подумати про потенційного покупця ваших товарів або послуг. Іншими словами, ви i повинні провести дослідження ринку, визначити конкурентів. І в цей момент придумати свою ексклюзивну "ідею - як дати те ж саме, що й конкуренти, але зі своєю" фішкою ". Серед рівних цін і умов співпраці покупець робить емоційний вибір: тому високий професіоналізм і відмінне обслуговування треба підкріпити ще якимось то приємним бонусом. Запропонуйте особливу упаковку товару, безкоштовну доставку - і кожен випадковий клієнт може стати постійним.

Якщо ви зареєструєтесь як фізична особа підприємницької діяльності, то вам не доведеться створювати статут, реєструвати статутний фонд, не потрібно відкривати розрахунковий рахунок у банку, наймати співробітників, можна працювати без печатки. Вам всього лише потрібно буде старанно заповнювати книгу обліку доходу і витрат, а також щомісяця сплачувати Єдиний податок та Єдиний соціальний внесок.

Ось деякі стартові витрати, без яких вам ніяк не обійтися:

· Реєстрація фірми. Швидше за все, вам потрібно консультація досвідченого юриста, оскільки процедура реєстрації досить заплутана для новачка. Юрист допоможе визначитися з формою вашого підприємства (ПП, ТОВ), підготувати установчі документи, подати їх в реєструючі органи та фонди. Але ви можете займатися документами і самостійно.

· Ліцензії. Якщо ваша діяльність підлягає ліцензуванню, то це теж зажадає витрат. І не стільки сама ліцензія, скільки виконання умов для її отримання.

· Приміщення. Офіс можна влаштувати і в своєму будинку, але якщо ви плануєте візити замовників, то приймати їх вдома якось несолідно. У цьому випадку краще орендувати приміщення в центрі села. Подбайте про меблі, оргтехніку і касовий апарат. А якщо плануєте відкрити міні-виробництво, то основна частина ваших витрат припаде на обладнання.

· Щомісяця доведеться платити за оренду, телефон та рекламу, а також зарплату співробітникам. Подальші витрати вже залежать від виду вашого бізнесу. Погодьтеся, що статті витрат у фірми "по виготовленню тортів на замовлення" відрізняються від бізнесу міні-мийки для автомобілів. У будь-якому випадку важливо добре прорахувати рентабельність вашого підприємства і з'ясувати, коли ж окупиться вкладена сума.




Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 19 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | <== 4 ==> | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав