Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Порядок виконання роботи

Читайте также:
  1. II . ПОРЯДОК ЗАПОЛНЕНИЯ ДОКУМЕНТОВ, СОДЕРЖАЩИХ НОРМЫ, ТРЕБОВАНИЯ И УСЛОВИЯ ИХ ВЫПОЛНЕНИЯ ПО ВИДАМ СПОРТА
  2. II. Порядок обращения за получением социальных услуг
  3. II. порядок организации прохождения практики
  4. II. порядок организации прохождения практики
  5. II. Порядок отбора проб и образцов товаров
  6. II. Порядок предоставления и расходования пожертвования
  7. II. Порядок проведения аттестации рабочих мест по условиям труда
  8. II. Порядок проведения мониторинга
  9. III. Порядок и условия проведения Конкурса
  10. III. Порядок и условия проведения олимпиады

Загальна частина

Курсова робота – одна з основних і ефективних форм творчої роботи студента, у результаті якої підвищується рівень загальнотеоретичних та практичних знань, навичок використовувати ці знання при вирішенні конкретних задач. Це самостійне науково-практичне дослідження, яке дає змогу оцінити якість знань студента, його вміння застосувати їх на практиці.

Мета курсової роботи – закріплення та поглиблення теоретичних, практичних знань, отриманих студентами в процесі вивчення курсу.

Виконання курсової роботи дає можливість студенту навчитися самостійно працювати з різними інформаційними джерелами, оволодіти навичками щодо формулювання інженерних задач та вибору методів їх вирішення і реалізації, вибирати ефективні алгоритми розв’язання задач, закріпити та систематизувати свої знання з курсу програмування, опанувати технології розробки алгоритмів прикладних задач, налагоджувати програми, оцінити достовірність отриманих результатів. Завдання курсової роботи полягає в проведенні теоретичного дослідження проблем конкретної теми і відшуканні шляхів їх практичного вирішення.

До курсової роботи ставляться такі вимоги: достатня повнота та комплексність висвітлення обраної теми; достатня глибина аналізу; наявність у роботі висновків; правильність оформлення роботи та своєчасність її здачі.

Порядок виконання роботи

Процес виконання курсової роботи поділяється на декілька етапів, а саме:

- вибір теми курсової роботи;

- підготовка до написання курсової роботи;

- складання плану роботи;

- оформлення роботи;

- захист курсової роботи.

Вибрана тема затверджується керівником. Подальше її зміну або корегу-вання можливо лише з дозволу керівника при достатньому обґрунтуванні змін студентом.

Після вибору теми та погодження її з науковим керівником, студент повинен розробити й викласти в письмовій формі її план. План теми слід розробляти після ознайомлення з літературними джерелами, які висвітлюють ті чи інші питання і проблеми з теми дослідження. Це дасть змогу студенту детальніше уявити собі структуру роботи, послідовно викласти її зміст, повніше висвітлити коло питань, які мають бути вирішені.

План рекомендується складати згідно з технологією рішення задач за допомогою комп’ютера:

1. Постановка задачі.

2. Аналіз і дослідження задачі, моделі: аналіз існуючих аналогів; аналіз технічних і програмних засобів.

3. Розробка алгоритму.

4. Програмування: вибір мови програмування; уточнення способів організації даних; запис алгоритму обраною мовою програмування.

5. Тестування і налагодження: синтаксичне налагодження; налагодження семантики і логічної структури; тестові розрахунки й аналіз результатів тестування; удосконалювання програми.

6. Аналіз результатів рішення задачі й уточнення в разі потреби математичної моделі з повторним виконанням етапів 2 - 5.

7. Супроводження програми: доробка програми для рішення конкретних задач; складання документації до вирішеної задачі, до математичної моделі, до алгоритму, до програми, до набору тестів, до використання.

 




Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 20 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | <== 4 ==> | 5 | 6 | 7 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав