Студопедия  
Главная страница | Контакты | Случайная страница

АвтомобилиАстрономияБиологияГеографияДом и садДругие языкиДругоеИнформатика
ИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеталлургияМеханика
ОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРелигияРиторика
СоциологияСпортСтроительствоТехнологияТуризмФизикаФилософияФинансы
ХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника

Загальні положення

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. Будова, загальні властивості та значення аналізаторів.
  3. Визначити систематичне положення Lymnaea stagnalis.
  4. Головні положення теорії розміщення в умовах капіталізму.
  5. Загальнi положення
  6. Загальне положення
  7. Загальні вимоги
  8. Загальні вимоги безпеки до виробничих факторів
  9. ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ
  10. Загальні вимоги до методів вимірювання параметрів мікроклімату та їх оцінки

Домашнє завдання виконується з метою закріплення, поглиблення та узагальнення теоретичних знань, набутих студентами під час вивчення дисципліни, розвитку навичок їх практичного застосування, самостійного та комплексного розв'язання конкретних фахових завдань.

Робота має також за мету навчити користуватися довідковою літературою, державними стандартами, єдиними нормами i розцінками, таблицями, номограмами та іншими матеріалами, які фахівець використовує під час своєї професійної діяльності, прищепити студентам навички виконання розрахунків, складання техніко-економічних обґрунтувань, пояснювальних записок тощо.

Також домашнє завдання надає студентам можливість поглиблення (або здобуття) практичних навичок самостійної кваліфікованої праці на рівні фахівця певної галузі діяльності з використанням сучасних комп'ютерних інформаційних технологій при обробці інформації та проведенні обчислень.

При цьому необхідно пам'ятати, що відповідальність за всі прийняті в курсовій роботі рішення несе автор – студент.

Домашнє завдання з навчальної дисципліни - це творче рішення конкретної задачі дослідницького характеру щодо об’єктів діяльності фахівця, виконане студентом самостійно протягом встановленого терміну в одному семестрі відповідно до завдання на основі набутих з даної та суміжних дисциплін знань та умінь.

Домашнє завдання становить собою сукупність документів, що виконані з обов’язковим додержанням вимог ДСТУ: пояснювальної записки, графічного матеріалу тощо.

Пояснювальна записка повинна мати таку структуру (ДСТУ 3008-95. Державний стандарт України. Документація. Звіти в сфері науки i техніки. Структура i правила оформлення):

• титульний аркуш;

• завдання на виконання курсової роботи;

• реферат;

• зміст;

• перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень i термінів;

• вступ;

• основна частина, в розділах якої розкривається зміст домашнього завдання;

• висновки та рекомендації;

• список використаної літератури;

• додатки.

Пояснювальна записка, креслення, інші матеріали оформлюються в одному примірнику.

Пояснювальна записка має бути зброшурованою таким чином, щоб аркуші були щільно стиснутими. Не допускається їх з'єднання скріпкою або швидкозшивачем.

Пояснювальна записка повинна розкривати зміст домашнього завдання, мати обґрунтування вибору методів рішення поставленого завдання, необхідні розрахунки, описання проведених дій, аналіз отриманих результатів та інші матеріали.

Матеріал пояснювальної записки повинен бути викладений грамотно, чітко та стисло. При цьому в тексті записки мають бути обов'язковими посилання на використану літературу та інші джерела.

Текстовий та графічний матеріал записки друкується комп'ютерним способом на одному боці аркушів формату А4 текстовим редактором WORD:

- шрифт - Times New Roman;

- кегль 14 пт.;

- відступи 1,27 см;

- міжрядковий інтервал 1,5;

- вирівнювання за шириною аркуша.

Основна частина пояснювальної записки складається із декількох розділів. Обов’язковий зміст домашнього завдання:

1. Аналіз умов передачі даних (відповідно до варіанту) і можливих показників оцінки ефективності;

2. Аналіз потрібної глибини перемежування та можливих способів організації передачі даних і обґрунтування заданого (для умов варіанту);

3. Формування інформаційних кадрів для процедур завадостійкого кодування − декодування;

4. Оцінка ефективності (порівняльний аналіз) СПД з розробленими процедурами завадостійкого кодування − декодування;

При оформленні пояснювальної записки домашнього завдання дозволяється використовувати аркуші без рамки з такими берегами: ліворуч – 25 мм, верхній – 20 мм, нижній – 20 мм, праворуч – 15 мм.

Заголовки структурних елементів та розділів друкуються великими напівжирними літерами без крапки в кінці i вирівнюються за центром рядка.

Перенесення слів та їx підкреслювання в заголовку не допускають.

Заголовки структурних елементів пояснювальної записки: РЕФЕРАТ, ЗМІСТ, ВСТУП, ПЕРЕЛІК УМОВНИХ ПОЗНАЧЕНЬ, ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ, СПИСОК ВИКОРИСТАН0Ї ЛІТЕРАТУРИ не нумеруються.

Ілюстрації розташовуються безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються вперше, або на наступній сторінці з обов'язковим посиланням на них у тексті, наприклад, „.. на рис. 1.2...”, (див. рис. 1.2)..

Таблиці нумеруються арабськими цифрами в межах розділу (за винятком ілюстрацій, наведених у додатках). Надпис "Таблиця" з вказівкою номера, що складається з номеру розділу та порядкового номеру, розділених крапкою, без знака №, розташовується праворуч над заголовком, наприклад:

Таблиця 2.3

Сторінки пояснювальної записки нумеруються арабськими цифрами в їх правому нижньому куті, з наскрізною нумерацією по всій записці. Нумерація сторінок починається з цифри 3 на аркуші реферату. В верхньому колонтитулі вказується прізвище виконавця, № групи, № індивідуального завдання.

У додатках надаються звіти. Додатки оформлюються як продовження основної частини пояснювальної записки, розташовуються в порядку згадування в основному тексті, мають бути надрукованими на аркушах формату А4.

Кожний додаток має починатися з нової сторінки з вказівкою в правому верхньому куті слова “Додаток” з номером і мати змістовний заголовок, що розташовується нижче. Заголовки додатків друкуються великими напівжирними літерами без крапки в кінці і вирівнюються за центром рядка.

До пояснювальної записки надається дискета, яка містить математичні моделі, їх реалізації, розрахунки похибок, статистичні оцінки і висновки з практичної частини ДЗ.

 




Дата добавления: 2015-04-12; просмотров: 19 | Поможем написать вашу работу | Нарушение авторских прав

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | <== 7 ==> | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |


lektsii.net - Лекции.Нет - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав